ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ
+8
JOHN4589
paf
paradisos
diogo
C.Mos
Kagem
vasilis gt
nickzazim
12 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ
nickzazim έγραψε:σημερα παρελαβα τις δισκοπλακες και τα τακακια..μεσα στην βδομαδα θα τα βαλω και θα ποσταρω φωτο!!!σας το συστηνω ανεπιφυλακτα το site της ebc για οσους ψαχνουν για τακακια κ ροτορες...brakes4u.co.uk
Με απλό ΕΛΤΑ ή με courier στα έστειλε?
Χθες μου ήρθε ειδοποίηση και για τα δικά μου τακάκια, αλλά θα πάω αύριο να τα πάρω.
C.Mos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 953
Τόπος : Νέα Ελβετία - Βύρωνας
Μεγειές Νίκο! Θα το χαζέψω απο κοντά, να μου πείς και εντυπώσεις....
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
με acs μου ηρθε και δεν χρεωθηκα κατι παραπανω..C.Mos έγραψε:nickzazim έγραψε:σημερα παρελαβα τις δισκοπλακες και τα τακακια..μεσα στην βδομαδα θα τα βαλω και θα ποσταρω φωτο!!!σας το συστηνω ανεπιφυλακτα το site της ebc για οσους ψαχνουν για τακακια κ ροτορες...brakes4u.co.uk
Με απλό ΕΛΤΑ ή με courier στα έστειλε?
Χθες μου ήρθε ειδοποίηση και για τα δικά μου τακάκια, αλλά θα πάω αύριο να τα πάρω.
Περαστικά, αρκετούς έχει χτυπήσει, you are not alone....
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
nickzazim έγραψε:σημερα παρελαβα τις δισκοπλακες και τα τακακια..μεσα στην βδομαδα θα τα βαλω και θα ποσταρω φωτο!!!σας το συστηνω ανεπιφυλακτα το site της ebc για οσους ψαχνουν για τακακια κ ροτορες...brakes4u.co.uk
μηπως μπορεις να μας πεις εντυπωσεις, θορυβος, αντοχη στην θερμοτητα κλπ?
JOHN4589- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 216
Ήρθε η ώρα για αλλαγή...μπορούμε να έχουμε εντυπώσεις από τα συγκεκριμένα φρένα !!!
paradisos- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 536
τελικά καλές ήτανε ? τ δισκοπλακες μου προτείνετε ? τιμές πάνω κάτω? μαζί με της δυσκοπλακές πειρατέ και τακάκια η είναι ξεχωριστά ? μπορείς να πάρεις μεγαλητερες με stock δαγκανες?
VasilisOpelGT- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 307
Τόπος : Rodos
το ολο θεμα με τα μπροστα φρενα ειναι οτι ειναι μικρα, οι δαγκανες δλδ κ κατεπεκταση οι δισκοι..
atanaz- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 399
Τόπος : St. Friday
Άρα καλύτερα να πάρω δαγκανες και μεγαλύτερα δισκόφρενα ; Απο τι αλλα αμάξια τεριαζουνε;
Άμα πάρω καλύτερες δίσκοπλακες δλδ τρυπιτες η με αυλάκια ;
Άμα πάρω καλύτερες δίσκοπλακες δλδ τρυπιτες η με αυλάκια ;
VasilisOpelGT- poster
atanaz έγραψε:το ολο θεμα με τα μπροστα φρενα ειναι οτι ειναι μικρα, οι δαγκανες δλδ κ κατεπεκταση οι δισκοι..
sorry φίλος, θα διαφωνήσω εν μέρει
μιας κ είναι επίκαιρο, ας σκεφτούμε ότι στην F1 τα φρένα χωράνε σε ζάντες 13" (?!) κ όμως διαχειρίζονται ακραίες καταστάσεις.
το θέμα είναι τα υλικά κατασκευής σ όλο το σύστημα πέδησης, η τεχνολογία τους, το σεβρό και όχι τόσο το μέγεθος.
μικρότερης διαμέτρου φρένα με καλύτερες τεχνολογίες (σωληνάκια, μεγαλύτερο σεβρό, 4πίστονες, καλύτερα υλικά σε τακάκι κ δαγκάνα) θα έδιναν πολύ καλύτερο φρενάρισμα.
όπως ήδη τόνισα, στέκομαι ιδιαίτερα στο σεβρο λόγω εμπειρίας σε άλλο αυτοκίνητο....
Arab- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 3695
Η αποψη μου ειναι πως τα φρενα του GT εχουν θεμα μονο με τις θερμοκρασιες. Δυναμη εχουν, μαλιστα εχει και υποβοηθηση σε ακραια σεναρια, υπαρχει μηχανισμος σαν να πατας ακομα περισσοτερο το πενταλ του φρενου. Με υγρα 5.1 καλο τακακι και δισκο αντοχης σε μεγαλυτερες θερμοκρασιες πιστευω πως καθαρα για θεμα ασφαλειας στους δρομους, οχι πιστα, λυνονται τα προβληματα.
Gregory- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 1306
Τόπος : Κάντζα
η χρυσες η EBC καλες ειναι πειτε μου μερικες αν μπορειτε οσο γιατο μεγεθος κτλπ συμφονω οτι τα υλικα παιζουν ρολο οχι το μεγεθος
VasilisOpelGT- poster
η κατασταση με αλλη δισκοπλακα τακακια και υψηλης διορθωνεται προς το καλυτερο αλλα μην μου το συγκρινεται με ενα 6πιστονο μπρεμπο!!
για φτηνη λυση που ψαχνεται ο καθενας μας εννοειται οτι αξιζει αλλά οπως το βλεπω εγω μαζευεις παραπανω χρηματα και βαζεις αγκυρες!!
για φτηνη λυση που ψαχνεται ο καθενας μας εννοειται οτι αξιζει αλλά οπως το βλεπω εγω μαζευεις παραπανω χρηματα και βαζεις αγκυρες!!
atanaz- poster
δωστε μερικες ιδεες για 4πιστονες δαγκανες και δυσκοπλακες ποιο μεγαλεσ..
και γνωμες για EBC Golden Χαρακτες
εψαξα λιγο και βρηκα ..
4πιστονα Brembo 322mm Δυσκοπλακες 5 χ 100 καρε κανουνε?
απο Vectra OPC 345 Χ 30
απο opel astra OPC κομπλε μπροστινο ακρο 308mm
6 πίστονες δαγκάνες TAROX και δίσκοι 330x28 mm
ολα τα παραπανω κανουνε στο δικο μας η οχι? πως ξερουμε αν κανουν η δυσκοπλακες στο αμαξι μας? με το καρε?
και γνωμες για EBC Golden Χαρακτες
εψαξα λιγο και βρηκα ..
4πιστονα Brembo 322mm Δυσκοπλακες 5 χ 100 καρε κανουνε?
απο Vectra OPC 345 Χ 30
απο opel astra OPC κομπλε μπροστινο ακρο 308mm
6 πίστονες δαγκάνες TAROX και δίσκοι 330x28 mm
ολα τα παραπανω κανουνε στο δικο μας η οχι? πως ξερουμε αν κανουν η δυσκοπλακες στο αμαξι μας? με το καρε?
VasilisOpelGT- poster
5x110 ειναι το δικο μας .. σε περιπτωση που βαλεις μεγαλυτερες δαγκανες θες κ αποστατη. δεν ξερω τι γινεται με αυτη απο vectra opc αν μπαινει χωρις μετατροπες. Δεν αλλάζεις ακρο.
atanaz- poster
Δηλαδή όλες η δίσκοπλακες 5χ110 κάνουν στο αμαξι μας; Η δαγκάνες αν είναι απο οπελ opc η της βρω απο κάπου θέλουν αποστάτες μόνο γιατο δικό μας αμαξι η αποστάτες για 5χ110;
VasilisOpelGT- poster
η δαγκανα μπορει να θελει αποστατη για να κατσει πάνω στο ακρο σωστά.. οι δισκοπλακα ειναι 5χ110 αλλιως κάνεις άλλες τρύπες.
atanaz- poster
Πολύπλοκα ολα... Πάω για EBC gold τα έβαλε κανένας ;
Αξίζουν τα λευτα τους ; Γιατι απο ebay έχει και άλλες χαρακτες με 120ε έχει και Zimmerman και brembo με τα ίδια λευτα ... Βοηθήστε λίγο να κανω μια καλή αγορά
Αξίζουν τα λευτα τους ; Γιατι απο ebay έχει και άλλες χαρακτες με 120ε έχει και Zimmerman και brembo με τα ίδια λευτα ... Βοηθήστε λίγο να κανω μια καλή αγορά
VasilisOpelGT- poster
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης