GT Team
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΛΑΣΤΙΧΑ

+31
Lambros
csaris
JOHN4589
drh
C.Mos
iliasGT
Gregory
lolosgp
DIMI
gratipa
nickzazim
gio
GaTopardos
SESARE
atanaz
Johny26
dartman1980
Beballer
Kagem
Aloperidin
MEGAS
johnnys
jim.mps
diogo
paradisos
Geo GT
Nasos
Arab
Apostolis
paf
Vagos
35 απαντήσεις

Σελίδα 8 από 10 Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΛΑΣΤΙΧΑ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ

Δημοσίευση  paradisos Τετ Απρ 27, 2011 7:49 pm

Η εποχη του Κτεο εφτασε...και τα λαστιχα μου δεν με βγαζουν ουτε να φτασω επ εξω.... Very Happy Very Happy

Τι λετε για τα http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hankook/Ventus-V12-evo-k110.htm
paradisos
paradisos
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 536

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση  Arab Τετ Απρ 27, 2011 8:15 pm

χωρις να είμαι ειδικός, φαίνεται μια χαρά γ νορμάλ λάστιχο. τιμολογιακά είναι ανάμεσα στα bridg 050 και στα Falken

Arab
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 3695

Δημοσίευση  dartman1980 Δευ Ιουν 27, 2011 5:07 pm

Καλησπέρα παιδες ,

θα παραγγειλει κανενας κανενα Falkenaki αμεσα ?? Χρειαζομαι 2 λαστιχα
dartman1980
dartman1980
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 247
Τόπος : Αθήνα , Περισός

http://www.aquazone.gr

Δημοσίευση  C.Mos Πεμ Ιουλ 14, 2011 2:01 pm

Μετά τις διακοπές, θα παραγγείλω από camskill 2 falkonakia.

Αν θέλεις κανείς τα παραγγέλνουμε παρέα.
C.Mos
C.Mos
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 953
Τόπος : Νέα Ελβετία - Βύρωνας

Δημοσίευση  C.Mos Πεμ Ιουλ 14, 2011 8:30 pm

Σήμερα μίλησα με τυχαίο λαστιχά (δηλαδή δεν τον γνωρίζω, απλά πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για κάτι ζάντες αν τις φέρνει) αλλά μιλήσαμε αρκετή ώρα (εν όψη το ενδιαφέρον του για το ΓΤ) και αφού καταλήξαμε του λέω δεν μου κάνει και μια προσφορά για λάστιχα και πιο συγκεριμένα για τα falkon.

Μου λέει εγώ δεν τα φέρνω αλλά αν τα έχεις βρει από το εξωτερικό και αυτά (μιλάγαμε για κάτι ζάντες από ελβετία)πιο φτηνά, πάρτα γιατί εδώ στην Ελλάδα αυτό που γίνεται με τα λάστιχα είναι απίστευτο και δεν θα βρεις ούτε καν κοντινή τιμή με αυτή που μπορείς να βρεις από έξω.

Δηλαδή μου παραδέχτηκε μια κατάσταση που συμβαίνει ΧΩΡΙΣ να βάλεισ τη σκέψη να μου πουλήσει ο ίδιος λάστιχα που είναι η δουλειά του.

Άραγε τι να έννοούσε?

Τα λάστιχα που κοίταξα είναι τα γνωστά σε όλους μας Faklen 255χ40χ19 και τα βρήκα περίπου 170€ + μεταφορικά.
C.Mos
C.Mos
poster
poster

Δημοσίευση  paf Πεμ Ιουλ 14, 2011 10:37 pm

εχεις αλλαξει ζαντες; επειδη ξερουμε απο ελληνικη αγορα, γι αυτο ψαχτηκαμε..... Για πια falken λες;
paf
paf
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 2667

Δημοσίευση  C.Mos Παρ Ιουλ 15, 2011 4:36 am

Όχι δεν έχω αλλάξει ζάντες.
Τα φκ452 νομίζω ή πως λέγονται.
C.Mos
C.Mos
poster
poster

Δημοσίευση  Johny26 Παρ Ιουλ 15, 2011 1:55 pm

Σιμο, για τις μαμα ζαντες αυτα ειναι τα λαστιχα που σε ενδιαφερουν...

http://www.camskill.co.uk/m61b0s315p6219/FALKEN_TYRES_CAR_FALKEN_FK452_FALKEN_FK_452_-_245_45R18_100Y_XL_TL_
Johny26
Johny26
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 1813

Δημοσίευση  Arab Τετ Οκτ 05, 2011 4:02 pm

τις προάλλες π είχα πάει γ να βαλω τις ζάντες, πιάσαμε κουβέντα μ τον τύπο ο ποίος έχει κάνει δουλειά σε πολλά GT (τοποθέτηση falken από camskill).
μ ρώτησε: πώς κ δεν έφερες κ falken ν βάλουμε?

πιάσαμε λοιπόν την κουβέντα κ μ είπε ότι καλή η τιμή του, αλλα΄το λάστιχο λέει είναι κούτσουρο κ ζήτησα διευκρινίσεις. μ είπε ότι εννοεί μεταξύ άλλων κ το βάρος τους. τα μέτρησε κανείς σε σχέση π.χ. με τα bridg?

φυσικά κ είχε κάθε λόγο ν κακολογήσει λάστιχα όχι αγορασμένα από αυτόν, αλλά από περιέργεια, έχει μετρήσει κανείς βάρος σε σχέση με άλλα?
γτ τόση φασαρία κάνουμε γ το βάρος της ζάντας, αλλά το βάρος του ελαστικού δεν το μετράει κανείς

Arab
poster
poster

Δημοσίευση  paf Τετ Οκτ 05, 2011 4:14 pm

αλλο βαρος η ζαντα και αλλο ενα λαστιχο, δεν ειναι το ιδιο. ποση διαφορα να εχουν? 2 κιλα το λαστιχο? μιλαμε σιγουρα για γραμμαρια... αλλωστε μετραει και η ασφαλεια του καθε οδηγου (η οδηγηση) και τα γουστα του.
paf
paf
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 2667

Δημοσίευση  Arab Τετ Οκτ 05, 2011 4:30 pm

paf έγραψε:αλλο βαρος η ζαντα και αλλο ενα λαστιχο, δεν ειναι το ιδιο. ποση διαφορα να εχουν? 2 κιλα το λαστιχο? μιλαμε σιγουρα για γραμμαρια... αλλωστε μετραει και η ασφαλεια του καθε οδηγου (η οδηγηση) και τα γουστα του.

από το λίγο ψάξιμο π έκανα, η μεγαλύτερη διαφορά π βρηκα είναι 2,3 κιλά.. οπότε τα γραμμάρια είναι στα καπάκια των βαλβίδων. στα λάστιχα είναι κιλά. από λ΄'αστιχο σε λάστιχο μετράμε μισό κιλό μινιμουμ διαφορά

29 lbs Falken http://stopandgotires.com/model.asp?model=FK%20452
27 lbs Re 050 Bridgestone http://www.bridgestonetire.com/productdetails/TireSubBrand/Potenza_RE050
25lbs Michelon Pilot Sport 2
25 lbs Pirelli PZero
26 lbs Pirelli PZero Rosso
28 lbs Continental sport contact 2
24 lbs Continental sport contact 3
28 lbs GY F1 assymetric
29 lbs Dunlop Direzza Sport Z1
26 lbs Yokomaha ADVAN Sport

http://www.tirerack.com/tires/TireSearchResults.jsp?width=245/&ratio=45&diameter=18&sortCode=54050#445YR8RE050XL

Arab
poster
poster

Δημοσίευση  Arab Τετ Οκτ 05, 2011 4:39 pm

η ζάντα μας είναι 24 lbs (11 κιλά), συνεπώς το λάστιχό μας είναι πιο βαρύ από την ζάντα μας (είτε F1, είτε 050).

Arab
poster
poster

Δημοσίευση  C.Mos Τετ Οκτ 05, 2011 5:49 pm

Arab έγραψε:η ζάντα μας είναι 24 lbs (11 κιλά), συνεπώς το λάστιχό μας είναι πιο βαρύ από την ζάντα μας (είτε F1, είτε 050).

Είσαι σίγουρος ότι το λάστιχό είανι πιο βαρύ από την ζάντα???? Δεν μου βγάζει λογική.
C.Mos
C.Mos
poster
poster

Δημοσίευση  Arab Τετ Οκτ 05, 2011 5:55 pm

C.Mos έγραψε:
Arab έγραψε:η ζάντα μας είναι 24 lbs (11 κιλά), συνεπώς το λάστιχό μας είναι πιο βαρύ από την ζάντα μας (είτε F1, είτε 050).

Είσαι σίγουρος ότι το λάστιχό είναι πιο βαρύ από την ζάντα???? Δεν μου βγάζει λογική.

Question Question Question Question

ποια είναι η λογική cmos? confused
σίγουρα έχεις πιάσει ζάντα κ σίγουρα έχεις πιάσει κ λάστιχο. φέρ τα βάρη στο μυαλό σου.
από εκεί κ πέρα τα βάρη των ελαστικών τα βρίσκεις στα παραπάνω links. η ζάντα μας είναι 24 lbs (11 κιλα), θα το βρεις αν ψάξεις κ σ λέω 1000000000% ότι η ζάντα π έβαλα είναι 11 κιλά στην ζυγαριά (ίδιο βάρος με την μαμα).

οπότε μην ρωτάς εμένα αν είμαι σίγουρος, ρώτα το tirerack.com αν λέει "παπαριές" ή αν οι εταιρείες ελαστικών δημοσιεύουν ΄μεγάλυτερα του πραγματικού βάρη γ τ ελαστικά τους Shocked

Arab
poster
poster

Δημοσίευση  C.Mos Τετ Οκτ 05, 2011 6:49 pm

χαχαχαχα καλά ντε, δεν σε μάλωσα κιόλας!!! η λογική ήταν ότι το μέταλλο είναι πιο βαρύ από το λάστιχο. μπορεί όμως και να μην είναι έτσι τελικά όπως φαίνεται!
C.Mos
C.Mos
poster
poster

Δημοσίευση  Arab Τετ Οκτ 05, 2011 7:15 pm

cmos μπορεί ν ήμουν επιθετικός, αλλά κοίτα το εξής, καλή η αμφισβήτηση, αλλα χρήσιμη μόνο αν σου ελεγα τι εγώ πιστεύω. όταν παραθέτω στοιχεία από επίσημη πηγή, δεν είναι θέμα τι πιστεύω εγώ κ πόσο σωστά ή λάθος τα λέω. είναι θέμα του τι δίνει η επίσημη πληροφορία. οπότε το "αμφισβητώ" κάποιου πρέπει να έρθει τεκμηριωμένο, από πηγές κι όχι γτ το λάστιχο είναι πιο ελαφρύ ή το λάστιχο είναι πιο βαρύ.

στο θέμα μας, αφενός μιλάμε όχι γ κάποιο μέταλλο, αλλά για αλουμινιο, π σημαίνει χαμηλό βάρος. δεύτερον, το λάσιχο αυτοκινήτου δεν είναι γομολάστιχα, είναι ενισχυμένο ελαστικό με στρώσει κ ενισχύσεις κ δεν ξέρω κ εγώ τι κ είναι πολύ φυσιολογικό να είναι βαρύ.
όπως είπα, αν έχεις πιάσει ένα λάστιχο, κ μια ζάνταμ, το καταλαβαίνεις αμέσως.

κ από λάστιχο σε λάστιχο πάμε σε 2,5 κιλά διαφορά.
αν κάποιος έλεγε αλλάζω τις μαμά ζάντες (11κιλά) κ πάω σε μία π βρήκα 9 κιλά, είναι εύλογο πως όλοι θα στεκόμασταν (μετά το σχέδιο) στα πλεονκτήματα του μικρότερου βάρους. για το λάστιχο όμως π γίνεται ένα σώμα με την ζάντα, δεν κοιτάμε ποτέ το βάρος. μήπως όσοι από εμάς ενδιαφέρονται κ γ το βάρος, φάσκουμε κ αντιφάσκουμε?
αυτή ηταν η ρητορική μ ερώτηση κ είπα ν μοιραστώ την απάντηση

peace

Arab
poster
poster

Δημοσίευση  MEGAS Τετ Οκτ 05, 2011 7:25 pm

C.Mos έγραψε:χαχαχαχα καλά ντε, δεν σε μάλωσα κιόλας!!! η λογική ήταν ότι το μέταλλο είναι πιο βαρύ από το λάστιχο. μπορεί όμως και να μην είναι έτσι τελικά όπως φαίνεται!

εδω ισχυει ο νομος ..1 κιλο βαμβακι και 1 κιλο σιδερο αν τα ριξεις ποιο θα φτασει πρωτο κατω.. Very Happy
μερικες φορες τα φαινομενα απατουν.!
MEGAS
MEGAS
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 1607

Δημοσίευση  MEGAS Τετ Οκτ 05, 2011 7:26 pm

Arab έγραψε:cmos μπορεί ν ήμουν επιθετικός, αλλά κοίτα το εξής, καλή η αμφισβήτηση, αλλα χρήσιμη μόνο αν σου ελεγα τι εγώ πιστεύω. όταν παραθέτω στοιχεία από επίσημη πηγή, δεν είναι θέμα τι πιστεύω εγώ κ πόσο σωστά ή λάθος τα λέω. είναι θέμα του τι δίνει η επίσημη πληροφορία. οπότε το "αμφισβητώ" κάποιου πρέπει να έρθει τεκμηριωμένο, από πηγές κι όχι γτ το λάστιχο είναι πιο ελαφρύ ή το λάστιχο είναι πιο βαρύ.

στο θέμα μας, αφενός μιλάμε όχι γ κάποιο μέταλλο, αλλά για αλουμινιο, π σημαίνει χαμηλό βάρος. δεύτερον, το λάσιχο αυτοκινήτου δεν είναι γομολάστιχα, είναι ενισχυμένο ελαστικό με στρώσει κ ενισχύσεις κ δεν ξέρω κ εγώ τι κ είναι πολύ φυσιολογικό να είναι βαρύ.
όπως είπα, αν έχεις πιάσει ένα λάστιχο, κ μια ζάνταμ, το καταλαβαίνεις αμέσως.

κ από λάστιχο σε λάστιχο πάμε σε 2,5 κιλά διαφορά.
αν κάποιος έλεγε αλλάζω τις μαμά ζάντες (11κιλά) κ πάω σε μία π βρήκα 9 κιλά, είναι εύλογο πως όλοι θα στεκόμασταν (μετά το σχέδιο) στα πλεονκτήματα του μικρότερου βάρους. για το λάστιχο όμως π γίνεται ένα σώμα με την ζάντα, δεν κοιτάμε ποτέ το βάρος. μήπως όσοι από εμάς ενδιαφέρονται κ γ το βάρος, φάσκουμε κ αντιφάσκουμε?
αυτή ηταν η ρητορική μ ερώτηση κ είπα ν μοιραστώ την απάντηση

peace

ορθα μιλας...το unsprung weight ειναι πολυ σημαντικο.
MEGAS
MEGAS
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 1607

Δημοσίευση  C.Mos Τετ Οκτ 05, 2011 7:27 pm

Εντάξει και εγώ που ξαναδιάβασα την φράση που έγραψα - αν δεν ήμουν μέσα στο μυαλό μου - θα την έπαιρνα ως αμφισβητιση. Δίκιο έχεις.

Βέβαια δεν είχα καθόλου το νόημα της πραγματικής αμφισβήτησης αλλά του στυλ 'κοίτα να δεις κάτι που δεν το σκεφτόμάσταν ότι , βρε είσαι σίγουρος γιατί τόσο καιρό δεν είχε πάει εκεί το μυαλό'. Αν το έλεγα προφορικά είμαι σίγουρος δεν θα σου ΄εδινα το νόημα που κατάλαβες.

Όπως και να έχει, αυτά είναι τα αρνητικά του γραπτού λόγου οπότε ήθελα να επιβαιβεώσω ότι δεν το είπα ως αμφισβήτηση παρόλο που έτσι φάνηκε.
Κρατάμε την ουσία που είναι αυτή που είπες (: Very Happy Very Happy Very Happy
C.Mos
C.Mos
poster
poster

Δημοσίευση  C.Mos Τετ Οκτ 05, 2011 7:29 pm

MEGAS έγραψε:
C.Mos έγραψε:χαχαχαχα καλά ντε, δεν σε μάλωσα κιόλας!!! η λογική ήταν ότι το μέταλλο είναι πιο βαρύ από το λάστιχο. μπορεί όμως και να μην είναι έτσι τελικά όπως φαίνεται!

εδω ισχυει ο νομος ..1 κιλο βαμβακι και 1 κιλο σιδερο αν τα ριξεις ποιο θα φτασει πρωτο κατω.. Very Happy

Ναι ρε συ αλλά μιλάμε για περίπου ίδιες μάζες, γιαυτό είχα την εντύπωση ότι είναι πιο βαριά η ζάντα στο μυαλό μου.

Πίστεψε με αν αντίκριζα το 1 κιλό βαμβάκι και το 1 κιλό σίδερο, από την μάζα και μόνο μπορεί να πίστευα και το βαμβάκι!χχααχαχαχχα
C.Mos
C.Mos
poster
poster

Δημοσίευση  GaTopardos Τετ Οκτ 05, 2011 10:48 pm

MEGAS έγραψε:

...Ακομη κ αν ριξεις 1κιλο βαμβακι κ 5κιλα σιδερο,θα σκασουν την ιδια στιγμη geek
GaTopardos
GaTopardos
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 350

Δημοσίευση  Gregory Πεμ Οκτ 06, 2011 12:23 am

Ποσο να χανουν αραγε τα λαστιχα απο το σπινιαρισμα;;;;
Δυο κιλα δεν ειναι λιγο αλλα καλυτερα δυο κιλα + παρα 600€ - Very Happy
Gregory
Gregory
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 1306
Τόπος : Κάντζα

Δημοσίευση  johnnys Πεμ Οκτ 06, 2011 2:00 am

Μια γρήγορη ματιά που έριξα στα Falken σε σχέση με τις πιο επώνυμες μάρκες παίζουν γύρω στα 300 μέχρι 500 ευρώ διαφορά... δεν είναι και λίγα αν κάνουν την δουλειά...
johnnys
johnnys
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 2337

Δημοσίευση  diogo Παρ Οκτ 07, 2011 3:20 am

C.Mos έγραψε:

Είσαι σίγουρος ότι το λάστιχό είανι πιο βαρύ από την ζάντα???? Δεν μου βγάζει λογική.

τα εχω ζυγισει τα μαμα ζαντολαστιχα(με ta bridgestone) σε ζυγαρια ακριβεια ειναι 25 κιλα το ενα,και ξεχωριστα απο 12,5 κιλα περιπου ζαντα και λαστιχο ....και επειδη η tomason ειναι 15,8 κιλα, και για να μην ξεφυγει και πολυ το βαροs, τοποθετησα τελικα και τα Conti SC5P που ειναι μολισ 9,9 κιλα,και συνολικα 25,7 κιλα το ζαντολαστιχο...

diogo
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 370

Δημοσίευση  JOHN4589 Πεμ Οκτ 20, 2011 8:17 am

πιστευω το καλυτερο λαστιχο!!!

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Continental/ContiSportContact-5-P.htm
http://www.tyretest.com/summercar_tyres/continental/sportcontact_5p/index.html
JOHN4589
JOHN4589