ελατηρια χαμηλωματος
+12
vauxascoupe
kostas_dall
paf
nikolas.v
Lia
AXELOS
Kagem
johnnys
Arab
C.Mos
gio
nickzazim
16 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
ελατηρια χαμηλωματος
εχω τσεκαρει τα eibach pro kit αλλα πιστευω οτι αν αλλαξεις μονο ελατηρια τοτε οι αναρτησεις θα την δουν ασχημα..ξερει κανεις αν οντως συμβει κατι τετοιο κ αν πρεπει να κανεις κ καποια ρυθμιση στην αναρτηση μιας κ θα ειναι περισσοτερη "μαζεμενη"??
Απ: ελατηρια χαμηλωματος
...δηλαδη τι ρυθμιση πιστευεις οτι μπορεις να κανεις...???
gio- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 2462
δεν εχω ιδεα gio!!!απλως επειδη θα ειναι πιο συμπιεσμενη να αφαιρεσεις λιγο λαδι απο μεσα???ειμαι ψιλο ασχετος για αυτο ρωταω...γενικα τα ελατηρια θα κανουν ζημια στην αναρτηση η οχι?
μακροχρόνια αντί για 100.000χλμ θα σου βγάλουν 80.000χμλ (πολύ χονδρικά τα λέω).
ε καί ?
Στο προηγούμενο μου αμάξι είχα αλλάξει μόνο ελατήρια και κανένα πρόβλημα.
Σε αυτό πάλι μόνο ελατήρια θα αλλάξω! Μην ξεχνάς φοράμε Bilstein Sport Κίτρινα!!!
Κατά την γνώμη μου, βάλε ελατήρια και όταν αλλάξεις αμορτισέρ μετά από μερικά χρόνια, βάζεις ρυθμιζόμενα Koni.
Συνηστώ τα H&R ελατήρια αν θες αρκετό χαμήλωμα (4 εμπρός και 5 πίσω).
ε καί ?
Στο προηγούμενο μου αμάξι είχα αλλάξει μόνο ελατήρια και κανένα πρόβλημα.
Σε αυτό πάλι μόνο ελατήρια θα αλλάξω! Μην ξεχνάς φοράμε Bilstein Sport Κίτρινα!!!
Κατά την γνώμη μου, βάλε ελατήρια και όταν αλλάξεις αμορτισέρ μετά από μερικά χρόνια, βάζεις ρυθμιζόμενα Koni.
Συνηστώ τα H&R ελατήρια αν θες αρκετό χαμήλωμα (4 εμπρός και 5 πίσω).
C.Mos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 953
Τόπος : Νέα Ελβετία - Βύρωνας
thanx φιλε!!!!προτιμο τα eibach και δεν θελω να το χαμηλωσω πολυ γιατι θα βρισκω κατω...τα EIBACH το χαμηλωνουν 25mm οποτε πιστευω ειναι καλα κ ισως να ταλαιπωρειτε λιγοτερο η αναρτηση..
Χθες τοποθέτησα τα H&R και η αλλαγή ήταν τεράστια.
Μπόρώ να πω ότι δεν παρατήρησα να είναι πιο σκληρά από τα μαμά - τουλάχιστον δεν μου έδωσε αυτή την ιδέα στον δρόμο.
Έχει χαμηλώσει αρκετά και επιτέλους δείχνει όπως πρέπει - χωρίς τα τεράστια κενά στους θόλους που είχε πριν.
Θα περιμένω κάνα μήνα - καθώς από την εμπειρία μου το αμάξι κάθετε μισο-ένα πόντο ακόμα σε αυτό το διάστημα, για να κρίνω το τελικό αποτέλεσμα ως προς την εμφάνιση αλλά και τα κρατήματα.
Μπόρώ να πω ότι δεν παρατήρησα να είναι πιο σκληρά από τα μαμά - τουλάχιστον δεν μου έδωσε αυτή την ιδέα στον δρόμο.
Έχει χαμηλώσει αρκετά και επιτέλους δείχνει όπως πρέπει - χωρίς τα τεράστια κενά στους θόλους που είχε πριν.
Θα περιμένω κάνα μήνα - καθώς από την εμπειρία μου το αμάξι κάθετε μισο-ένα πόντο ακόμα σε αυτό το διάστημα, για να κρίνω το τελικό αποτέλεσμα ως προς την εμφάνιση αλλά και τα κρατήματα.
C.Mos- poster
C.Mos έγραψε:Χθες τοποθέτησα τα H&R και η αλλαγή ήταν τεράστια.
welcome to the club!
Arab- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 3695
C.Mos έγραψε:Χθες τοποθέτησα τα H&R και η αλλαγή ήταν τεράστια.
Καολορίζικα! Τιμή;
johnnys- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2337
Welcome to Arab's club! Καλορίζικα!
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
Ευχαριστώ παιδιά. ο Arab μου είχε ήδη βγάλει κάρτα μέλους - καθώς τα είχαμε πει μέσω PM σχετικά πριν λίγο καιρό χεχεχε (:
Λοιπόν να πω το εξής. Εμένα το αμάξι μου τα πρωινά (λόγο κρύου) όταν έπεφτα σε σαμαράκι ή σε λακούβα έκανε ένα άσχημο θόρυβο σαν τρίξιμο - σαν σκούξιμο. Ακουγόταν σαν να ήταν από την ανάρτηση αλλά όταν το πίεζες από πάνω δεν ακουγόταν ποτέ.
Του το είπα λοιπόν και με την ευκαιρία στα κάτω σπειρώματα των ελατηρίων μου έβαλε ένα πλαστικό σωλήνα (φαντστείτε σαν το λάστιχο που ποτίζουμε την αυλή) και από τότε δεν ξαναείχα κανένα τρίξιμο!!! Σήμερα παίζει να έπεσα και σε όλες τις λακούβες που συνάντησα για να το δοκιμάσω και δεν άκουσα τίποτα!!!
Λοιπόν να πω το εξής. Εμένα το αμάξι μου τα πρωινά (λόγο κρύου) όταν έπεφτα σε σαμαράκι ή σε λακούβα έκανε ένα άσχημο θόρυβο σαν τρίξιμο - σαν σκούξιμο. Ακουγόταν σαν να ήταν από την ανάρτηση αλλά όταν το πίεζες από πάνω δεν ακουγόταν ποτέ.
Του το είπα λοιπόν και με την ευκαιρία στα κάτω σπειρώματα των ελατηρίων μου έβαλε ένα πλαστικό σωλήνα (φαντστείτε σαν το λάστιχο που ποτίζουμε την αυλή) και από τότε δεν ξαναείχα κανένα τρίξιμο!!! Σήμερα παίζει να έπεσα και σε όλες τις λακούβες που συνάντησα για να το δοκιμάσω και δεν άκουσα τίποτα!!!
C.Mos- poster
Κόστος???
AXELOS- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 443
C.Mos έγραψε:
Αυτο που σκουζει ειναι οι βασεις της αντιστρεπτικης,περισσοτερα εδω https://gteam.forumgreek.com/t489-topic
Αυτο με το λαστιχο στα ελατηρια που σου εβαλαν ειναι τελειως ακυρο κ λαθος
κ κατα την γνωμη μου ΠΡΕΠΕΙ να το βγαλεις!!
gio- poster
Δεν ξέρω αν είναι άκυρο που λες (γιατί δεν έχω γνώση) πάντως δεν μπορώ να καταλάβω και τι κακό μπορεί να κάνει σύφμωνα με την απλή λογική. Μπορείς να μου εξηγήσεις?
Αν παρατηρήσεις και τα H&R έρχονται με ένα αντίστοιχο λάστιχο ήδη φορεμένο στις 2 κεντρικές σπείρες.
Πάντως επειδή ο θόρυβος ήταν εντονότατος 100% λύθηκε το πρόβλημα και δεν το κάνει πια. Άρα μάλλον από εκεί θα ήταν για να εξαφανίστηκε ο θόρυβος.
Τιμή τα ελατήρια κάνουν περίπου 300 ευρώ.
Αν παρατηρήσεις και τα H&R έρχονται με ένα αντίστοιχο λάστιχο ήδη φορεμένο στις 2 κεντρικές σπείρες.
Πάντως επειδή ο θόρυβος ήταν εντονότατος 100% λύθηκε το πρόβλημα και δεν το κάνει πια. Άρα μάλλον από εκεί θα ήταν για να εξαφανίστηκε ο θόρυβος.
Τιμή τα ελατήρια κάνουν περίπου 300 ευρώ.
C.Mos- poster
nickzazim αν επειλεξεις τελικα τα eibach pro kit να προσεξεις στην τοποθετηση τους κωδικους των ελατηριων γιατι μπορει απο λαθος να σου βαλουν τα μπροστινα πισω....πολλα after market ελατηρια εχουν διαφορα στις σπειρες και αυτα που νομιζεις οτι πανε μπροστα , πανε πισω....τα eibach ειναι πιο σκληρα απο τα h|r να ξερεις!!!!!!μην ξεχασεις μετα την τοποθετηση να κανεις ευθυγραμμιση μπρος πισω....nickzazim έγραψε:εχω τσεκαρει τα eibach pro kit αλλα πιστευω οτι αν αλλαξεις μονο ελατηρια τοτε οι αναρτησεις θα την δουν ασχημα..ξερει κανεις αν οντως συμβει κατι τετοιο κ αν πρεπει να κανεις κ καποια ρυθμιση στην αναρτηση μιας κ θα ειναι περισσοτερη "μαζεμενη"??
Lia- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 179
Τόπος : βραχατι κορινθιας
Γιατι δεν παταει σωστα το ελατηριο στην βαση του κ οτι αυτο συνεπαγεται..C.Mos έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι άκυρο που λες (γιατί δεν έχω γνώση) πάντως δεν μπορώ να καταλάβω και τι κακό μπορεί να κάνει σύφμωνα με την απλή λογική. Μπορείς να μου εξηγήσεις?
ασε που δεν υπαρχει περιπτωση να ''παιζει'' το ελατηριο για να σου δημιουργει τριγμο!!
Ο θορυβος υπηρχε με το μαμα ελατηριο,με το χαμηλοτερο κ σκληροτερο εχει μειωθει κατα πολυ η διαδρομη που κανει η αντιστρεπτικη κ ισως γι'αυτο δεν το ακους πια.Στους περισσοτερους που εχουν χαμηλωσει κ σκληρυνειC.Mos έγραψε:Πάντως επειδή ο θόρυβος ήταν εντονότατος 100% λύθηκε το πρόβλημα και δεν το κάνει πια. Άρα μάλλον από εκεί θα ήταν για να εξαφανίστηκε ο θόρυβος.
την αναρτηση εχει σταματησει ο τριγμος.
gio- poster
Οκ Γιώργο ευχαριστώ (:
C.Mos- poster
c.mos αν σου ειναι ευκολο ανεβασε καμμια φωτο πριν κ μετα να δω ποσο χαμηλωσε το αμαξι!!!ψηνομαι κ εγω να το χαμηλωσω λιγο...θα δειχνει ακομα πιο ομορφο!!!
nickzazim έγραψε:c.mos αν σου ειναι ευκολο ανεβασε καμμια φωτο πριν κ μετα να δω ποσο χαμηλωσε το αμαξι!!!ψηνομαι κ εγω να το χαμηλωσω λιγο...θα δειχνει ακομα πιο ομορφο!!!
Το πριν είναι δύσκολο πλέον! χεχεχε θα προσπαθήσω.
C.Mos- poster
C.Mos έγραψε:nickzazim έγραψε:c.mos αν σου ειναι ευκολο ανεβασε καμμια φωτο πριν κ μετα να δω ποσο χαμηλωσε το αμαξι!!!ψηνομαι κ εγω να το χαμηλωσω λιγο...θα δειχνει ακομα πιο ομορφο!!!
Το πριν είναι δύσκολο πλέον! χεχεχε θα προσπαθήσω.
Γεια σας παιδιά!! Επειδή κ εγώ ενδιαφέρομαι μπορείς να γράψεις λίγες λεπτομέρειες για τα ελατήρια?? (Τιμή, μαγαζί που τα αγόρασες-τοποθέτησες και έξοδα) Ευχαριστώ!! Και καλές βόλτες..
nikolas.v- Αριθμός μηνυμάτων : 43
Τόπος : Αθήνα
Τα έχω ξαναπεί παραπάνω, αλλά δεν μου κάνει κόπο να τα ξαναπω.
300€ Αγορά
30€ Ευθυγράμιση 4 τροχών
30€ Τοποθέτηση Ελατηρίων (εργασία)
300€ Αγορά
30€ Ευθυγράμιση 4 τροχών
30€ Τοποθέτηση Ελατηρίων (εργασία)
C.Mos- poster
http://tinypic.com/view.php?pic=drdtz7&s=7
Ορίστε και η φώτο που υποσχέθηκα.
C.Mos- poster
ποτέ βρεθηκες στη Συγγρου βρε άνθρωπε;;,C.Mos έγραψε:http://tinypic.com/view.php?pic=drdtz7&s=7
paf- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2667
paf έγραψε:ποτέ βρεθηκες στη Συγγρου βρε άνθρωπε;;,C.Mos έγραψε:http://tinypic.com/view.php?pic=drdtz7&s=7
hahaha το ήξερα ότι ήταν θέμα χρόνου να αναγνωρίσετε που είναι η φώτο!! βλέπω όλοι εκεί κάνουμε πιάτσα τελικά!
C.Mos- poster
τελικα αποφασισα να βαλω τα ελατηρια χαμηλωματος της weitec 30mm μπρος πισω..εχουμε αποψεις?τα φοραει κανεις για να μου πει εντυπωσεις κ αν ειναι πιο σκληρα απο τα eibach και h&r??τα weitec τα βρηκα απο ebay γερμανιας γυρω στα 200 ευρω μαζι με τα μεταφορικα...
τουλαχιστον ηρθαν τα ελατηρια σημερα!!!!nickzazim έγραψε:τελικα αποφασισα να βαλω τα ελατηρια χαμηλωματος της weitec 30mm μπρος πισω..εχουμε αποψεις?τα φοραει κανεις για να μου πει εντυπωσεις κ αν ειναι πιο σκληρα απο τα eibach και h&r??τα weitec τα βρηκα απο ebay γερμανιας γυρω στα 200 ευρω μαζι με τα μεταφορικα...
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/16/img0157oe.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/535/img0156hdj.jpg/
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης