ΖΑΝΤΕΣ
+36
ace
paradisos
claus
Gkrim9003
kostas_dall
JOHN4589
csaris
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
vasilis gt
C.Mos
iliasGT
dartman1980
atanaz
gratipa
basilisgt2
danis_gt
Beballer
GaTopardos
Leoniums
MEGAS
Leykos
lolosgp
Aloperidin
Gregory
Apostolis
Johny26
diogo
gio
Arab
paf
lazanton
Petr@n
Lambros
johnnys
Kagem
Vagos
40 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 16
Σελίδα 5 από 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Απ: ΖΑΝΤΕΣ
αν βρειs ποιαs εταιριαs ειναι μπορειs να μαθειs το βαροs. το καλυτερο θα ηταν να την ζυγισειs πριν την βαλειs στο αυτοκινητο με μια απλη ζυγαρια
diogo- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 370
ψαχνονταs βρηκα αλλη μια ζαντα για το gt ειναι 5Χ110 8,5Χ19 και 8,5Χ20 με 0ffset 45 και μαλιστα ειναι τησ corniche
diogo- poster
diogo έγραψε:ψαχνονταs βρηκα αλλη μια ζαντα για το gt ειναι 5Χ110 8,5Χ19 και 8,5Χ20 με 0ffset 45 και μαλιστα ειναι τησ corniche
δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα πιστευω πως δεν πανε οι ζαντες με πατουρα στο αμαξι μας.
paf- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2667
και εγω δεν ειμαι σιγουροs αν πανε η δεν πανε ,δεν εχω δει καποιο gt με τετοια ζαντα απο κοντα παντωs σε φωτογραφιεs δειχνουν ομορφα
https://2img.net/r/ihimizer/img8/7285/saturn2020sky2020desire.jpg[/img]
https://2img.net/r/ihimizer/img8/7285/saturn2020sky2020desire.jpg[/img]
diogo- poster
αυτη η ζαντα δεν μπορω να καταλαβω τι το ιδιαιτερο εχει και την προτιμουν τοσο πολυ στη γερμανια
diogo- poster
Γιατί είναι ωραία και του πάει! Πιθανόν να έχει και καλό βάρος.
johnnys- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2337
Απο την εργοστασιακή προτιμάται σαν πιο ωραία, πιο μεγάλη και δείχνει το αμάξι περισσότερο. Πιθανόν να έχει καλό βάρος όπως είπε και ο Γιάννης και καλή τιμή....
http://www.tomason.de/tn4_presentation.php
http://www.tomason.de/tn4_presentation.php
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
johnnys έγραψε:Γιατί είναι ωραία και του πάει! Πιθανόν να έχει και καλό βάρος.
το βαρος ειναι 15,8 κιλα και ειναι λιγο πανω απο το χιλιαρικο η τιμη τηs.
diogo- poster
Όντως αλλά τις έχω δει από κοντά σε κόκκινο Gt και δείχνει απίστευτα!NikK έγραψε:Μακρια απο 20αρες για Ελληνικους δρομους, αποψη μου.
johnnys- Administrator
Το βάρος τις μαμά το θυμάται κανένας;diogo έγραψε:johnnys έγραψε:Γιατί είναι ωραία και του πάει! Πιθανόν να έχει και καλό βάρος.
το βαρος ειναι 15,8 κιλα και ειναι λιγο πανω απο το χιλιαρικο η τιμη τηs.
johnnys- Administrator
11,6 κιλα . τωρα να ρωτησω κατι,εχω παραγγειλει ζαντεs πριν 25 μερεs απο ελλαδα και ενω ηταν να ερθουν εδω τελη φλεβαρη προχθεs μου ειπαν οτι θα καθυστερησει το εργοστασιο και θα ειναι εδω ισωs και μετα το πασχα, οποτε τωρα εχω δικαιωμα να τιs ακυρωσω και να παρω πισω την προκαταβολη? ειναι περιπου τα μισα λεφτα. γνωριζει καποιοs τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την diogo στις Τρι Φεβ 16, 2010 4:14 am, 1 φορά
diogo- poster
ειναι απιστευτες οι ζανταρες. diogo εννοεις πανω απο χιλιαρικο η 4αδα ετσι? η μια ενα χιλιαρικο μου φαινεται υπερβολη για 19"!!
paf- Administrator
\paf έγραψε:ειναι απιστευτες οι ζανταρες. diogo εννοεις πανω απο χιλιαρικο η 4αδα ετσι? η μια ενα χιλιαρικο μου φαινεται υπερβολη για 19"!!
Το είχα απορία και εγώ αυτό... πάνω από 1000Ε η 4αδα ή η μία? Γιάννη αν σκεφτείς πως οι μαμά ζάντες έχουν περίπου 850Ε η μία δεν θα μου φαινόταν και τόσο υπερβολικό αυτές να έχουν πάνω από 1000Ε η μία...
Beballer- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 492
Τόπος : Νέα Μάκρη Αττικής και Πάτρα!
το λεω απο την αποψη οτι δεν ειναι και Work.... που εχουν ακριβηνει απιστευτα τα τελευταια 3 χρονια
paf- Administrator
20αρα ειναι 9Χ20 offset 40 και με εγκριση για το gt. 1150 ευρω η τετραδα
diogo- poster
επειδη δεν εχω παραγγειλει αλλη φορα μεσω ιντερνετ μπορει να μου πει καποιοs τι θα πρεπει να προσεξω και αν ειναι ασφαληs η αγορα με προπληρωμενη καρτα? απο εταιρια θα ειναi η αγορα
diogo- poster
diogo έγραψε:επειδη δεν εχω παραγγειλει αλλη φορα μεσω ιντερνετ μπορει να μου πει καποιοs τι θα πρεπει να προσεξω και αν ειναι ασφαληs η αγορα με προπληρωμενη καρτα? απο εταιρια θα ειναi η αγορα
Αμα ειναι απο εταιρεια δηλαδη αξιοπιστη πηγη δεν εχεις να προσεξεις και πολλα... ι) Κρατα μια κοπια απο την αποδειξη αγορας που θα σου βγαλει με το που ολοκληρωσεις την αγορα, ιι) ρωτα τους σε περιπτωση που σου ερθουν με ζημια, γρατζουνια κτλ, αν αναλαμβανουν αντικατασταση με δικα τους εξοδα και μεταφορικα, ιιι) συμπληρωσε ολα σου τα στοιχεια με προσοχη, στοιχεια καρτας, επικοινωνιας σου (e-mail), κτλ, iv) Πες τους πανω στο πακετο να το δηλωσουν σαν δωρο ή σαν αξια να βαλουν ενα ευτελες ποσο π.χ. 40 $, προκειμενου να γλυτωσεις το τελωνειο μολις ερθουν Ελλαδα για να μην στον πιασουν εδω οι δικοι μας.... δεν μου ρχεται κατι αλλο... κανε και το σταυρο σου μια φορα ετσι να υπαρχει... lol
Johny26- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 1813
Να μην βάλουν καθόλου ποσό, να το δηλώσουν σαν δώρο. Γνωστός που έφερε ρότορες με τακάκια απο εξωτερικό και ο αποστολέας έβαλε στο πακέτο το ευτελές ποσό των 50 ευρώ, δεν το δεχτήκανε στο τελωνείο. Του είπανε οτι αποκλείεται να πλήρωσε μόνο 50 ευρώ και του ζητούσανε απόδειξη αγοράς στην οποία ήταν σαφώς μεγαλύτερο το ποσό....
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
Kagem έγραψε:Να μην βάλουν καθόλου ποσό, να το δηλώσουν σαν δώρο. Γνωστός που έφερε ρότορες με τακάκια απο εξωτερικό και ο αποστολέας έβαλε στο πακέτο το ευτελές ποσό των 50 ευρώ, δεν το δεχτήκανε στο τελωνείο. Του είπανε οτι αποκλείεται να πλήρωσε μόνο 50 ευρώ και του ζητούσανε απόδειξη αγοράς στην οποία ήταν σαφώς μεγαλύτερο το ποσό....
Κατσε ρε συ τι παει να πει δεν το πιστευανε? Αμα τοσο το πουλησε ο αλλος και εχει και το ποσο καθ'ολα νομιμα πανω στο πακετο τι τους νοιαζει αυτους?
Εγω εχω ακουσει και το αντιθετο.. οτι το δηλωσανε δωρο και το κρατησανε στο τελωνειο γιατι ζητησανε αποδειξη με το ποσό απο τον αποστολεα και μετα που τους ειπε 40$ το εκτελωνισανε τσαμπα... οτι να ναι... εξαρταται σε ποσα κιλα μ@λακα θα πεσεις...
ΑΑΑ επισης ρωτα με τι εταιρεια θα στο στειλουν... Αμα σου πουν FedEx πες να σου το στειλουν με αλλη γιατι εδω στο τελωνειο οταν βλεπουν FedEx βαρανε στο ψαχνο...
Johny26- poster
ελαστικα θελω να παραγγειλω απο το elastika-online.gr
diogo- poster
Να προσεξεις την βδομαδα και ετος κατασκευης τους... να ναι "φρεσκα" μην σου δωσουνε παλια που τους εχουνε ξεμεινει...
Johny26- poster
diogo έγραψε:20αρα ειναι 9Χ20 offset 40 και με εγκριση για το gt. 1350 ευρω η τετραδα
diogo- poster
E ρε πράμα που σαλεύει ε paf ?
Vagos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 645
Τόπος : Αθήνα
@ diogo
Οταν γραφεις και με εγκριση για τo GT, τι ακριβως εννοεις?
Οταν γραφεις και με εγκριση για τo GT, τι ακριβως εννοεις?
Johny26- poster
ειναι οπωs οι εργοστασιακεs ταιριαζουν με ακριβεια χωριs μπουλονια μετατροπηs ουτε καν δαχτυλιδια κεντραρισματοs. εχει την επισημη εγκριση απο την tomason οτι ταιριαζει σε opel gt
diogo- poster
Σελίδα 5 από 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Παρόμοια θέματα
» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
» Πωλούνται οι μαμισιες ζάντες
» Ζήτηση Λαστιχα με ζαντες για GT
» Αλλάζεις λάστιχα ή ζάντες? χωράνε?
» turbo kit 580 hp , ζαντες , μασκα steinmetz
» Πωλούνται οι μαμισιες ζάντες
» Ζήτηση Λαστιχα με ζαντες για GT
» Αλλάζεις λάστιχα ή ζάντες? χωράνε?