DDM Backbone & Probeam
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
DDM Backbone & Probeam
Κατα τη γνωμη μου οτι ποιο must σε αναβαθμιση για οσους δεν εχουν την ανεση να αλλαξουν αναρτηση, αλλο αυτοκινητο! Τερμα τα πηγαινε ελα της ουρας λες και εχεις αντιστρεπτικη απο ibiza, καλυτερη "αναγνωση" του δρομου, ακριβεια στο χειρισμο και στη μπαντα
Ειμαι τοσο ενθουσιασμενος που μονο με τη σκεψη οτι κατι αναλογο κανει το cross bay brace στα μουτρα ειμαι ετοιμος για παραγγελια και πτωχευση
Ειμαι τοσο ενθουσιασμενος που μονο με τη σκεψη οτι κατι αναλογο κανει το cross bay brace στα μουτρα ειμαι ετοιμος για παραγγελια και πτωχευση
Gregory- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 1306
Τόπος : Κάντζα
Απ: DDM Backbone & Probeam
με γειές...
δοχείο αναθυμιάσεων όμως δεν πήρες..αφου έκανες την παραγγελία, έπρεπε να το βάλεις κ αυτό
δοχείο αναθυμιάσεων όμως δεν πήρες..αφου έκανες την παραγγελία, έπρεπε να το βάλεις κ αυτό
Arab- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 3695
Βασικα, μιας και σου ειπα τι παιχτηκε, επρεπε να παρω και αλλα!!!Arab έγραψε:με γειές...
Συμφωνα με εναν μηχανικο, κοινος γνωστος (ηλιουπολη), δεν χρειαζεται τετοιο δοχειο το GT σε αυτο το επιπεδο...
Gregory- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 1306
Τόπος : Κάντζα
γνώμη μου, σε κινητήρες άμεσου ψεκασμού χρειάζεται. γενικά χρειάζεται σε πουσαρισμένος κινητήρες.
above all, κακό δεν κάνει σίγουρα. είναι μια δικλείδα ασφαλείας, αχρείαστη να είναι...
above all, κακό δεν κάνει σίγουρα. είναι μια δικλείδα ασφαλείας, αχρείαστη να είναι...
Arab- poster
τι ειναι το δοχείο αναθυμιάσεων, τι κανει, που το τοποθετεις και απο που το αγοραζεις? ε? ε?
JOHN4589- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 216
JOHN4589 έγραψε:τι ειναι το δοχείο αναθυμιάσεων, τι κανει, που το τοποθετεις και απο που το αγοραζεις? ε? ε?
Γιάννη, δες το παρακάτω τόπικ
https://gteam.forumgreek.com/t333-topic
Arab- poster
καταλαβα!!!! εσυ το εχεις βαλει? ειναι δυσκολο στην εγκατασταση του?
JOHN4589- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 216
JOHN4589 έγραψε:καταλαβα!!!! εσυ το εχεις βαλει? ειναι δυσκολο στην εγκατασταση του?
Ναι / πανεύκολο.
η μόνη μικρή δυσκολία είναι να βγάλεις το μεταλλικό σωλήνακι π είναι πάνω στην μηχανή.
5 λεπτά υπόθεση.
είμαστε off topic..
πάμε στο αντίστοιχο τόπικ, αν θες να το συζητήσουμε περαιτέρω, thx!
Arab- poster
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης