ΖΑΝΤΕΣ
+36
ace
paradisos
claus
Gkrim9003
kostas_dall
JOHN4589
csaris
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
vasilis gt
C.Mos
iliasGT
dartman1980
atanaz
gratipa
basilisgt2
danis_gt
Beballer
GaTopardos
Leoniums
MEGAS
Leykos
lolosgp
Aloperidin
Gregory
Apostolis
Johny26
diogo
gio
Arab
paf
lazanton
Petr@n
Lambros
johnnys
Kagem
Vagos
40 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 16
Σελίδα 2 από 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Απ: ΖΑΝΤΕΣ
diogo έγραψε:οι ζαντεσ εχουν 1600 ευρω ειναι 13 κιλα και μπαινουν χωρισ καμια προσθηκη ουτε καν δαχτυλιδι. οι μαμα ζαντεσ ειναι 11,5 η 13 (ιταλικο φορουμ) κιλα? το νικελωμα γινεται τελικα χωρισ βαφη! στον πεττα στη λεωφορο κηφισου με καινουργιο μηχανημα στα 400 ευρω.
Γ βάψιμο τις μαμά σε μαύρο χρώμα μ είχε πει κ εμένα ο Πέττας 400 ευρώ.
επειδή ξέρω λίγα γ ζάντες, το δαχτυλίδι τι είναι?
Arab- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 3695
ζαντεσ
χρησιμοποιειται για να μην υπαρχει τρεμουλο στο τιμονι και μπαινει σχεδον σε ολεσ τισ after market ζαντεσ του εμποριου.
diogo- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 370
Εγώ θα έβαζα αυτήν, δεν την έχω δει απο κοντά σε κανένα αυτοκίνητο.
https://2img.net/r/ihimizer/img526/4086/steinmetzopelgt12.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img526/4086/steinmetzopelgt12.jpg
johnnys- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2337
ζαντεσ
στο αμαξι αυτο ταιριαζει καλυτερα 19αρα, με 20αρα πηγαινεισ σε πολυ χαμηλο προφιλ. η συγκεκριμενη ειναι αρκετα βαρια 16κιλα θα σου εκοβε αρκετα αλογα. η 20αρα etabeta tettsut μαυρη γυαλιστερη με επιστρωση χαλυβα ειναι απιστευτη αλλαζει το αμαξι το κανει τελειο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την diogo στις Κυρ Νοε 01, 2009 11:59 pm, 1 φορά
diogo- poster
Αν δεν κάνω λάθος αυτή λές
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
Αυτη οταν ειχε πρωτοκυκλοφορησει μου αρεσε πολυ... αλλα οσο πιο πολυ την εβλεπα τοσο κατι με χαλασε... μου φανηκε λιγο πως να το πω.. "φτηνιαρικη"
Johny26- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 1813
ζαντεσ
ειναι καλησ ποιοτητασ (δεν γρατζουνιεται(περιπου 14,5 κιλα και αρκετα ακριβουτσικη κοντα στα 2500 ευρω. τελικα ταιριαζει στο αμαξι αυτο νικελ ζαντα? σε φωτο που ειδα στο αμερικανικο φορουμ το κανει να φαινεται ψευτικο και πολυ κιτσ.
diogo- poster
Δε ξέρω για νίκελ πάντως η μαύρη αυτή ζάντα μου αρέσει πάρα πολύ! Βέβαια και τα 2.500 μου αρέσουν ακόμα περισσότερο για να τα αποχωριστώ
Apostolis- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 127
έχω βρει ζάντες 18Χ8,5, με όφσετ 42, οι οποίες μ αρέσουν κ ίσως τις πάρω.
τα ερωτήματα είναι τα εξής:
χωράει το μαμά λάστιχο σ αυτές?
υπάρχει λόγος ν μην τις πάρω επειδή είναι 18Χ8,5 κι όχι 18Χ8?
υπάρχει λόγος να μην τις πάρω επειδή το όφσετ είναι 42?
υπάρχει λόγος ν μην τις πάρω επειδή είναι 18Χ8,5 κι όχι 18Χ8?
υπάρχει λόγος να μην τις πάρω επειδή το όφσετ είναι 42?
Arab- poster
ζαντεσ
με το λαστιχο δεν θα εχεισ κανενα προβλημα,τωρα λογικα και η ζαντα ταιριαζει αλλα αν δεν εχει εγκριση για το συγκεκριμενο αμαξι καλυτερα αν μπορεισ κανε μια δοκιμη για σιγουρια . ακομα και τα φρενα ειναι μια σημαντικη παραμετροσ για το αν εχεισ αλλαξει η θελησεισ να αλλαξεισ στο μελλον.
diogo- poster
Μαλλον οχι,μονο σε βουλκανιζατερ θα παρεις απαντηση !!Arab έγραψε:έχω βρει ζάντες 18Χ8,5, με όφσετ 42, οι οποίες μ αρέσουν κ ίσως τις πάρω.
Μονο αν δεν χωραει στον θολο,αλλα κατα 99% ειναι ο.κArab έγραψε:υπάρχει λόγος ν μην τις πάρω επειδή είναι 18Χ8,5 κι όχι 18Χ8?
Οχι,αρκει το καρε να ειναι σωστο,και λογικα θα χωρανε μεγαλα φρενα χωρις αποστατες.Arab έγραψε:υπάρχει λόγος να μην τις πάρω επειδή το όφσετ είναι 42?
gio- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 2462
Ευχαριστώ gio & diogo γ τις απαντήσεις σας.
στον θόλο σίγουρα χωράει η 8,5, εδώ έχουν χωρέσει κάποιοι κ μεγαλύτερες.
η απάντηση π έχω απ την εταιρεία με τις ζάντες είναι ότι κουμπώνει "μπαμ".
το καρε είναι 5Χ110, του GT δλδ.
το μόνο μ πρόβλημα είναι ότι επειδή έχω τα φρένα του Vectra δεν ξέρω μήπως εκεί δεν χωράει γ κάποιον λόγο, αν κ το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο.
αν τις βρω Ελλάδα ν τις δοκιμάσω, τότε τις παραγγενω απ έξω. αν΄δεν τις βρω εδώ, τότε τις παραγγέλνω, αλλά θα ήταν προτιμότερο κάποιος με εργοστασιακά φρένα να θέλει να του της δώσω όσο τις πήρα, στην περίπτωση π δεν κουμπώνουν λόγω φρένων.
η ζάντα είναι αυτή
στον θόλο σίγουρα χωράει η 8,5, εδώ έχουν χωρέσει κάποιοι κ μεγαλύτερες.
η απάντηση π έχω απ την εταιρεία με τις ζάντες είναι ότι κουμπώνει "μπαμ".
το καρε είναι 5Χ110, του GT δλδ.
το μόνο μ πρόβλημα είναι ότι επειδή έχω τα φρένα του Vectra δεν ξέρω μήπως εκεί δεν χωράει γ κάποιον λόγο, αν κ το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο.
αν τις βρω Ελλάδα ν τις δοκιμάσω, τότε τις παραγγενω απ έξω. αν΄δεν τις βρω εδώ, τότε τις παραγγέλνω, αλλά θα ήταν προτιμότερο κάποιος με εργοστασιακά φρένα να θέλει να του της δώσω όσο τις πήρα, στην περίπτωση π δεν κουμπώνουν λόγω φρένων.
η ζάντα είναι αυτή
Arab- poster
Γιώργο, αν και νομίζω θα χωράει και ακόμα μεγαλύτερο φρένο στην τελική να κάνεις έναν κόπο να βάλεις αποστάτες. Πίστεψέ με δεν θα χάσεις και τίποτα!
Gregory- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 1306
Τόπος : Κάντζα
Arab έγραψε:diogo έγραψε:οι ζαντεσ εχουν 1600 ευρω ειναι 13 κιλα και μπαινουν χωρισ καμια προσθηκη ουτε καν δαχτυλιδι. οι μαμα ζαντεσ ειναι 11,5 η 13 (ιταλικο φορουμ) κιλα? το νικελωμα γινεται τελικα χωρισ βαφη! στον πεττα στη λεωφορο κηφισου με καινουργιο μηχανημα στα 400 ευρω.
Γ βάψιμο τις μαμά σε μαύρο χρώμα μ είχε πει κ εμένα ο Πέττας 400 ευρώ.
επειδή ξέρω λίγα γ ζάντες, το δαχτυλίδι τι είναι?
Σήμερα ήμουν στην Όπελ στη Λεωφόρο Λιοσίων και μου είπαν για ένα GT που μόλις είχε βάψει τις μαμά ζάντες σε χρώμα σκούρο ανθρακί γυαλιστερό και είπαν πως το αποτέλεσμα ήταν τρομερο. Ο μηχανικός μου πρότεινε να τις βάψω μαύρες ματ και ότι έτσι θα αγριέψει πολύ το αυτοκίνητο...
Η βαφή είναι ηλεκτροστατική μου είπαν και είναι περίπου 3 μέρες διαδικασία γιατί πρέπει να μπουν στο φούρνο μετά να βγουν τέλος πάντων δε θυμάμαι ακριβώς όλες τις λεπτομέρειες, κάπου στα 200+ ευρώ δε θυμάμαι ακριβώς (220 νομίζω μου είπε αλλά κρατάω επιφύλαξη).
Apostolis- Administrator
όταν ειχα πάρει τηλ στον Πέττα, μου είχαν πει €400 για βάψιμο ... θα ήταν μια καλή λύση το οικονομικό αλλά ταυτοχρονα και ποιοτικό βάξιμο
Arab- poster
Να σημειώσω ότι ο μηχανικός που μου πρότεινε να τις βάψω μαύρες ματ δεν έχει καμία σχέση με το φανοποιείο που είναι στο τρίτο όροφο, εννοώ ότι δεν είχε συμφέρον να με σπρώξει σε μια τέτοια κίνηση... Τώρα κατά πόσο θα είναι ποιοτική η βαφή δε παίρνω και όρκο...
Apostolis- Administrator
σχεδον ολεs οι ζαντεs που κυκλοφορουν στο εμποριο για gt (8-19 και 8-20) ειναι με offset 40 ενω του steinmetz ειναι με 38. τωρα αν κατεβειs λιγο παρακατω στο 35 offset και 8inch παλι μαλλον ειναι παρατραβηγμενο. στουs θολουs παντωs δεν πρεπει να βρισκει αφου μπαινει και 9-20'' ζαντα που ερχεται ακομα πιο εξω. παντωs υπαρχουν πολλεs 19αρεs και 20αρεs με καρε 110 και offset 35 και μπορεισ να διαλεξειs
diogo- poster
θα ηθελα καμια γνωμη για το αν ταιριαζει η ζαντα αυτη τηs borbet 19' η20' σε gt και αν υπαρχει και καμια φωτο απο μαυρο gt με αυτη τη ζαντα.
diogo- poster
Εγώ πιστεύω θα ταιριάζει, ωραία φαίνεται.... Ξέρεις τιμή?
Για τσέκαρε http://www.borbet.de/ ....
Για τσέκαρε http://www.borbet.de/ ....
Kagem- Administrator
Αυτή είναι που έλεγα σε ποιο παλιό post ότι αν άλλαζα ζάντες αυτήν θα έβαζα!
Σε ανθρακί σαν το δικό μου την έχω δει. Τιμή που είχα ρωτήσει γύρω στα 2500 ευρώ μαζί με τα λάστιχα.
Σε ανθρακί σαν το δικό μου την έχω δει. Τιμή που είχα ρωτήσει γύρω στα 2500 ευρώ μαζί με τα λάστιχα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την johnnys στις Σαβ Δεκ 05, 2009 11:22 pm, 1 φορά
johnnys- Administrator
Θυμάμαι John, πολύ καλή http://www.borbet.de/de/produkte/raeder/borbet/xa_rad_mapm.php?history=2
Kagem- Administrator
η 19αρα εχει 1200 ευρω και ειναι 14,3 κιλα ενω η 20αρα εχει 1400 ευρω και ειναι 16,8 κιλα
8,5χ19 και 9χ20
8,5χ19 και 9χ20
diogo- poster
Aυτη ειναι 20αρα !!johnnys έγραψε:Αυτή είναι που έλεγα σε ποιο παλιό post ότι αν άλλαζα ζάντες αυτήν θα έβαζα!
gio- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 2462
Ωραίες και σε μαύρο! Έχετε παρατηρήσει ότι έχει δύο οπτικές γωνίες η συγκεκριμένη ζάντα;!
johnnys- Administrator
Σελίδα 2 από 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Παρόμοια θέματα
» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
» Πωλούνται οι μαμισιες ζάντες
» Ζήτηση Λαστιχα με ζαντες για GT
» Αλλάζεις λάστιχα ή ζάντες? χωράνε?
» turbo kit 580 hp , ζαντες , μασκα steinmetz
» Πωλούνται οι μαμισιες ζάντες
» Ζήτηση Λαστιχα με ζαντες για GT
» Αλλάζεις λάστιχα ή ζάντες? χωράνε?