GT Team
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ελατηρια χαμηλωματος

+12
vauxascoupe
kostas_dall
paf
nikolas.v
Lia
AXELOS
Kagem
johnnys
Arab
C.Mos
gio
nickzazim
16 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ελατηρια χαμηλωματος - Σελίδα 2 Empty Απ: ελατηρια χαμηλωματος

Δημοσίευση  C.Mos Τετ Ιουλ 06, 2011 4:22 am

Μπράβο ρε φίλε με γεια!!! Να και κάτι ευχάριστο!!!
Έχε στο νου σου ότι απόσο θα το δεις χαμηλωμένο την πρώτη ώρα, μέσα σε 3 μήνες θα έχει χαμηλώσει ακόμα παραπάνω (θα καθήσουν τα ελατήρια) και θα έχει πολύ ωραίο look αλλά και συμπεριφορά!
C.Mos
C.Mos
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 953
Τόπος : Νέα Ελβετία - Βύρωνας

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση  Kagem Τετ Ιουλ 06, 2011 4:28 am

Καλορίζικα Νίκο, όταν τα τοποθετήσεις βάλε foto να το θαυμάσουμε!
Kagem
Kagem
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 3797

Δημοσίευση  nikolas.v Τετ Ιουλ 06, 2011 7:14 pm

nickzazim έγραψε:
nickzazim έγραψε:τελικα αποφασισα να βαλω τα ελατηρια χαμηλωματος της weitec 30mm μπρος πισω..εχουμε αποψεις?τα φοραει κανεις για να μου πει εντυπωσεις κ αν ειναι πιο σκληρα απο τα eibach και h&r??τα weitec τα βρηκα απο ebay γερμανιας γυρω στα 200 ευρω μαζι με τα μεταφορικα...
τουλαχιστον ηρθαν τα ελατηρια σημερα!!!!
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/16/img0157oe.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/535/img0156hdj.jpg/
Αντε καλοφορετα.
Αν δεν τα εχει τοποθετησει ακομα και δεν σου κανει κοπο βγαλε φωτο Πριν & Μετα γιατι κι εγω σε αυτα εχω καταλειξει.
Επισης θελω να κανω μια ερωτηση σε ολους. Συγχωρεστε με αλλα δεν ξερω.
Αν βαλεις ελατηρια χαμηλωματος χρειαζονται αποστατες στις αναρτησεις?
Ετσι μου εχει πει ενας φιλος μου αλλα δεν ειναι και ειδικος.

nikolas.v

Αριθμός μηνυμάτων : 43
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  Arab Τετ Ιουλ 06, 2011 7:27 pm

nikolas.v έγραψε:Αν βαλεις ελατηρια χαμηλωματος χρειαζονται αποστατες στις αναρτησεις?
Ετσι μου εχει πει ενας φιλος μου αλλα δεν ειναι και ειδικος.

όχι, δεν χρειάζονται αποστάτες.
τα φοράς, ευθυγραμμίζεις κ πετάς

Arab
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 3695

Δημοσίευση  nickzazim Τρι Ιουλ 19, 2011 11:27 pm

Σημερα τοποθετηκαν τα ελατηρια!!!
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/708/photo2mzz.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/198/photoahd.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/43/photo3vov.jpg/
nickzazim
nickzazim
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 253
Τόπος : ΓΛΥΦΑΔΑ

https://www.esolarshop.net

Δημοσίευση  Arab Τρι Ιουλ 19, 2011 11:38 pm

thumbs up

Arab
poster
poster

Δημοσίευση  kostas_dall Κυρ Οκτ 23, 2011 3:54 am

Παιδια ειμαι να παραγγελνω αυτα τα ελατηρια:http://www.europerformance.co.uk/pages/products/product_info.mhtml?product=555575437 και ηθελα την γνωμη σας αν αξιζουν απο αποψη τιμης(318ευρω βγαινουν με μεταφορικα)-αξιοπιστια του site-αν κοιταω οντως τα σωστα και αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο(δεν θελω πολυ χαμηλωμα 3ποντους max.).Thanks!
kostas_dall
kostas_dall
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 96
Τόπος : Κοζάνη-Θεσ/νίκη

Δημοσίευση  vauxascoupe Κυρ Οκτ 23, 2011 5:03 am

Εγώ προς τα εκεί πάω ... http://www.ebay.de/itm/120515304104
vauxascoupe
vauxascoupe
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 227
Τόπος : Χαϊδάρι

Δημοσίευση  Arab Κυρ Οκτ 23, 2011 5:04 am

σωστά φαίνονται, αλλά καλό ειναι ν τους ρωτήσει πριν την παραγγελία σου γ ν είσαι 100% σίγουρος.

Arab
poster
poster

Δημοσίευση  kostas_dall Κυρ Οκτ 23, 2011 6:06 am

Ειναι καλα τα weitec?Δλδ δενουν καλα με τα μαμα αμορτισερ?Οκ ας πουμε οτι παω και εγω γι'αυτα,1ον απ'οτι βλεπω ειναι 3ποντα ε?και 2ον πως παιζει να παραγγειλω απο το γερμανικο ebay?Πρεπει να κανω account και εκει?Ντεν καταλαβαινει γερμανικα...! Very Happy
kostas_dall
kostas_dall
poster
poster

Δημοσίευση  vauxascoupe Κυρ Οκτ 23, 2011 7:06 am

kostas_dall έγραψε:Ειναι καλα τα weitec?Δλδ δενουν καλα με τα μαμα αμορτισερ?Οκ ας πουμε οτι παω και εγω γι'αυτα,1ον απ'οτι βλεπω ειναι 3ποντα ε?και 2ον πως παιζει να παραγγειλω απο το γερμανικο ebay?Πρεπει να κανω account και εκει?Ντεν καταλαβαινει γερμανικα...! Very Happy

http://www.ebay.de/itm/WEITEC-Federn-Opel-GT-2-0i-16V-Turbo-/140417412857 (τα πιο φτηνά του ebay.de)
Ο κωδικός που δίνει ο Γερμανός (28260013) είναι ο σωστός βάση και το site της Weitec http://www.weitecshop.de/
Σε όλα τα regional site του Ebay κάνεις login με τα ίδια στοιχεία. Ένα απλό κόλπο είναι να κάνεις login στο γερμανικό και να τα βάλεις στην λίστα σου (Auf die Beobachtungsliste) και μετά μπαίνεις στο ebay.com και αυτόματα βρίσκονται στην εκεί λίστα και όλα είναι στα αγγλικά... Wink

Δεν μπορώ να σου πω για το πως θα δουλέψουν με τα μαμα αμορτισέρ αλλά αν κάποιος από εμάς τα έχει βάλει ας μας ενημερώσει. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι ΟΚ μιας και είναι θυγατρική της KW Automotive (Weitec Fahrwerktechnik eine Marke der KW automotive GmbH) και οι αντίστοιχοι κωδικοί σε KW απλά έχουν διαφορετικό τα πρώτα 3 ψήφια του κωδικού σε όλα τους τα προϊόντα. (π.χ. 25060013)

Η απόφαση δική σου Κώστα... Smile
vauxascoupe
vauxascoupe
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 227
Τόπος : Χαϊδάρι

Δημοσίευση  nickzazim Κυρ Οκτ 23, 2011 7:35 am

τα εχω βαλει εγω τα weitec!πολυ ωραιο κ στο ματι αλλα εδειξε η πολυ καλη μαμα αναρτηση που την χαντακωναν τα μαμα ελατηρια..εχω ανεβασει κ φωτο παλιοτερα νομιζω με το ποσο χαμηλωσε το αμαξι για να δεις στο περιπου..
nickzazim
nickzazim
poster
poster

Δημοσίευση  kostas_dall Κυρ Οκτ 23, 2011 7:52 am

Φιλε vauxas νομιζω πως τα πρωτα που ποσταρες ειναι πιο φθηνα και ο πωλητης φενεται πιο καλος(περισσοτερες αξιολογησεις),τεσπα 10ευρω ειναι!Να φανταστω πως επειδη θα ερθουν απο γερμανια δεν θα μπλεξω με τελονια κτλ ε?(εκτος αν η μερκελ εχει δωσει αλλες εντολες για Ελλαδα! Laughing ).Ευχαριστω πολυ παιδια!! Wink
kostas_dall
kostas_dall
poster
poster

Δημοσίευση  kostas_dall Κυρ Οκτ 23, 2011 8:44 am

Εεε τελικα δεν αντεξα και η παραγγελια εφυγε!Ειδα και τα δικα σου Νικο απο τις φωτος πως εκατσαν και ψυθηκα!Τελικα μου αλλαξατε γρηγορα γνωμη! scratch Αντε να δουμε αν ολα παν καλα..! Thank you again guys! bye bye
kostas_dall
kostas_dall
poster
poster

Δημοσίευση  Kagem Κυρ Οκτ 23, 2011 6:58 pm

nickzazim έγραψε:τα εχω βαλει εγω τα weitec!πολυ ωραιο κ στο ματι αλλα εδειξε η πολυ καλη μαμα αναρτηση που την χαντακωναν τα μαμα ελατηρια..εχω ανεβασει κ φωτο παλιοτερα νομιζω με το ποσο χαμηλωσε το αμαξι για να δεις στο περιπου..
Όταν λές πως έδειξε η μαμά ανάρτηση εννοείς πως το αμάξι δεν κάνει πλέον τα χαζά reboun που έκανε πρίν? Στις στροφές είναι πιό σταθερό? Είδες μεγάλη διαφορά στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου? Σκέφτομαι για ανάρτηση αλλά επίσης σκέφτομαι και τα 1000+ ευρώ, η οδήγηση μου δεν είναι απαιτητική και αναρωτιέμαι μήπως τα ελατήρια είναι αρκετά για την περίπτωση μου....
Kagem
Kagem
Administrator
Administrator

Δημοσίευση  C.Mos Κυρ Οκτ 23, 2011 7:04 pm

Εγώ έχω τα H&R και μπορώ να πω πως σαφώς και θετικά στο rebound που αναφέρει ο Αντώνης, σαφώς καλύτερη οδήγηση, μικρότερες κλήσεις, χαμηλότερο κέντρο βάρους , όχι κενά στους θόλους κλπ ... αλλά το θέμα της άνεσης πραγματικά πάει περίπατο.
C.Mos
C.Mos
poster
poster

Δημοσίευση  Kagem Κυρ Οκτ 23, 2011 7:17 pm

Ενώ με μιά ανάρτηση δεν πάει περίπατο? Με ενδιαφέρει να διαπιστώσω τις ουσιαστικές διαφορές του να βάλω απλώς ελατήρια απο το να βάλω ανάρτηση σε συνάρτηση με την διαφορά τιμής και τις οδηγικές μου ανάγκες. Η λογική λέει πως για να είναι πιο σταθερό το αμάξι είτε βάλεις ανάρτηση είτε ελατήρια το αμάξι θα σκληρύνει σε αίσθηση και αυτό για να είναι περισσότερο σταθερό, κάνω κάπου λάθος? Επίσης αν έχει κάποιος link για την ανάρτηση της weitec ας την βάλει να δούμε specs και τιμή, ο vasilisgt την φοράει και είναι αρκετά ικανοποιημένος....
Kagem
Kagem
Administrator
Administrator

Δημοσίευση  nikolas.v Κυρ Οκτ 23, 2011 7:35 pm

Kagem έγραψε:Ενώ με μιά ανάρτηση δεν πάει περίπατο? Με ενδιαφέρει να διαπιστώσω τις ουσιαστικές διαφορές του να βάλω απλώς ελατήρια απο το να βάλω ανάρτηση σε συνάρτηση με την διαφορά τιμής και τις οδηγικές μου ανάγκες. Η λογική λέει πως για να είναι πιο σταθερό το αμάξι είτε βάλεις ανάρτηση είτε ελατήρια το αμάξι θα σκληρύνει σε αίσθηση και αυτό για να είναι περισσότερο σταθερό, κάνω κάπου λάθος? Επίσης αν έχει κάποιος link για την ανάρτηση της weitec ας την βάλει να δούμε specs και τιμή, ο vasilisgt την φοράει και είναι αρκετά ικανοποιημένος....
Γειά σας παιδιά. Επειδή κι εγώ θέλω να αλλάξω τα ελατήρια με αυτά της weitec, θέλω να ρωτήσω τον φίλο ''nickzazim'' (και όποιον άλλο βέβαια τα φοράει) αν αλλάζει πολύ η αίσθηση άνεσης σε σχέσει με τα μαμά. Thanks guys!

nikolas.v

Αριθμός μηνυμάτων : 43
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση  Arab Κυρ Οκτ 23, 2011 11:13 pm

nikolas.v έγραψε:
Kagem έγραψε:Ενώ με μιά ανάρτηση δεν πάει περίπατο? Με ενδιαφέρει να διαπιστώσω τις ουσιαστικές διαφορές του να βάλω απλώς ελατήρια απο το να βάλω ανάρτηση σε συνάρτηση με την διαφορά τιμής και τις οδηγικές μου ανάγκες. Η λογική λέει πως για να είναι πιο σταθερό το αμάξι είτε βάλεις ανάρτηση είτε ελατήρια το αμάξι θα σκληρύνει σε αίσθηση και αυτό για να είναι περισσότερο σταθερό, κάνω κάπου λάθος? Επίσης αν έχει κάποιος link για την ανάρτηση της weitec ας την βάλει να δούμε specs και τιμή, ο vasilisgt την φοράει και είναι αρκετά ικανοποιημένος....
Γειά σας παιδιά. Επειδή κι εγώ θέλω να αλλάξω τα ελατήρια με αυτά της weitec, θέλω να ρωτήσω τον φίλο ''nickzazim'' (και όποιον άλλο βέβαια τα φοράει) αν αλλάζει πολύ η αίσθηση άνεσης σε σχέσει με τα μαμά. Thanks guys!

φοράω τα 5ποντα H&R. ενδεικτικά γ την άνεση να πω το εξής: με μαμά ανάρτηση περνάς με αρκετα χλμ (π.χ. από Εθνική) από εξογκωμένη ανωμαλία του δρόμου κ τινάζεσαι από το κάθισμα, νιώθωντας το αμάξι να συνεχίζει να ταλαντώνεται με φθίνουσα βέβαια ένταση αλλες 2-3 φορές, κ εσύ συνεχίζεις να ψιλοχοροπηδάς στο κάθισμα. κάτι π ενοχλεί.
με τα ελατήρια θα ταλαντωθείς κ θα "πεταχτεις" από το κάθισμα μία φορά, αλλά πιο απότομα. μετά όμως δεν συνεχίζεται η ταλάντωση. κάθεσαι κάτω.
η άνεση στις ταχύτητες εθνικής είναι εφάμιλη της μαμάς. μες στην πόλη είναι κατά 30-40% χειρότερη.
προσωπική γνώμη, τα αμορτισέρ μας είναι κορυφαία. τα ελατήρια με τα μαμά αμορτισέρ δίνουν πολύ καλό αποτέλεσμα, εκτός κ αν κάποιος πάει γ πίστα οπότε παίρνει μια ρυθμιζόμενη κ την ρυθμίζει συνεχώς μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό του επίπεδο.

Arab
poster
poster

Δημοσίευση  C.Mos Δευ Οκτ 24, 2011 3:22 am

Μην χεχνάτε τα αμορτισέρ μας έιναι τα Bilstein που για άλλους είναι τα 'βελτιωμένα' και πληρώνουν για να τα βάλουν.

C.Mos
C.Mos
poster
poster

Δημοσίευση  nickzazim Δευ Οκτ 24, 2011 3:33 am

η αισθηση που εχεις με τα ελατηρια ειναι τελειως διαφορετικα...εγω πλεον φοραω ζωνη γιατι οπως ειπε κ ο arab πλεον σε γρηγορη οδηγηση αν συναντησεις εξογκωμα το αμαξι καθεται κ εσυ πετας απο το καθισμα...η οδηγικη απολαυση ειναι μακραν καλυτερη..καμμια αισθηση...ακομα κ σε εκκινηση παταει καλυτερα οπως και στα δυνατα φρενα..ας μην ξεχναμε οτι φοραμε πολυ καλα αμορτισερ..ενα κλικ πιο κατω απο τα ρυθμιζομενα..κ αν μπειτε στο site της bilstein στα δικα μας λεει οτι ενδεικνυται χαμηλωμα εως 4 ποντους..αυτα τα ολιγα απο εμενα...
nickzazim
nickzazim
poster
poster

Δημοσίευση  JOHN4589 Δευ Οκτ 24, 2011 6:59 am

ξερουμε ποια αμορτισερ φοραμε? γιατι στον καταλογο της bilstein δεν βρισκω το GT. τυχαιο? δεν νομιζω!!!! και που φαινεται ποσο μπορει να χαμηλωσει ενα αμορτισερ?

http://web1.carparts-cat.com/default.aspx?14=4&30=84&52=1&10=B00019CB077BE53DE040A8C0143E09C5018004&12=101
JOHN4589
JOHN4589
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 216

Δημοσίευση  Kagem Δευ Οκτ 24, 2011 3:20 pm

nickzazim έγραψε:τα εχω βαλει εγω τα weitec!πολυ ωραιο κ στο ματι αλλα εδειξε η πολυ καλη μαμα αναρτηση που την χαντακωναν τα μαμα ελατηρια..εχω ανεβασει κ φωτο παλιοτερα νομιζω με το ποσο χαμηλωσε το αμαξι για να δεις στο περιπου..
....
nickzazim έγραψε:Σημερα τοποθετηκαν τα ελατηρια!!!
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/708/photo2mzz.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/198/photoahd.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/43/photo3vov.jpg/
Μια χαρά φαίνεται, 3 πόντους σωστά? Πένα!
Arab έγραψε:
με τα ελατήρια θα ταλαντωθείς κ θα "πεταχτεις" από το κάθισμα μία φορά, αλλά πιο απότομα. μετά όμως δεν συνεχίζεται η ταλάντωση. κάθεσαι κάτω.
η άνεση στις ταχύτητες εθνικής είναι εφάμιλη της μαμάς. μες στην πόλη είναι κατά 30-40% χειρότερη.
προσωπική γνώμη, τα αμορτισέρ μας είναι κορυφαία.
Αυτό ήθελα thumbs up
Για τα weitec σκέφτομαι, απο ελατήριο σε ελατήριο έχει διαφορά μεγάλη? Εξάλλου πάνω απο 3 πόντους δεν μπορώ να χαμηλώσω θα έχω θέμα....
C.Mos έγραψε:Μην χεχνάτε τα αμορτισέρ μας έιναι τα Bilstein που για άλλους είναι τα 'βελτιωμένα' και πληρώνουν για να τα βάλουν.
Αυτό το έχω ξανακούσει αλλά φαντάζομαι με άλλα ελατήρια, όχι αυτά που φοράμε απο το εργοστάσιο....
Kagem
Kagem
Administrator
Administrator

Δημοσίευση  Arab Δευ Οκτ 24, 2011 3:36 pm

προσωπική γνώμη είναι ότι τα μαμά ελατήρια δεν είναι καθόλου κακα.
είναι φιλικά ως προς τον οδηγό, αφήνουν το αμάξι ν γείρει δίνοντας άισθηση του πόσο πιέζεται κ δίνουν το περιθώριο γ σφάλμα στις στροφές. με aftermarket ελατήρια τα όρια μεγαλώνουν, αλλά οι αντιδράσεις είναι πιο απότομες όταν κάποιος το παρακάνει.
το μείον των "μαμά" ελατηρίων είναι στο drift, όπου αν κάποιος το "κόψει" απότομα με φρένο ή με τελείως άφημα γκαζιού θα αλλάξει κατεύθυνση το αμάξι 2-3 φορές μέχρι να το ισοροπήσεις

Arab
poster
poster

Δημοσίευση  kostas_dall Πεμ Δεκ 01, 2011 10:37 pm

Χθες επιτελους περασα και εγω τα ελατηριακια weitec που ειχα παραγγηλει!Πρωτες εντυπωσεις: ανεση εντος πολης=-99.9%(να επισημανω οτι βρισκομαι Κοζανη τωρα που εχει απο τους χειροτερους δρομους!) οποτε εκτος απο τα 200ευρω+τα περαστηκα πρεπει να υπολογιζω και κανα-δυο επισκεψεις στο μελλον σε ορθοπαιδικο γιατι δεν με βλεπω καλα με την μεση μ μετα απο τοσα τρανταγματα στις λακουβες bounceblue !2ον: πολυ καλυτερη αισθηση σε στροφες καθως μετα απο καποιες δοκιμες σε διαδρομες που ειχα μαθει απ'εξω διαπηστωσα οτι εμπαινα πιο δυνατα!3ον:οπως ειχατε πει και εσεις πλεον απαραιτητα ζωνη καθως με λιγα παραπανω χλμ. αν σκασεις σε λακουβα φευγεις μονοκοματος!4ον:εχω μια αισθηση ρε παιδια οτι πισω χαμηλωσε πολυ περισσοτερο απο μπροστα σαν να σηκωθηκε λιγο σουζα(δεν τα λες και 3ποντα) δλδ εχω την εντυπωση περισσοτερο απο του φιλου nickzazim που φορεσε τα ιδια και ξαναειδα τις φωτος του..Αυτο σε τι μπορει να ωφειλεται?να εκανε καμια μ@λ@κι@ ο μηχανικος στο περασμα &&&** ?Θα ανεβασω και φωτος συντομα να chekαρετε και εσεις μια!Κατα τ'αλλα πολυ εφχαριστημενος μιας και το look εγινε πιο cool τωρα και ας μην εχω ανεση(το ηξερα απο πριν),εγω το γουσταρωωωωωω!!!!!! Love smiley
kostas_dall
kostas_dall
poster
poster

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης