ΛΑΣΤΙΧΑ
+31
Lambros
csaris
JOHN4589
drh
C.Mos
iliasGT
Gregory
lolosgp
DIMI
gratipa
nickzazim
gio
GaTopardos
SESARE
atanaz
Johny26
dartman1980
Beballer
Kagem
Aloperidin
MEGAS
johnnys
jim.mps
diogo
paradisos
Geo GT
Nasos
Arab
Apostolis
paf
Vagos
35 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 10
Σελίδα 2 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: ΛΑΣΤΙΧΑ
Μεγειες!!!!
τα Nitto NT05 δλδ θα μπορούσε να τα βρει???
τα ζαχαρώνω άσχημα...
http://www.tunerzine.com/news/150/nt05.jpg
τα Nitto NT05 δλδ θα μπορούσε να τα βρει???
τα ζαχαρώνω άσχημα...
http://www.tunerzine.com/news/150/nt05.jpg
Arab- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 3695
Καποιος που φορα τα BRIDGESTONE RE050 A,μπορει να μου ακριβως δεικτη ταχυτητας που γραφει πανω το ελαστικο και οτι αλλο κωδικο εχει..?
πχ RE 050-A Y 100A....
Thanks
πχ RE 050-A Y 100A....
Thanks
MEGAS- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1607
MEGAS έγραψε:Καποιος που φορα τα BRIDGESTONE RE050 A,μπορει να μου ακριβως δεικτη ταχυτητας που γραφει πανω το ελαστικο και οτι αλλο κωδικο εχει..?
πχ RE 050-A Y 100A....
Thanks
o δείκτης ταχύτητας είναι 100W φίλε RE050A και νόμίζω πως είναι το καλύτερο λάστιχο που έχω φορέσει !!! είμαι πολύ ευχαριστημένος !!!
ειμαι αναμεσα στο pirelli pzero 245/35/20 και το αντιστοιχο goodyear eagle F1 asymmetric. εχουν μεγαλεs διαφορεs? σε διαφορεs δοκιμεs τα θεωρουν απο τα καλυτερα. οχι αλλο bridgestone,πρεπει να φτασειs στα μεγαρα για να παρουν μπροστα
diogo- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 370
diogo έγραψε:ειμαι αναμεσα στο pirelli pzero 245/35/20 και το αντιστοιχο goodyear eagle F1 asymmetric. εχουν μεγαλεs διαφορεs? σε διαφορεs δοκιμεs τα θεωρουν απο τα καλυτερα. οχι αλλο bridgestone,πρεπει να φτασειs στα μεγαρα για να παρουν μπροστα
υπάρχουν και τα Continental sport contact π λένε καλά λόγια.
ανάμεσα στα 2 π λες, θα λεγα pirelli. τα GY δν μ λένε κάτι...
τα Bridgestone όντως αντέχουν πολύ κι όταν ζεσταθούν καρτάνε καλά, αλλά όπως λες, γ ν ζεσταθούν πρέπει να τα στρίψεις πολύ κ αγρια...
Arab- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 3695
το falken fk-452 καi το vredestein sessanta τα εχει βαλει καποιοs να μαs πει εντυπωσειs? και τα δυο μαζι στοιχιζουν οσο τα potenza 050A και τα pirelli pzero μονα τουs. ειναι υποδεεστερα? τουλαχιστον για το vredestein εχω την εντυπωση πωs ειναι ισαξιο με το potenza. το POWERCAR το εβγαλε καλυτερο ελαστικο το 2008.
diogo- poster
Έχω βάλει εγώ τα sessanta και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Τα παρήγγειλα από το camskill.co.uk και μου βγήκαν σχεδόν μισή τιμή (αν θυμάμαι καλά είχαν πάει 300κάτι ευρώ περίπου -η δυάδα- αλλά δες στο site γιατί οι ισοτιμίες αλλάζουν κτλ.) από ότι θα μου έβγαιναν τα potenza αν τα έπαιρνα από Ελλάδα. Πολύ καλό value for money, κατά τη γνώμη μου δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα potenza (και είναι και πανέμορφα ).
Τα παρήγγειλα από το camskill.co.uk και μου βγήκαν σχεδόν μισή τιμή (αν θυμάμαι καλά είχαν πάει 300κάτι ευρώ περίπου -η δυάδα- αλλά δες στο site γιατί οι ισοτιμίες αλλάζουν κτλ.) από ότι θα μου έβγαιναν τα potenza αν τα έπαιρνα από Ελλάδα. Πολύ καλό value for money, κατά τη γνώμη μου δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα potenza (και είναι και πανέμορφα ).
Apostolis- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 127
εγω εχω τα Falken - 452 και ειμαι και εγω πολυ ευχαριστημενος κυριως με το grip που εχουν ακομα και οταν ειναι κρυα. η επιλογη καθαρα δικη σου! εμενα μου πηγαν 650 (4αδα) με τοποθετηση!!
paf- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2667
τα gt που ηρθαν to 2007 φορουσαν goodyear engle F1 asymmetric?
diogo- poster
Δυστυχως ναι...!
εντελως μάπα για μάπα λαστιχο...και στην βροχη ακρως επικινδυνο!
MEGAS- Administrator
www.camskill.co.uk
Έχει πολύ καλές τιμές.
Έχει πολύ καλές τιμές.
Vagos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 645
Τόπος : Αθήνα
MEGAS έγραψε:Δυστυχως ναι...!
δεν ηταν το asymmetric αλλα το goodyear eagle f1 GS2 96w το οποιο ηταν οντωs απο τα χειροτερα λαστιχα και μονο για την αμερικη
diogo- poster
σωστος αυτο ειχαν!!!! το οποιο ηταν εντελως αχρηστο αμαξι, ηταν λες και το βαλανε ισα - ισα να τσουλαει για να το φερουν με "λαστιχα" ( το gt) στους ιδιοκτητες τους!!!
paf- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2667
εχεις δικιο...μαλλον εκανα λαθος
αλλα δεν παυει να ειναι ξυλινο ρε παιδακι μου...πιο μαπα δεν εχω ματαξαναδει...!
Ημαρτον
αλλα δεν παυει να ειναι ξυλινο ρε παιδακι μου...πιο μαπα δεν εχω ματαξαναδει...!
Ημαρτον
MEGAS- Administrator
αυτο ειναι το προηγουμενο και δε λεει και πολλα ομωs μολιs ηρθε το καινουργιο sportmaxx TT για το οποιο λενε τα καλυτερα απλα δεν εχει προλαβει να βγει σε πολλεs επιμερουs διαστασειs
Έχει επεξεργασθεί από τον/την diogo στις Πεμ Μαρ 04, 2010 6:44 am, 1 φορά
diogo- poster
diogo έγραψε:αυτο ειναι το προηγουμενο και δε λεει και πολλα ομωs μολιs ηρθε το καινουργιο sportmaxx GT για το οποιο λενε τα καλυτερα απλα δεν εχει προλαβει να βγει σε πολλεs επιμερουs διαστασειs
για αυτό μου μιλούσε, σε διάσταση 235-35-19, τα δίνει 750€ και μου λέει πως πιάνουν εκπληκτικά!!
Διάσταση 235-35? Στενά και λεπτά μου φαίνονται....
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
Kagem έγραψε:Διάσταση 235-35? Στενά και λεπτά μου φαίνονται....
είναι μισό εκατοστό πιο χαμηλά από τα 245, αλλά ΔΙΑΒΑΖΩ πως η γόμα τους είναι πλούσια ! δε γνωρίζω πολλά από λάστιχα, για αυτό και ζητάω τη γνώμη σας!
για slick έψαχνα, αλλά τα παλιόπαιδα εδώ τα "φαγανε" όλα στη μούγκα.... και καλά στο Track day θα πηγαίναν για την πλάκα τους! semi slick, δε νομίζω πως αξίζουνε, βρήκα Toyo 235-35-19 με 1200€... πρέπει να αποφασίσω ...
http://www.reifenoptimal.de/index.php?contentid=leichtmetallfelgen#
μεχρι και ασπρο GT εχει ρε τονι για παρτη σου..
μεχρι και ασπρο GT εχει ρε τονι για παρτη σου..
MEGAS- Administrator
Oh thanks a lot, αν μου έδειχνες και που να το βρώ γιατί δεν ξέρω καθόλου γερμανικά....
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
πατα εκει που λεει felgenconfigurator και μετα βαλε τι αμαξι εχεις ..κλπ
MEGAS- Administrator
Καλησπέρα παιδιά! Όπως κάποιοι γνωρίζουν μέσα στο μήνα θα άλλαζα λαστιχάκια και θα έβαζα τα Fulken FK452 μιας και ο Γιάννης είναι πολύ ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο λάστιχο. Σήμερα δυστυχώς "έμεινα" από λάστιχο και πλέον η αλλαγή επείγει! Δεν έχω πάει ακόμη σε βουλκανιζατερ για να ξέρω αλλά στην περίπτωση που δεν μπορεί να γίνει κάποιο προσωρινό μπάλωμα οπότε πάω για άμεση αντικατάσταση, γνωρίζει κάποιος τιμή στο περίπου για τα συγκεκριμένα λάστιχα? Κάθε άλλη πρόταση για μάρκα ελαστικών ευπρόσδεκτη και αν είναι εύκολο ας συνοδεύεται και από τιμούλα. Να πω πως προτιμώ μαλακή γόμα για να ζεσταίνεται εύκολα μιας και δεν με ενδιαφέρει η διάρκεια ζωής του ελαστικού.... πάνω από 1 χρόνο δεν θα αντέξει ότι και αν βάλω
Beballer- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 492
Τόπος : Νέα Μάκρη Αττικής και Πάτρα!
245/45/R18 υπολογισε γυρω στα 170 -200 euro .
Απο εδω http://www.elastika-online.gr/elastika.html 171euro !!!
Απο εδω http://www.elastika-online.gr/elastika.html 171euro !!!
Σελίδα 2 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» λαστιχα 255 35 18
» eshop λαστιχα
» Αλλάζεις λάστιχα ή ζάντες? χωράνε?
» ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ???
» ζαντες με λαστιχα για drift η κοντρες!!
» eshop λαστιχα
» Αλλάζεις λάστιχα ή ζάντες? χωράνε?
» ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ???
» ζαντες με λαστιχα για drift η κοντρες!!
Σελίδα 2 από 10
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης