ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΑΞΕΣΟΥΑΡ
+36
kostas_dall
C.Mos
gratipa
panos55
jim.mps
atanaz
.DHMHTRHS G.
T@ssos
Chris Rodos
Mastoras
GaTopardos
MEGAS
lolosgp
AXELOS
msgt
iliasGT
gio
Aloperidin
diogo
Leoniums
Gregory
emik
dartman1980
george14
Arab
johnnys
astatos
Johny26
PowerGt
Vagos
Beballer
paf
Kagem
Nasos
lazanton
Leykos
40 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 19
Σελίδα 7 από 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Απ: ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ενδιαφερομαι και εγω για το καπακι που μπαινει πανω στο σημα που υπαρχει τωρα
diogo- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 370
μαλιστα ψαχνονταs με την μεταφραση στο ιταλικο forum βρηκα οτι αυτοs που το εφτιαξε ειναι μελοs του με το ψευδωνυμο jonnyluke και ειναι απο το cagliari. το εχει βαλει και μπροστα καλλιτεχνηs ο ανθρωποs μοιαζει λιγο με το σημα τηs bentley!
diogo- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 370
Nikk έχουμε κανένα νέο απ'τον Ιταλό για το custοm logo?
iliasGT- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 486
Μεσα και εγωgio έγραψε:Το επομενο eurotrip??
Giro di Italia??
Και με συνδυασμο F1??
Και να τα βαλουμε μεσα την επομενη ,που θα εχουν στρωσει λαστιχο??
Οσο για το σημα... Τube αλουμινιου κατεργασμενο σε τορνο, ανοδιωμενο, βαμμενο στον τορνο και με μεταξωτυπια το GT. Θα το ψαξω λιγο και θα σας ενημερωσω. Οντως πολυ καλο.
Ρε γμτ εχω την δυνατοτητα να σχεδιασω τα παντα οπως και να τα κατασκευασω και δεν εχω χρονο... grrrrrrrrrr
Leoniums- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 380
Τόπος : Αθηνα
Μπραβο ρε αρχηγε μ'αρεσεις!!Leoniums έγραψε:Μεσα και εγωgio έγραψε:Το επομενο eurotrip??
Giro di Italia??
Και με συνδυασμο F1??
Οσο για το σημα... Τube αλουμινιου κατεργασμενο σε τορνο, ανοδιωμενο, βαμμενο στον τορνο και με μεταξωτυπια το GT. Θα το ψαξω λιγο και θα σας ενημερωσω. Οντως πολυ καλο.
Ρε γμτ εχω την δυνατοτητα να σχεδιασω τα παντα οπως και να τα κατασκευασω και δεν εχω χρονο... grrrrrrrrrr
Βρες σε παρακαλω χρονο....
Δεν αντεχω αλλο τον κεραυνο...
Πες μου τι πρεπει να κανω,και θα τρεξω εγω....
Πληρωνω οσο-οσο.....
gio- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 2462
Θα το φτιαξουμε STADAR και μετα θα στειλουμε μια photo με τα αυτοκινητα μας στον Ιταλο.. οχι τπτ αλλο γιατι σπαστικα που ακομα δεν μας εχει απαντησει!!!gio έγραψε:Μπραβο ρε αρχηγε μ'αρεσεις!!Leoniums έγραψε:Μεσα και εγωgio έγραψε:Το επομενο eurotrip??
Giro di Italia??
Και με συνδυασμο F1??
Πληρωνω οσο-οσο.....
Leoniums- poster
Ορμα-βαρα-προχωρα,μαζι σου!!Leoniums έγραψε:Θα το φτιαξουμε STADAR και μετα θα στειλουμε μια photo με τα αυτοκινητα μας στον Ιταλο.. οχι τπτ αλλο γιατι σπαστικα που ακομα δεν μας εχει απαντησει!!!gio έγραψε:Μπραβο ρε αρχηγε μ'αρεσεις!!Leoniums έγραψε:Μεσα και εγωgio έγραψε:Το επομενο eurotrip??
Giro di Italia??
Και με συνδυασμο F1??
Πληρωνω οσο-οσο.....
Το εννοω,ο,τι θες στειλε pm!!
gio- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 2462
Αν δεν φυγει ο κεραυνος εντος του 2010 βλεπω τον Γιωργο να τον τρεχουμε σε καρδιολογο...
Gregory- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 1306
Τόπος : Κάντζα
http://www.ddmworks.com/sky/exterior/vdi_vertical_door_sky.html#kit
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
Λένε οι τύποι οτι σε group buy θα κάνουν καλύτερη τιμή. Απο κει και πέρα όμως πρέπει να ξέρει κάποιος εδώ να κάνει την πατέντα γιατι θέλει τρύπημα κόψιμο και ακριβές μοντάρισμα. Ψάξε στο youtube να δείς πως τοποθετείται το κιτ....
Kagem- Administrator
Ειδα μερικα videakia χτες βραδυ σχετικα με vertical doors...Kagem έγραψε:http://www.ddmworks.com/sky/exterior/vdi_vertical_door_sky.html#kit
Πολυ αργο άνοιγμα... αρκετο τρεμουλο... φοβαμαι πως εαν βάλουμε κατι τετοιο θα γελαει και το παρδαλο κατσικι που λενε...
Leoniums- poster
Έτσι λένε? Ρε το παλιοκατσίκι! Δεν έχεις και πολύ άδικο, είναι ρίσκο....
Kagem- Administrator
Ηταν ηλεκτρικες εκεινες νομιζω...
Δεν ξερω αν στις χειροκινητες ειναι καλυτερα τα πραγματα :O
Δεν ξερω αν στις χειροκινητες ειναι καλυτερα τα πραγματα :O
Leoniums- poster
https://www.youtube.com/watch?v=qx4pfKZxffM
http://verticaldoorsusa.com/SKY-0708
Χωρις τροποποιησεις στο αυτοκινητο λεει.
http://verticaldoorsusa.com/SKY-0708
Χωρις τροποποιησεις στο αυτοκινητο λεει.
Leoniums- poster
Παιδια ελεος μην!...
GaTopardos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 350
https://www.youtube.com/watch?v=kHAvI7u1D30
GaTopardos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 350
Λοιπον φιλτατεgio έγραψε:
Μπραβο ρε αρχηγε μ'αρεσεις!!
Πληρωνω οσο-οσο.....
Αυριο θα φερω το αμαξι στην δουλεια και 8α το αφησω στους ειδικους
Αρα την Πεμπτη - Παρασκευη πιστευω πως θα εχω τις πρωτες photο προφανως χωρις να ειναι βαμμενο η να εχει καποιο αυτοκολλητο πανω (δεν νομιζω να προλαβω και αυτο).
Εχω αποφασισει πως θα προχωρησουμε αλλα επειδη βαριεμαι να περνω μετρα θα το φερω εδω γιατι αλλιως δεν βλεπω να γινεται δουλεια lol
Θα προσπαθησω να μην πειραξω το υπαρχων σημα και να κατασκευασω κατι το οποιο θα προσαρμοζεται απο πανω.
Δεν μαρεσει να ξυλωνω κτλ
Και εγω οταν πηρα το αυτοκινητο το μονο που εβλεπα πανω του και με χαλαγε ηταν το σημα του.
Θυμαμαι χαρακτηριστικα που ελεγα ρε γμτ δεν μπορει αυτο το αυτοκινητο να ειναι OPEL... θα το βγαλω το σημα να τους αφησω να ''ψαχνονται''
Leoniums- poster
παιδιά έχω δει αρκετά αυοτκίνητα με vertical (labo) doors και ΚΑΝΕΝΑ δεν είχε οποιοδήποτε πρόβλημα! ελαφριές πολύ στο σήκωμα, χωρίς τριγμούς φυσικά και τέλειο κλείσιμο!!
Πολλα τα λεφτα ΑΡΗ!!!Aloperidin έγραψε:παιδιά έχω δει αρκετά αυοτκίνητα με vertical (labo) doors και ΚΑΝΕΝΑ δεν είχε οποιοδήποτε πρόβλημα! ελαφριές πολύ στο σήκωμα, χωρίς τριγμούς φυσικά και τέλειο κλείσιμο!!
Και δεν ξερω εαν λεει... 2 much θα ελεγα...
Παντως εαν υπηρχε κατι το οποιο θα μπορουσες να το τοποθετησεις μονο με βιδωμα ξεβιδωμα ισως να το σκεφτομουνα και να το δοκιμαζα... και αν δεν μαρεσε να μπορουσα να το καταργουσα χωρις να εχω κανει το αυτοκινητο σουρωτηρι!!!
Leoniums- poster
Leoniums έγραψε:Πολλα τα λεφτα ΑΡΗ!!!Aloperidin έγραψε:παιδιά έχω δει αρκετά αυοτκίνητα με vertical (labo) doors και ΚΑΝΕΝΑ δεν είχε οποιοδήποτε πρόβλημα! ελαφριές πολύ στο σήκωμα, χωρίς τριγμούς φυσικά και τέλειο κλείσιμο!!
Παντως εαν υπηρχε κατι το οποιο θα μπορουσες να το τοποθετησεις μονο με βιδωμα ξεβιδωμα ισως να το σκεφτομουνα και να το δοκιμαζα... και αν δεν μαρεσε να μπορουσα να το καταργουσα χωρις να εχω κανει το αυτοκινητο σουρωτηρι!!!
Άγγελος...
πραγματικά φίλε μου όμως αξίζει (αισθητικά), είναι η ΚΟΡΥΦΑΙΑ μετατροπή!!! Λειτουργικά δεν προσφέρει τίποτα (όπως πχ η αεροτομή που πήραμε)!!
Ήμουν έτοιμος στο παρά χιλιοστό να τοποθετήσω με κόστος 2400 και σταμάτησα να το διερευνήσω περισσότερο. Τελικά έχοντας δει 4 RX8, ΗΟNDA CIVIC kai 1 350z αποφάσισα πως το θέλω. Αν θέλεις φυσικά να το καταργήσεις, φυσικά και γίνεται, είναι λαμαρινοδουλειά και βάψιμο! εγώ πάντως για μαζική αγορά ψήνομαι και σκέφτομαι μάλιστα να ρωτήσω την αντιπροσωπεια εδώ στην Θεσαλονίκη εαν αναλαμβάνει και την τοποθέτηση
πιστεύω πως λόγω κόστους η μαζική πραγματικά θα βοηθήσει σημαντικά
Δες το προηγουμενο link μου. Λεει πως βιδωνεις ξεβιδωνεις εαν καταλαβα καλα... χωρις να κανεις τροποποιησεις :OAloperidin έγραψε:Leoniums έγραψε:Πολλα τα λεφτα ΑΡΗ!!!Aloperidin έγραψε:παιδιά έχω δει αρκετά αυοτκίνητα με vertical (labo) doors και ΚΑΝΕΝΑ δεν είχε οποιοδήποτε πρόβλημα! ελαφριές πολύ στο σήκωμα, χωρίς τριγμούς φυσικά και τέλειο κλείσιμο!!
Άγγελος...
πραγματικά φίλε μου όμως αξίζει (αισθητικά), είναι η ΚΟΡΥΦΑΙΑ μετατροπή!!! Λειτουργικά δεν προσφέρει τίποτα (όπως πχ η αεροτομή που πήραμε)!!
Ήμουν έτοιμος στο παρά χιλιοστό να τοποθετήσω με κόστος 2400 και σταμάτησα να το διερευνήσω περισσότερο. Τελικά έχοντας δει 4 RX8, ΗΟNDA CIVIC kai 1 350z αποφάσισα πως το θέλω. Αν θέλεις φυσικά να το καταργήσεις, φυσικά και γίνεται, είναι λαμαρινοδουλειά και βάψιμο! εγώ πάντως για μαζική αγορά ψήνομαι και σκέφτομαι μάλιστα να ρωτήσω την αντιπροσωπεια εδώ στην Θεσαλονίκη εαν αναλαμβάνει και την τοποθέτηση
πιστεύω πως λόγω κόστους η μαζική πραγματικά θα βοηθήσει σημαντικά
Leoniums- poster
Sorry βρε μάγκες αν σας το χαλάω, αλλά νομίζω οτι τα μόνα αυτοκίνητα με vertical doors πρέπει νά ναι exotic και να λέγονται Lamborghini.. Γιαυτό άλλωστε συχνά τις λένε και "Lambo" doors.. Οποιοδήποτε wannabe Lamborghini απο κει και πέρα παραπέμπει σε κιτσαριό. Δεν είναι σα να βάζεις αεροτομή.. είναι μια μόντα χοντρή με φαναρτζοδουλειά χωρίς καμμία χρηστικότητα.. το αντίθετο μάλιστα! Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..
Mastoras- Αριθμός μηνυμάτων : 11
+1000Mastoras έγραψε:Sorry βρε μάγκες αν σας το χαλάω, αλλά νομίζω οτι τα μόνα αυτοκίνητα με vertical doors πρέπει νά ναι exotic και να λέγονται Lamborghini.. Γιαυτό άλλωστε συχνά τις λένε και "Lambo" doors.. Οποιοδήποτε wannabe Lamborghini απο κει και πέρα παραπέμπει σε κιτσαριό. Δεν είναι σα να βάζεις αεροτομή.. είναι μια μόντα χοντρή με φαναρτζοδουλειά χωρίς καμμία χρηστικότητα.. το αντίθετο μάλιστα! Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..
Aλλα οπως λες γουστα ειναι αυτα
Leoniums- poster
Σελίδα 7 από 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Σελίδα 7 από 19
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης