GT Team
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Φωτα Xenon

+17
ο Ξάδελφος
diogo
basilisgt2
gio
Gregory
vauxascoupe
Kagem
lazanton
paf
MEGAS
gratipa
johnnys
Beballer
Arab
Johny26
AXELOS
GaTopardos
21 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Φωτα Xenon - Σελίδα 2 Empty Απ: Φωτα Xenon

Δημοσίευση  johnnys Τετ Μαρ 10, 2010 1:47 am

gio έγραψε:
johnnys έγραψε:
Gregory έγραψε:Να ξερετε οτι λιγοτερα Κ = καλυτερο φως... πχ 11000Κ ειναι πολυ μωβ και δεν βλεπεις καλα, μονο στραβωνεις 4500 η 6000 ειναι καλα, τα 8000Κ ετσι και ετσι. Νομοθεσια αποκλειστικα για ΧΕΝΟΝ δεν υπαρχει. Υπαρχει μεσα στον ΚΟΚ αρθρο να λεει για αυτους που στραβωνουν με τη μεγαλη σκαλα αλλα παει επαγωγικα με το οτι στραβωνεις τους υπολοιπους χρηστες του δρομου και ειναι πλημμελημα! Αρα υπαρχει η πιθανοτητα να καταληξεις στο αυτοφωρο αν δεν εχεις ρυθμισει σωστα τα φωτα σου και στραβωνεις τους αλλους, και οπως ειπε και ο Αραβας καλο ειναι να εχετε καθαρα φαναρια αφου δεν εχουμε πλυστικο συστημα!
Σωστός όσο ανεβαίνουν τα κ τόσο πέφτουν τα λουμενς. Δηλαδή τα 6000 έχουν περισσότερο φως από τα 8000 και όσο ανεβαίνεις τόσο λιγότερο φως έχεις. Πιστεύω τα 6000 είναι ότι καλύτερο!

Τα αυτοκινητα που ειναι εξοπλισμενα απο το εργοστασιο με xenon εχουν 5000Κ
και νομιζω πως εχουν τον καλυτερο φωτισμο χωρις να μπλεδιζουν.
Όπως το λες Γιώργο αλλά μου αρέσουν περισσότερο τα 6000 ίσως βέβαια επειδή τα έχω συνηθίσει!
johnnys
johnnys
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 2337

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση  gio Τετ Μαρ 10, 2010 2:11 am

johnnys έγραψε:
Όπως το λες Γιώργο αλλά μου αρέσουν περισσότερο τα 6000 ίσως βέβαια επειδή τα έχω συνηθίσει!

Ο καθενας με τα γουστα του!! Cool
Δεν το ανεφερα ομως για να πω οτι εχεις αδικο και εγω δικιο... Rolling Eyes
και γενικοτερα λεω τις αποψεις μου και αυτα που γνωριζω για το
εκαστοτε θεμα,με μονο σκοπο την πληροφορηση του φορουμ και τιποτα αλλο!! Very Happy
gio
gio
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 2462

Δημοσίευση  basilisgt2 Παρ Απρ 09, 2010 5:51 pm

NikK έγραψε:36 και με σιλικονατα στηθακια δεν ειναι ανηλικη ρε παπαρες Razz
καλημερα παντος εγο στο gt εχω βαλει xenon και στα πορειασ και στα προβολακια εδω και 8 μηνεσ και ειναι μια χαρα και πολι ποιο ομορφο!!

basilisgt2
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 132
Τόπος : PERISTERI

Δημοσίευση  lazanton Παρ Απρ 30, 2010 12:27 am

NikK έγραψε:Σημερα εκανα μια γυρα απο μερικα μαγαζια για να δω για Xenon αφου οι λαμπες που εβαλα δεν ηταν καλες μακρια....
Στην Ελλαδα μας πιανουν κοτσους....Πουλανε κατι μαρκες καιγομαι που στο Ebay τις βρισκεις με 50ε στα 150ε και τα Philips που στο Ebay τα βρισκεις με 200ε στα πουλανε 400-500ε !!!!
Παντως μαλλον θα χτυπησω τα Philips, group buy κανεις ? Razz

ΝικΚ διαβασε τα χειλη μου:

Δ Ε Ν Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι Κ Ι Τ Χ Ε Ν Ο Ν Τ Η Σ P H I L I P S ! ! !

Μονο κιτ με ΛΑΜΠΕΣ φιλιπς υπαρχει!

Στα κιτακια το προβλημα δεν το εχουν οι λαμπες. Και osram μπορεις να βαλεις και Philips. Τα μπαλαστ ειναι αγνωστου πατρος!
lazanton
lazanton
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 890

Δημοσίευση  basilisgt2 Παρ Απρ 30, 2010 3:02 am

lazanton έγραψε:
NikK έγραψε:Σημερα εκανα μια γυρα απο μερικα μαγαζια για να δω για Xenon αφου οι λαμπες που εβαλα δεν ηταν καλες μακρια....
Στην Ελλαδα μας πιανουν κοτσους....Πουλανε κατι μαρκες καιγομαι που στο Ebay τις βρισκεις με 50ε στα 150ε και τα Philips που στο Ebay τα βρισκεις με 200ε στα πουλανε 400-500ε !!!!
Παντως μαλλον θα χτυπησω τα Philips, group buy κανεις ? Razz

Στα κιτακια το προβλημα δεν το εχουν οι λαμπες. Και osram μπορεις να βαλεις και Philips. Τα μπαλαστ ειναι αγνωστου πατρος!
oχι ρε συ υπαρχουν απλα δεν υπαρχει λογος να παρεισ philips και να τα πληροσεις χρυσαφι μπορεις να παρεις το ιδιο με τα μισα...

basilisgt2
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 132
Τόπος : PERISTERI

Δημοσίευση  johnnys Παρ Απρ 30, 2010 3:45 am

Εγώ όσα ΄Philips΄ έχω δει γράφουν Philips patent license και τα πληρώνεις για Philips.
johnnys
johnnys
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 2337

Δημοσίευση  AXELOS Παρ Απρ 30, 2010 4:27 am

Στα κιτακια το προβλημα δεν το εχουν οι λαμπες. Και osram μπορεις να βαλεις και Philips. Τα μπαλαστ ειναι αγνωστου πατρος![/quote]

+10000000000000

AXELOS
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 443

Δημοσίευση  lazanton Παρ Απρ 30, 2010 9:04 am

NikK έγραψε:Αυτη η φωτο διαφωνει

Φωτα Xenon - Σελίδα 2 Philipsk

Μαζι και η Philips.

http://www.lighting.philips.co.in/v2/automotive/productrange.jsp?id=1012984
http://www.lighting.philips.com.au/v2/automotive/productrange.jsp?id=1012984

Λοιπον επειδη πηρα Philips παλιοτερα και ρωτησα για το εν λογω κιτ που το ειχα δει και εγω, μου ειπαν οτι δεν το εχει η Philips Ελλαδος και οτι τα ΧΕΝΟΝ της Philips τα φερνει καποιος Σβιγγος. Πηρα τον μαστορα (και λογω της πρωτης μου δουλειας) τα ειπαμε λιγο και μου εξηγησε οτι αυτα τα κιτακια δεν εισαγονται στην ευρωπη διοτι λογω κανονισμων απαγορευεται η τροποποιηση σε Xenon ενος φαναριου που δεν εχει προβλευθει για να τα φοραει.

Αυτα τα κιτακια αν ερθουν Ελλαδα ερχονται μεσω παραλληλων αγορων και παρανομα. Φτιαχνονται σε ενα εργοστασιο καπου στην ανατολη και τροφοδοτειται μονο η αγορα που επιτρεπει την μετατροπη και δεν το απαγορευει καποιος κανονισμος. Το Ballast ειναι ενα κοινο ballast το οποιο μπορεις να το βρεις σε οποιαν εταιρια ψωνιζει απο το ιδιο εργοστασιο που χτυπαει τα Philips.

Επισης οπως εχω αναφερει και στο παρελθον μου ειπε παρε ενα φθηνο κιτακι κινεζικο ξεκινεζικο ολα τα ιδια ειναι απλα το αυτοκολητο με την μαρκα αλλαζει. Απλα το Ballast μου ειπε προσεξε να ειναι καλο και νεας τεχνολογιας πραγμα που ελεγχεται κυριως απο το μεγεθος αυτου!

http://www.lampsource.gr/index.php?lang=1

Αυτου την γνωμη επικαλουμαι και απο αυτον εμεθα αυτο που ανεφερα. Αν μπορεις παρε τον τηλεφωνο και πες του οτι εχει λαθος!

Και αν τι παραδεχτει και μου ειπε πιπ3ς θελω και γω ενα κιτ της Philips.
lazanton
lazanton
poster
poster

Δημοσίευση  lazanton Παρ Απρ 30, 2010 4:13 pm

NikK έγραψε:1ον Τα κιτακια ειναι κατασκευασμενα ειτε στην Γερμανια ειτε στην Σουηδια, το οτι δεν επιτρεπεται η χρηση τους ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο, αν κανεις μια γυρα θα δεις εκατονταδες κιτακια απο εκατονταδες μαρκες στα μαγαζια, απλα η Philips δεν ειναι τυχαια και σεβεται τους νομους οποτε και δεν τα πουλαει τοσο στην Ευρωπη οσο και στην Αμερικη.
2ον Αυτη την στιγμη το κιτακι πωλειται σε Ασια (Ινδια, Κινα, Ιαπωνια κτλ κτλ κτλ), Αφρικη (Αιγυπτος κτλ κτλ κτλ) και Αυστραλια. Εγω την παραγγελια θα την κανω στην Philips Αυστραλιας για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να ξερω πως δεν ειναι καποια απο τις μαιμουδες του Ebay που μαλλον σε αυτες αναφεροταν ο γνωστος σου αφου χλωμο το κοβω να εχει δει αυθεντικο κιτακι απο Αυστραλια η Ασια. Οσο για το Ballast απο την στιγμη που γραφει Philips εμενα μου φτανει, δεν μπορω να το αγνοησω και σιγουρα δεν μπορω να πω οτι ειναι το ιδιο με το Ballast ενος συστηματος που κοστιζει πχ 50ε.

Το οτι γραφει Philips σιγουρα πληρει ενα minimum προυποθεσεων που θετει η εταιρια. Απο κει και μετα αποκλειεται να ειναι κατασκευασμενο στην ευρωπη. Ειναι σιγουρα ανατολη μιας και η Philips εχει στειλει ολη της την παραγωγη εκει. Ειμαι dealer της Philips δεν το λεω τυχαια. Η Osram εχει ακομα παραγωγη λαμπτηρα στην ευρωπη αλλα σιγα σιγα φευγει και αυτη. Ηδη εχει βγαλει σειρες που γραφουν Made in P.R.C. .

Μεγαλη κομπινα το PRC μιας και σημαινει People's Republic of China! Ποτεϊτο! Ποτατο! Κανεις???
lazanton
lazanton
poster
poster

Δημοσίευση  gio Παρ Απρ 30, 2010 4:28 pm

Φιλε Laz λυπαμαι αλλα εισαι ασχετος....
Η Philips θα τα κατασκευασει στην Γερμανια,θα τα στειλει στην Αυστραλια για να τα παρει ο Νικος...
και αν δεν το εκανε ποτε μεχρι τωρα,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!! gaah waiting
gio
gio
poster
poster

Δημοσίευση  lazanton Παρ Απρ 30, 2010 4:36 pm

gio έγραψε:Φιλε Laz λυπαμαι αλλα εισαι ασχετος....
Η Philips θα τα κατασκευασει στην Γερμανια,θα τα στειλει στην Αυστραλια για να τα παρει ο Νικος...
και αν δεν το εκανε ποτε μεχρι τωρα,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!! gaah waiting

Επικοινωνησα με Philips γιατι με προβληματισες! ... οντως ισχυει!! Embarassed Embarassed
lazanton
lazanton
poster
poster

Δημοσίευση  gio Παρ Απρ 30, 2010 4:40 pm

Εεετσιιιι.....μην μιλαμε στον αερα...
Ευτυχως που ο Νικος ειναι μεγαλη καρδια!! rabbit albino
gio
gio
poster
poster

Δημοσίευση  AXELOS Παρ Απρ 30, 2010 5:01 pm

Συμφωνώ με Lazanton!!

Και εγώ είχα πάρει παλαιότερα και μου είχαν πει στη PHILIPS ότι δεν κατασκευάζουν ΚΙΤ ΧΕΝΟΝ, και ότι ο,τι κυκλοφορεί είναι μουφες!!!

Ότι νομίζει ο καθένας!! Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης!!

AXELOS
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 443

Δημοσίευση  lazanton Παρ Απρ 30, 2010 5:03 pm

Μολις ενημερωθηκα οτι η Osram εργαζεται πυρετοδως να προλαβει την πωληση! Θα επανελθω αργοτερα με αποκλειστικες φωτογραφιες του προιοντος!
lazanton
lazanton
poster
poster

Δημοσίευση  diogo Παρ Απρ 30, 2010 5:04 pm

lazanton έγραψε:
NikK έγραψε:1ον Τα κιτακια ειναι κατασκευασμενα ειτε στην Γερμανια ειτε στην Σουηδια, το οτι δεν επιτρεπεται η χρηση τους ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο, αν κανεις μια γυρα θα δεις εκατονταδες κιτακια απο εκατονταδες μαρκες στα μαγαζια, απλα η Philips δεν ειναι τυχαια και σεβεται τους νομους οποτε και δεν τα πουλαει τοσο στην Ευρωπη οσο και στην Αμερικη.
2ον Αυτη την στιγμη το κιτακι πωλειται σε Ασια (Ινδια, Κινα, Ιαπωνια κτλ κτλ κτλ), Αφρικη (Αιγυπτος κτλ κτλ κτλ) και Αυστραλια. Εγω την παραγγελια θα την κανω στην Philips Αυστραλιας για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να ξερω πως δεν ειναι καποια απο τις μαιμουδες του Ebay που μαλλον σε αυτες αναφεροταν ο γνωστος σου αφου χλωμο το κοβω να εχει δει αυθεντικο κιτακι απο Αυστραλια η Ασια. Οσο για το Ballast απο την στιγμη που γραφει Philips εμενα μου φτανει, δεν μπορω να το αγνοησω και σιγουρα δεν μπορω να πω οτι ειναι το ιδιο με το Ballast ενος συστηματος που κοστιζει πχ 50ε.

Το οτι γραφει Philips σιγουρα πληρει ενα minimum προυποθεσεων που θετει η εταιρια. Απο κει και μετα αποκλειεται να ειναι κατασκευασμενο στην ευρωπη. Ειναι σιγουρα ανατολη μιας και η Philips εχει στειλει ολη της την παραγωγη εκει. Ειμαι dealer της Philips δεν το λεω τυχαια. Η Osram εχει ακομα παραγωγη λαμπτηρα στην ευρωπη αλλα σιγα σιγα φευγει και αυτη. Ηδη εχει βγαλει σειρες που γραφουν Made in P.R.C. .

Μεγαλη κομπινα το PRC μιας και σημαινει People's Republic of China! Ποτεϊτο! Ποτατο! Κανεις???

αν ειναι επισημο εργοστασιο τησ philips στην κινα τοτε πληρει το maximum τω προυποθεσεων που θετει η εταιρια και οι τεχνικεs προδιαγραφεs ειναι ακριβωs ιδιεs με αυτεs του εργοστασιου τηs ευρωπηs. μονο τα εργατικα χερια αλλαζουν

diogo
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 370

Δημοσίευση  gratipa Παρ Απρ 30, 2010 5:05 pm

lazanton έγραψε:Μολις ενημερωθηκα οτι η Osram εργαζεται πυρετοδως να προλαβει την πωληση! Θα επανελθω αργοτερα με αποκλειστικες φωτογραφιες του προιοντος!

Ας κεράσω και εδώ....Antouan έχω λίωσει μιλάμε!!!

:>:-|: :>:-|: :>:-|: :>:-|: :>:-|: :>:-|:

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
gratipa
gratipa
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 632

Δημοσίευση  gio Παρ Απρ 30, 2010 5:17 pm

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
gio
gio
poster
poster

Δημοσίευση  lazanton Παρ Απρ 30, 2010 7:05 pm

NikK έγραψε:Ρε παπαρες ειμαι περιεργος αν οντως ειναι made in germany τι ***** θα λετε τοτε Smile Basketball Basketball Basketball

Ρε νικ ακομα και στην φωτο στο πλαι γραφει κινεζικα αρα τι πιστευεις οτι κατασκεβαζεται απο γλωσσομαθεις Γερμανους?

Ενδεικτικα να αναφερω και χωρις να κανω διαφημηση στην εταιρια μου (Ηλεκτροινβεστ Ροδου ΕΠΕ Ατταβυρου 76 Στο ροδινι 2241070945 με 10 καταστηματα σε ολη την Ελλαδα σιγουρα ενα διπλα σας! Razz ):

Αυτα τα πουλαω και παραθετω φωτο με τα κλειδια του GT διπλα και με σημερινη εφημεριδα για την εγκυροτητα αυτης!:

Φωτα Xenon - Σελίδα 2 30042010507.th

Uploaded with ImageShack.us

Δες και προελευση και πες μου τις πιθανοτητες τα Xenon να ειναι Γερμανικα!:

Φωτα Xenon - Σελίδα 2 30042010508.th

lazanton
lazanton
poster
poster

Δημοσίευση  lazanton Παρ Απρ 30, 2010 7:32 pm

NikK έγραψε:Συγκρινεις ανομοια προιοντα και σιγουρα ανομοιας τιμης.
Οταν μου ερθουν βλεπουμε.

ΟΚ! Wink
lazanton
lazanton
poster
poster

Δημοσίευση  gio Παρ Απρ 30, 2010 9:16 pm

lazanton έγραψε:
NikK έγραψε:Ρε παπαρες ειμαι περιεργος αν οντως ειναι made in germany τι μαλακιες θα λετε τοτε Smile Basketball Basketball Basketball

Ρε νικ ακομα και στην φωτο στο πλαι γραφει κινεζικα αρα τι πιστευεις οτι κατασκεβαζεται απο γλωσσομαθεις Γερμανους?

Ενδεικτικα να αναφερω και χωρις να κανω διαφημηση στην εταιρια μου (Ηλεκτροινβεστ Ροδου ΕΠΕ Ατταβυρου 76 Στο ροδινι 2241070945 με 10 καταστηματα σε ολη την Ελλαδα σιγουρα ενα διπλα σας! Razz ):

Αυτα τα πουλαω και παραθετω φωτο με τα κλειδια του GT διπλα και με σημερινη εφημεριδα για την εγκυροτητα αυτης!:

Φωτα Xenon - Σελίδα 2 30042010507.th

Δες και προελευση και πες μου τις πιθανοτητες τα Xenon να ειναι Γερμανικα!:

Φωτα Xenon - Σελίδα 2 30042010508.th

Ωραια κλειδια ρε φιλε...το μπρελοκ δεν πολυλεει...τα κλειδια δεν παιζονται!!! geek tongue
gio
gio
poster
poster

Δημοσίευση  ο Ξάδελφος Κυρ Μάης 02, 2010 11:30 pm

εγω παλι εδωσα σε ενα κινεζο στο ebay 100€ και μου εστειλε μεσα σε 4 μερες απο την στιγμη που το πληρωσα 4 λαμπες και 4 ballast + οτι αλλο χρειαζοταν

2 - επειδη το αυτοκινητο δεν ειναι αθηνα ολο αλαζω μεταξυ μεσεας και μεγαλης σκαλας

κανενα προβλημα εδω και 5-6-7 μηνες που τα εβαλα

μονος μου τα εβαλα γιατι δεν ηταν τιποτα το δυσκολο

1 βγαζεις την φυσα για το ρευμα απο το φαναρι και το βαζεις στο ballast

δεν μπορεισ να κανεις λαθος

για το καπακι που λετε

απλως χρειαζεσε ενα τριπανι και ενα ποτηροτρυπανο

αυτα
ο Ξάδελφος
ο Ξάδελφος
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 127

Δημοσίευση  lazanton Δευ Μάης 03, 2010 2:24 am

herctrap έγραψε:

. . . για το καπακι που λετε

απλως χρειαζεσε ενα τριπανι και ενα ποτηροτρυπανο

αυτα.

Ποτηροτρυπανο ???? Shocked Shocked Shocked

Που ρε Herc????
lazanton
lazanton
poster
poster

Δημοσίευση  ο Ξάδελφος Δευ Μάης 03, 2010 3:27 am

για να τρυπησεις ωραια το καπακι για το φαναρι

εγω βεβαια δεν το χρειαστικα για το corolla γιατι δεν εχει αυτο που εχει το gt και αλλα αυτοκινητα

στο πισω μερος απλα κουμπωνεις την λαμπα δεν εχει καπακι και μεσα ειναι η λαμπα

η βαση της λαμπας σφραγιζει το καπακι και οχι καποιο καλυμμα
ο Ξάδελφος
ο Ξάδελφος
poster
poster

Δημοσίευση  ο Ξάδελφος Δευ Μάης 03, 2010 3:34 am

http://myworld.ebay.com/mototekc&ssPageName=STRK:MEFSX:SELLERID

απο εδω τα πειρα

και ο βαγγελης που εβαλε ειναι ευχαριστιμενος

αν και μια φορα ενα ειχε σβησει το ενα

το εσβησε και αναψε παλι τα φωτα και τελικα αναψε

https://www.youtube.com/watch?v=9KkLblkvH0Y

ετσι ηταν στο φαναρι μου

το ιδιο εκανα με την μονη διαφορα οτι συνδεσα το καλωδιο για τα φωτα απευθειας στο ballast και οχι μεσω της προεκτασης και εβγαλα και το πλαστικο
ο Ξάδελφος
ο Ξάδελφος
poster
poster

Δημοσίευση  Chris Rodos Κυρ Μάης 09, 2010 8:30 pm

Καλησπέρα παιδιά!Να ρωτήσω και εγώ κάτι στους ήδη έχοντες xenon lights..
Έχω ένα γνωστό που δουλεύει στο συνεργείο της Bmw και ασχολείται κυρίως στον ηλεκτρολογικό τομέα των αυτοκινήτων.Τον
ρώτησα λοιπόν γιατί απαγορεύετε να βγάλουν εταιρίες όπως π.χ philips τα ballast και βγάζει μόνο τις λάμπες?Μου είπε ότι πρέπει
το ίδιο το φανάρι να βγει με προοπτικές xenon γιατί αλλιώς όταν το βάζεις σε αυτοκίνητο που δεν έχει το ανάλογο φανάρι ναι μεν
εσύ έχεις ένα σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα αλλά 'τυφλώνεις' (σε μικρό βαθμό) αυτούς που έρχονται από το άλλο ρεύμα!...και όντος
το έχω παρατηρήσει αυτό!Αυτό όμως που με νοιάζει περισσότερο είναι αν βάζοντας xenon 'χαλάσει' η οπτική των φαναριών,γιατί όπως
και να το κάνουμε τα φανάρια μας ξεχωρίζουν Cool Εγώ παρήγγειλα πριν 3-4 μήνες από εδώ http://www.powerbulbs.com λάμπες τις
Oshram Night Braker H11 και ψηράκια τις philips (4 λάμπες Η11 και τα ψηράκια 48ε με τα μεταφορικα) και το αποτέλεσμα είναι αρκετά
καλό(καθαρό φως χωρίς κιτρινίλες)!Αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι xenon.Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός στο τι δεν θέλω να
χαλάσει αισθητικά από το φανάρι..

ps. απόψεις για αυτό? : http://www.carid.com/2008-saturn-sky-xenon-hid/notto-hid-kit-67569.html
Thanks!
Chris Rodos
Chris Rodos

Αριθμός μηνυμάτων : 41

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης