Φρενα...
+35
csaris
JOHN4589
msgt
vauxascoupe
iliasGT
SESARE
basilisgt2
DIMI
yannis-supras
drh
Kyriakos
AXELOS
ace
gratipa
diogo
Gregory
Aloperidin
MEGAS
lolosgp
Beballer
Apostolis
johnnys
emik
dartman1980
gio
paf
Johny26
paradisos
Geo GT
Petr@n
Arab
Kagem
Vagos
Nasos
lazanton
39 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 12
Σελίδα 3 από 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Απ: Φρενα...
Einai ta frena apo tin Hi spec 6 pistona empros 4 pistona piso me 325mm aerizomenous pantou !
Otan tilefonisa stin Hi spec mou eipan oti den uparxei kanena kit dia8esimo pros polisi !
kai otan tous eipa to allo amaksi pou ftiaxnoun frena gia autous mou eipan ..timi estimated ..... kai oti mono i etaireia pou bgazei to allo amaksi 8a ta dia8etei stin agora tis aglias san antalaktiko mono kai fit in the factory !
+++ to kerasaki ...einai oti exei zantes se styl SLR mercedes !
Otan tilefonisa stin Hi spec mou eipan oti den uparxei kanena kit dia8esimo pros polisi !
kai otan tous eipa to allo amaksi pou ftiaxnoun frena gia autous mou eipan ..timi estimated ..... kai oti mono i etaireia pou bgazei to allo amaksi 8a ta dia8etei stin agora tis aglias san antalaktiko mono kai fit in the factory !
+++ to kerasaki ...einai oti exei zantes se styl SLR mercedes !
Nasos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 586
emik έγραψε:Πριν λίγους μήνες είχε κυκλοφορήσει μια κόπια του GT για την Αγγλία...δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του αυτοκινήτου! Νομίζω από Β άρχιζε...anyway είχε απίστευτα μεγάλα φρένα, πιθανόν να μπορέσουμε να βγάλουμε κάτι από αυτό αρκεί να θυμηθώ το όνομα...αν κάποιος το γνωρίζει ας βοηθήσει!
Η οπελ στην αγγλια λεγεται Vauxhall (Βοξολ ελληνηστι) και το GT δεν βγαινει στην αγγλια καθολου διοτι ειναι limited production car και δεν συμφερει να βγει δεξιοτιμονο.
Το speedster θα ειδες!
lazanton- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 890
όχι δεν είδα το speedster...είναι μια copia του GT νομίζω με κινητήρα 2.4 όμως...που θα πάει θα το βρω, το θέμα είναι ότι το έχει ψάξει ο Νάσος
emik- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 120
Τόπος : ΠΑΛΛΗΝΗ
breckland beira legete !
http://www.brecklandtechnology.com/
http://www.brecklandtechnology.com/
Nasos- poster
Μπράβο ρε Νάσο!
emik- poster
Βασικά να βρούμε κάτι το οποίο να μας ικανοποιεί!
Από εκεί και πέρα επειδή το κόστος είναι σημαντικό αν μαζευτούμε πολλοί πιστεύω κάτι θα γίνει!
Πάντως και εγώ είμαι της άποψης ότι τα φρένα θα πρέπει να ταιριάζουν χωρίς ιδιαίτερες μόντες με αποστάτες κλπ.
Επιπρόσθετα καλό θα ήταν να είναι πιο ελαφριά από τα μαμά.
Από εκεί και πέρα επειδή το κόστος είναι σημαντικό αν μαζευτούμε πολλοί πιστεύω κάτι θα γίνει!
Πάντως και εγώ είμαι της άποψης ότι τα φρένα θα πρέπει να ταιριάζουν χωρίς ιδιαίτερες μόντες με αποστάτες κλπ.
Επιπρόσθετα καλό θα ήταν να είναι πιο ελαφριά από τα μαμά.
emik- poster
Συμφωνώ Μάνο. Άν είναι να βάλω πρόσθετα για να τα κουμπώσω και να κάνω πατέντες να μου λείπει....
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
http://www.gmroadster.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=31&category_id=5&option=com_virtuemart&Itemid=68
Αυτο το ειδατε???
Αυτο το ειδατε???
lazanton- poster
Πολύ καλή τιμή! Θα κάνουν δουλειά όμως;
emik- poster
δεδομενου οτι εχουν ραγισει πολλα μαμα δισκοφρενα (εμπρος και πισω) !
Θα ελεγα οχι λογω του οτι εχουν τρυπες στην επιφανεια τους κατι το οποιο συντελει περισσοτερο στο να γινει ρωγμη στη διαμετρο του κυκλου
Θα ελεγα οχι λογω του οτι εχουν τρυπες στην επιφανεια τους κατι το οποιο συντελει περισσοτερο στο να γινει ρωγμη στη διαμετρο του κυκλου
Nasos- poster
σχετικά με τα φρένα Vectra OPC π μόλις έβαλα:
Νάσο: ρώτα pls αν εχουν έτοιμη λύση σε σωληνάκια υψηλής πίεσης ή αεροπορικού τύπου εσύ π έχεις τα κονέ
παίδες: όποιος θέλει να βάλει τη συγκεκριμένη λύση ( ή την έχει βάλει, ας προσέξει τα εξής 2 πράγματα)...
1. οι βίδες π βιδώνουν βάση με δαγκάνα πρέπει να είναι συγκεκριμένες. τι εννοώ? όσοι τα έχετε βάλει, προφανώς σας έχουν βάει βίδα με σκληρότητα 8.8, ενώ η Opel γ τ συγκεκριμένα φρένα δίνει βίδες 10.9 (νομίζω ότι αυτο είναι το σωστό νούμερο). οι 10.9 δν κυκλοφορούν στο εμπόριο, οπότε τις προμηθεύεστε από Οπελ.
ερώτηση: Με τις 8.8 θα καταρεύσουν τα φρένα??
απάντηση: χλωμό ως εξαιρετικά απίθανο, ούτε κανένας μπορεί ν το τεκμηριώσει, όμως είναι φρένα κ με τα φρένα ΔΕΝ παίζουμε.
κατά τη γνώμη μου οι βίδες έπρεπε να περιλαμβάνονται στο σετ
2. τα μαμά σωληνάκια αποδεικνύονται μικρά σε μήκος με πλήρως στριμένο το τιμόνι κ πιθανή αναπήδηση της ανάρτησης. η λύση είναι αντάπτορας-μουφα (γ ν ταιριάξει κ το σωληνάκι με τη δαγκάνα κ ταυτόχρονα μεγαλώνει λίγο το μήκος). η άλλη λύση κ πιο σωστή είναι να μας δώσει η εταιρεια σωληνάκια υψηλής πίεσης ή αεροπορικού τύπου π να ταιριάζουν ακριβώς στο συγκεκριμένο σετ.
Κατά τ άλλα, δν έχω ακόμη άποψη επί της αποτελεσματικότητας των φρένων, γτ κ μικρή απόσταση έκανα κ επιπλέον θέλουν στρώσιμο, πάντως το ουσιαστικό θέμα είναι μάλλον η σχετικά αδύναμη τρόμπα φρένων (μαζί με τη μικρή διάμετρο δίσκων)
ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά στο Fit&Go Μελισίων γ τον επαγγελματισμό τους, την ειλικρινεία τους και την αποτελεσματικότητά τους. σπανίζουν τα καλά συνεργεία!!!! σας τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
Νάσο: ρώτα pls αν εχουν έτοιμη λύση σε σωληνάκια υψηλής πίεσης ή αεροπορικού τύπου εσύ π έχεις τα κονέ
παίδες: όποιος θέλει να βάλει τη συγκεκριμένη λύση ( ή την έχει βάλει, ας προσέξει τα εξής 2 πράγματα)...
1. οι βίδες π βιδώνουν βάση με δαγκάνα πρέπει να είναι συγκεκριμένες. τι εννοώ? όσοι τα έχετε βάλει, προφανώς σας έχουν βάει βίδα με σκληρότητα 8.8, ενώ η Opel γ τ συγκεκριμένα φρένα δίνει βίδες 10.9 (νομίζω ότι αυτο είναι το σωστό νούμερο). οι 10.9 δν κυκλοφορούν στο εμπόριο, οπότε τις προμηθεύεστε από Οπελ.
ερώτηση: Με τις 8.8 θα καταρεύσουν τα φρένα??
απάντηση: χλωμό ως εξαιρετικά απίθανο, ούτε κανένας μπορεί ν το τεκμηριώσει, όμως είναι φρένα κ με τα φρένα ΔΕΝ παίζουμε.
κατά τη γνώμη μου οι βίδες έπρεπε να περιλαμβάνονται στο σετ
2. τα μαμά σωληνάκια αποδεικνύονται μικρά σε μήκος με πλήρως στριμένο το τιμόνι κ πιθανή αναπήδηση της ανάρτησης. η λύση είναι αντάπτορας-μουφα (γ ν ταιριάξει κ το σωληνάκι με τη δαγκάνα κ ταυτόχρονα μεγαλώνει λίγο το μήκος). η άλλη λύση κ πιο σωστή είναι να μας δώσει η εταιρεια σωληνάκια υψηλής πίεσης ή αεροπορικού τύπου π να ταιριάζουν ακριβώς στο συγκεκριμένο σετ.
Κατά τ άλλα, δν έχω ακόμη άποψη επί της αποτελεσματικότητας των φρένων, γτ κ μικρή απόσταση έκανα κ επιπλέον θέλουν στρώσιμο, πάντως το ουσιαστικό θέμα είναι μάλλον η σχετικά αδύναμη τρόμπα φρένων (μαζί με τη μικρή διάμετρο δίσκων)
ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά στο Fit&Go Μελισίων γ τον επαγγελματισμό τους, την ειλικρινεία τους και την αποτελεσματικότητά τους. σπανίζουν τα καλά συνεργεία!!!! σας τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
Arab- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 3695
Γεια σου γιωργο και χερομαι που σου αρεσει το αμαξι σου !
Απαντω στις ερωτησεις σου !
Tα μαμα σωληνακια μου εχουν ανταπεξελθει τελεια τα τελευταια 34,500 χλμ
τα μαμα σωληνακια δεν εχουν προβλημα μηκους ουτε τεντωνουν (πιθανων κατι εγινε λαθος στην εγκατασταση) ή υπαρχει διαφορα λογω υψους οχηματος σου (δεν το γνωριζω ακριβως)
οι βιδες που μας βαζει ο ανθρωπος στη θηβων ειναι σωστης σκληροτητας και ανθεκτικες να κρατησουν ακομα και 8πιστονο AMG δισκοφρενο (μπορει να υπερβαλω) !
Μαλλον περισσοτερο μιας και ποτε στο παρελθον ποτε κανεις δεν ειχε προβλημα με τον επαγκελματισμο του συγκεκριμενου εγκαταστατη , καταφερνει και τα βαζει μεσα σε περιπου 2 εργασιμες ωρες ! με πολυ λογικο κοστος κατ εμε ! και με πειρα πανω σε πολλα ειδη φρενων και με πανω απο 10 τοποθετησεις στο συγκεκριμενο ΚΙΤ!
τα μαμα σωληνακια δεν εχουν προβλημα μηκους ουτε τεντωνουν (πιθανων κατι εγινε λαθος στην εγκατασταση) ή υπαρχει διαφορα λογω υψους οχηματος σου (δεν το γνωριζω ακριβως)
οι βιδες που μας βαζει ο ανθρωπος στη θηβων ειναι σωστης σκληροτητας και ανθεκτικες να κρατησουν ακομα και 8πιστονο AMG δισκοφρενο (μπορει να υπερβαλω) !
Μαλλον περισσοτερο μιας και ποτε στο παρελθον ποτε κανεις δεν ειχε προβλημα με τον επαγκελματισμο του συγκεκριμενου εγκαταστατη , καταφερνει και τα βαζει μεσα σε περιπου 2 εργασιμες ωρες ! με πολυ λογικο κοστος κατ εμε ! και με πειρα πανω σε πολλα ειδη φρενων και με πανω απο 10 τοποθετησεις στο συγκεκριμενο ΚΙΤ!
Nasos- poster
Nasos έγραψε:Γεια σου γιωργο και χερομαι που σου αρεσει το αμαξι σου !
Αλο φίλε Νάσος!
Λάθος στην εγκατάσταση δεν έγινε. το χαμήλωμα δν έχει ν κάνει μ αυτό γτ κατεβαίνει όοοοολος μαζί ο τροχός με τα φρένα κτλ μαραφέτια.... η διαδρομή μέχρι να φτάσει από σταθερό σημείο στα στα 345 απ τα 297 διαμετρο-άκρο (χονδρικά μιλάω ε) είναι όντως μεγαλύτερη κ λογικά αν το δει κάποιος...
ΟΙ βίδες εξακριβωμένα πρέπει να είναι 10.9 κι όχι 8.8. όπως είπα του εμπορίου οι καλύτερες είναι οι 8.8, όμως η Οπελ χρησιμοποιεί τις 10.9 γ αυτά τα φρένα...γ κάποιον λόγο χρησιμοποιεί τις 10.9 (π είναι ειδικής παραγγελίας...)
τέλος δν είπα κάτι γ τον επαγγελματισμό του τάδε εγκαταστάτη, αντιθέτως, απλά εξείρα τον επαγγελματισμό του εγκαταστάτη π έκανα εγώ τη δουλειά μου.
ότι γράφω, το γράφω γ το λόγο π εφευρέθηκαν τα φόρουμ , δλδ την ανταλλαγή απόψεων κ διάχυσης της πληροφορίας κ δν κρύβω κάτι....ούτε αποσκοπώ σε κάτι.. όποιος θέλει ακούει τη συμβουλή κι όποιος θέλει την γράφει στα @ρξ%$% του..εμένα δν μ επηρεάζει αυτό, ούτε εσένα, ούτε κανέναν μας.
Arab- poster
Δαγκανες + Ροτορας χαραγμενος με Hawk τακακια = $1245 = 885€ + Μεταφορικα!
Τι λετε?
Τι λετε?
lazanton- poster
για δώσε μερικές πληροφορίες...!!
paradisos- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 536
Είναι δοκιμασμένο στο Αμέρικα τα φοράνε αρκετοί.lazanton έγραψε:Δαγκανες + Ροτορας χαραγμενος με Hawk τακακια = $1245 = 885€ + Μεταφορικα!
Τι λετε?
Vagos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 645
Τόπος : Αθήνα
Το πιστευω και μαλλον κατεληξα! Αυτα και ενα Κ&Ν φιλτρακι θα ειναι οι πρωτες μου μοντες!
lazanton- poster
lazanton έγραψε:Δαγκανες + Ροτορας χαραγμενος με Hawk τακακια = $1245 = 885€ + Μεταφορικα!
Τι λετε?
Φίλε μου με τα ίδια ακριβώς λεφτά (900 ευρώ) βάζεις τα φρένα του Vectra opc και μάλιστα μέσα στην τιμή είναι και η τοποθέτηση!
johnnys- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2337
εγώ κοιτάζω να τα βάλω...!!
paradisos- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 536
johnnys έγραψε:lazanton έγραψε:Δαγκανες + Ροτορας χαραγμενος με Hawk τακακια = $1245 = 885€ + Μεταφορικα!
Τι λετε?
Φίλε μου με τα ίδια ακριβώς λεφτά (900 ευρώ) βάζεις τα φρένα του Vectra opc και μάλιστα μέσα στην τιμή είναι και η τοποθέτηση!
Μετά από σημερινή μου επικοινωνία με επίσημο αντιπρόσωπο Opel η τιμή για τα φρένα του Vectra Opc είναι 900-950 ευρώ max ανεξαρτήτως αν είναι τα χαρακτά ή όχι. Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνονται σωληνάκια(όχι υψηλής), μεγαλυτερες βίδες και τοποθέτηση! Σε περίπτωση ομαδικής αγοράς η τιμή πέφτει. Συγκεκριμένα για τρία αυτοκίνητα η τιμή είναι 850.
johnnys- Administrator
Φίλε Νικκ υπάρχουν πολλά άτομα που έχουν ξεπεράσει την δικιά σου φάση(του αν αξίζουν) και τα φοράνε ήδη και πολλά άλλα που περιμένουν πως και πως να τα βάλουν και ένας σημαντικός λόγος είναι το Value For Money, δηλαδή τις χαμηλής τιμής σε σχέση με αυτό που παίρνεις.
johnnys- Administrator
Θα είναι λίγο δύσκολο να βρεις δύο GT (ένας μαμά - ένας με φρένα Vectra OPC) τα οποία να φοράνε ίδιο τύπο ελαστικού με παρόμοια φθορά έτσι ώστε να βγει αντικειμενικό αποτέλεσμα, πάντως θα ήταν ενδιαφέρον.
Επίσης αν μπει κανείς στο κόπο ας πάνε κάπου για φαί και μετά να ξεκινήσετε παρέα για να είναι και σε παρόμοια θερμοκρασία τα λάστιχα!
Τίποτα άλλο;
Επίσης αν μπει κανείς στο κόπο ας πάνε κάπου για φαί και μετά να ξεκινήσετε παρέα για να είναι και σε παρόμοια θερμοκρασία τα λάστιχα!
Τίποτα άλλο;
Apostolis- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 127
αφου στρωθούν σωστά και αφού τα Ferodo πιάσουν θερμοκρασίες, πιάνουν ποοοολύ καλύτερα. εκ πείρας. .+- (σ.σ. τελεία κ παύλα)
Arab- poster
Gia topothesiseis plirofories simvoules protino anepifilakta ton Morari pou Vriskete ston Stavro Agias Paraskevis. Mporeite na pate kai na sas dosei ta fota tou. O anthropos einai swstotatos epaggelmatias kai gnwstis!
Petr@n- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 103
Σελίδα 3 από 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» Φρένα Galfer
» Πωλούνται εργοστασιακά φρένα GΤ
» Πουλάω και εγώ τα εργοστασιακά φρένα του GT
» ΦΡΕΝΑ KSPORT ΜΕ 775 ΛΙΡΕΣ????
» Stock φρένα - δισκοπλακες
» Πωλούνται εργοστασιακά φρένα GΤ
» Πουλάω και εγώ τα εργοστασιακά φρένα του GT
» ΦΡΕΝΑ KSPORT ΜΕ 775 ΛΙΡΕΣ????