Σωληνακια Φρενων Υψηλης Π.
+3
Vagos
Gregory
GaTopardos
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Σωληνακια Φρενων Υψηλης Π.
Ξερει κανεις που μπορω να βρω σωληνακια αεροπορικου τυπου για τα stock φρενα? Βγαινουν ειδικα για το GT και αν ναι απο ποια εταιρεια;
GaTopardos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 350
Απ: Σωληνακια Φρενων Υψηλης Π.
Εγώ που έβαλα πίσω πήγα και έφτιαξα επί τόπου, δεν είναι καμιά σπουδαία δουλειά, απλά το έκανα επαρχία και δυστυχώς δεν ξέρω που να σε στείλω. Έχε το νου σου μη την πατήσεις!!! Το φρένο θα γίνει κλάσεις ανώτερο αλλά θα ζεσταίνεται και ποιο γρήγορα, απλά να γνωρίζεις.
Gregory- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 1306
Τόπος : Κάντζα
Φανταζομαι θα συμβαινει επειδη δεν θα υπαρχουν απωλειες στη δυναμη του φρεναρισματος.Κατα τα αλλα πρεπει να βελτιωνουν αρκετα την αισθηση απο μια παλιοτερη εμπειρια που ειχα σε ενα vti πριν καποια χρονια.Ευχαριστω παντως.
GaTopardos- poster
Πάρε κάνα τηλεφωνάκι το siro στο μοσχάτο πρέπει να βρείς αυτό που θέλεις .
Vagos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 645
Τόπος : Αθήνα
Αστο καλυτερα.Σε αυτον που λες ειχα ζητησει πριν αρκετα χρονια να βαλει short shift σε εκεινο το vti, ο τυπος ομως το μονο που εκανε ηταν να κοψει το σωληνα του επιλογεα και να το ξανακολησει με αποτελεσμα να μου μεινει ο λεβιες στο χερι μετα απο λιγες μερες.Τετοιος επαγγελματιας.Παντως τα σωληνακια εκει τα ειχα βαλει.
GaTopardos- poster
γνωριζει κανεις τι επιλογες εχουμε για σωληνακια υψηλης σε μαμα δαγκανες???
Τι επιλογες να εχεις; Σωλινακια υψηλης πιεσης, dot5 υγρα φρενων και τακακια υψηλης τριβης!
Gregory- poster
εχω βρει απο goodridge , hel και μια αμερικανικη...προτεινεις εσυ καποια απο αυτες η εχεις καποια αλλη υποψη?Gregory έγραψε:Τι επιλογες να εχεις; Σωλινακια υψηλης πιεσης, dot5 υγρα φρενων και τακακια υψηλης τριβης!
Εγω βασικα εβαλα χυμα, εκοψα 2 σε ενα μαγαζι, δε νομιζω να παιζει και ρολο...
Gregory- poster
Με αυτή την αλλαγή θα δούμε βελτίωση στα φρένα?
Πόσο περίπου θα κοστίσει η αλλαγή αυτή ?
C.Mos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 953
Τόπος : Νέα Ελβετία - Βύρωνας
απλα θα ειναι πιο αμεσο το φρενο εφοσον δεν θα υπαρχει η παραμορφωση του μαμα ελαστικου σωληνα...ως τωρα απο εταιρεια εντοσ ευρωπης δεν εχω βρει κατι επωνυμο..θα μιλησω αυριο με siro αν κ στην λιστα της goodridge δεν ειδα να εχει το gt..μετα παμε απο ddmwork america με κανα 100αρι η 4αδα συν τελωνειο αν τα σταματησουν..C.Mos έγραψε:Με αυτή την αλλαγή θα δούμε βελτίωση στα φρένα?
μιλησα με siro σημερα..λοιπον ετοιμα σωληνακια λεει δεν εχει αλλα μπορει να παρει σαν δειγμα τα μαμα κ να φτιαξει σωληνακια απο υλικα της goodridge..ελπιζω να μην παθω καμμια νειλα!!!
Δυσκολα να βρεις φθηνοτερα την τετραδα...nickzazim έγραψε:απλα θα ειναι πιο αμεσο το φρενο εφοσον δεν θα υπαρχει η παραμορφωση του μαμα ελαστικου σωληνα...ως τωρα απο εταιρεια εντοσ ευρωπης δεν εχω βρει κατι επωνυμο..θα μιλησω αυριο με siro αν κ στην λιστα της goodridge δεν ειδα να εχει το gt..μετα παμε απο ddmwork america με κανα 100αρι η 4αδα συν τελωνειο αν τα σταματησουν..C.Mos έγραψε:Με αυτή την αλλαγή θα δούμε βελτίωση στα φρένα?
Gregory- poster
σημερα παρελαβα τα σωληνακια υψηλης απο την ddmwork..η τετρααδα μου πηγε 85ε+3ε τελωνειο...οταν τα βαλω ολα πανω στο αμαξι θα ανεβασω φωτο..
Καλορίζικα, αναμομή για εντυπώσεις!
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
ποσα $ σου πηρε για μεταφορικα nick αν επιτρεπεται?
Johny26- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 1813
με usps ηταν 40$ αλλα κατι λαθος εκανε με μενα κ με χρεωσε 20$ συν τα σωληνακια που αντι για 93$ τα χρεωσε στο κουτι 45$ για να μην τα σταματησουν τελωνειο..συνολο εδωσα 87 ευρω..
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης