DASH TOP COVERS
+6
Gregory
nickzazim
diogo
Arab
paf
MEGAS
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
DASH TOP COVERS
http://www.jpmcoachworks.com/catalog/product_info.php?cPath=27_41&products_id=115
MEGAS- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1607
Απ: DASH TOP COVERS
ρε θηρίο είσαι αψογος!!!! το έψαχνα από Ελλάδα, αλλά πάλι οι έξω βρήκαν τροπο!!!
μέγα για αλκανταρα θα με ενδιέφερε!!! μήπως γνωρίζεις τίποτα από τιμές;;;
ρε φίλε ΕΣΥ δεν ποσταρεις....... ζωγραφιζεις!!!!!!!
μέγα για αλκανταρα θα με ενδιέφερε!!! μήπως γνωρίζεις τίποτα από τιμές;;;
ρε φίλε ΕΣΥ δεν ποσταρεις....... ζωγραφιζεις!!!!!!!
paf- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2667
xaxaaxxaax
595 δολλαρια εχει οπως το βλεπεις με το κοκκινο δερμα και καλα το φτιαξανε ετσι για να ειναι οπως το πρωτοτυπο GT που ειχε βγει σε φωτος με 2χρωμια στο ταμπλο..το θυμαστε..?
με αλκανταρα δεν ξερω αλλα με ενα μειλ ισως μαθουμε..
edit μολις του εστειλα paf ενα μειλ κ τον ρωτω για μαυρο αλκανταρα τιμη και μεταφορικα..will keep you posted.
595 δολλαρια εχει οπως το βλεπεις με το κοκκινο δερμα και καλα το φτιαξανε ετσι για να ειναι οπως το πρωτοτυπο GT που ειχε βγει σε φωτος με 2χρωμια στο ταμπλο..το θυμαστε..?
με αλκανταρα δεν ξερω αλλα με ενα μειλ ισως μαθουμε..
edit μολις του εστειλα paf ενα μειλ κ τον ρωτω για μαυρο αλκανταρα τιμη και μεταφορικα..will keep you posted.
MEGAS- Administrator
εννοείτε πως το θυμάμαι, έτσι το ηθελα. οποιος θέλει να παραγγείλει δικό του να ενημερώσει. θέλω μπορντο αλκανταρα!!!!! να κάνουμε γκρουπ buy?
paf- Administrator
Μέγα κ Παφ, έχω μιλήσει με τον τύπο.
του στέλνεις το δικό σου κ στο ντύνει.
δεν το πουλάει έτοιμο, είναι ταπετσέρης-χρυσοχέρης αυτοκινήτων
του στέλνεις το δικό σου κ στο ντύνει.
δεν το πουλάει έτοιμο, είναι ταπετσέρης-χρυσοχέρης αυτοκινήτων
Arab- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 3695
αχαχαχ
το δικο μου να το ντυσει spiderman..
MEGAS- Administrator
και το δικό μου καραμελανθρωπο!!!! (gostbusters)!MEGAS έγραψε:αχαχαχ
paf- Administrator
προσοχή στις αντανακλάσεις στο παρπριζ απ τον ήλιο με ανοιχτόχρωμα ταμπλό....
κάπως επικίνδυνο, ειδικά με κόντρα ήλιο IMHO
κάπως επικίνδυνο, ειδικά με κόντρα ήλιο IMHO
Arab- poster
πολυ καλο αλλα να πρεπει να ξηλωσεις κομματι κομματι το αμαξι και να του τα στελνεις να στα ντινει ειναι λιγο παιδεμα..το υποβραχιονιο θα ηταν πολυ ωραιο ντιμενο σε μαυρο δερμα με κοκκινες ραφες..θα ταιριαζε πολυ με την διχρωμια του σαλονιου κοκκινο-μαυρο...κανενας ελληνας να ασχολειται με αυτα υπαρχει??
οποιοσδήποτε καλός ταπετσέρης αυτοκινήτων ή εταιρεία (π.χ. Connoly) μπορούν ν κάνουν τέτοια.
ένας καλός π ξέρω εγώ, είναι στο Νέο Ψυχικό, ο Παντελής Ζαχόπουλος, γνωστός στους κατόχους της παλιάς Alfa Spider
ένας καλός π ξέρω εγώ, είναι στο Νέο Ψυχικό, ο Παντελής Ζαχόπουλος, γνωστός στους κατόχους της παλιάς Alfa Spider
Arab- poster
Καποτε η Connoly μου εκανε φιλικη τιμη 2000 € για ντυσιμο το ταμπλο σε κοκκινο δερμα με μαυρες ραφες κλπArab έγραψε:οποιοσδήποτε καλός ταπετσέρης αυτοκινήτων ή εταιρεία (π.χ. Connoly) μπορούν ν κάνουν τέτοια.
Πολλα τα λεφτα ΑΡΗ
Gregory- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 1306
Τόπος : Κάντζα
nickzazim έγραψε:πολυ καλο αλλα να πρεπει να ξηλωσεις κομματι κομματι το αμαξι και να του τα στελνεις να στα ντινει ειναι λιγο παιδεμα..το υποβραχιονιο θα ηταν πολυ ωραιο ντιμενο σε μαυρο δερμα με κοκκινες ραφες..θα ταιριαζε πολυ με την διχρωμια του σαλονιου κοκκινο-μαυρο...κανενας ελληνας να ασχολειται με αυτα υπαρχει??
και καπωs ετσι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την diogo στις Παρ Σεπ 17, 2010 5:29 am, 3 φορές συνολικά
diogo- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 370
MEGAS έγραψε:http://www.jpmcoachworks.com/catalog/product_info.php?cPath=27_41&products_id=115
+10000000
Πολύ ώραίο!!!!!
markakis.ioannis- Αριθμός μηνυμάτων : 28
αν μπορουσε να ντυθει το ταμπλο με δερμα χωριs να χρειαζεται αποσυναρμολογηση δηλαδη με καποιο τροπο κατευθειαν απο πανω, θα ηταν το πρωτο πραγμα που θα ειχα κανει.αλλιωs και στον καλυτερο ηλεκτρολογο να το παs μετα την επανασυναρμολογηση... θα βαρεθειs να ακουs τριγμουs....
diogo- poster
diogo έγραψε: αλλιωs και στον καλυτερο ηλεκτρολογο να το παs μετα την επανασυναρμολογηση... θα βαρεθειs να ακουs τριγμουs....
δεν ειναι απαραιτητο αυτο που λες. αρκει μονο να το εχει ξανακανει και να μην πηγαινει ψαχνοντας διοτι εκει γινονται λαθη.
atanaz- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 399
Τόπος : St. Friday
+1
Έχει δίκιο ο Atanaz, οταν γίνεται σωστή συναρμολόγηση δεν υπάρχουν τριγμοί.
markakis.ioannis- Αριθμός μηνυμάτων : 28
συμφωνώ. ίσα ίσα π μπορείς ν βάλεις τσιμούχες-μονωτικό όταν πάει να ξαναμπεί στη θέση τουmarkakis.ioannis έγραψε:+1
Arab- poster
atanaz έγραψε:diogo έγραψε: αλλιωs και στον καλυτερο ηλεκτρολογο να το παs μετα την επανασυναρμολογηση... θα βαρεθειs να ακουs τριγμουs....
δεν ειναι απαραιτητο αυτο που λες. αρκει μονο να το εχει ξανακανει και να μην πηγαινει ψαχνοντας διοτι εκει γινονται λαθη.
ακομα και να γινει η τελεια..... επανασυναρμολογηση δεν υπαρχει καμια μα καμια περιπτωση να ξανακατσει το ταμπλο ακριβωs στην ιδια θεση που ηταν και πριν ειναι αδυνατον, ποσο μαλλον οταν μπει και το δερμα και απο τη μεσα πλευρα και αλλαξει τελειωs τιs ισορροπιεs.....παντωs ειναι βασικο μειονεκτημα ,δεν υπαρχει γυναικα που εχει μπει στο αμαξι και να μην το εχει επισημανει!
diogo- poster
diogo έγραψε:ακομα και να γινει η τελεια..... επανασυναρμολογηση δεν υπαρχει καμια μα καμια περιπτωση να ξανακατσει το ταμπλο ακριβωs στην ιδια θεση που ηταν και πριν ειναι αδυνατον, ποσο μαλλον οταν μπει και το δερμα και απο τη μεσα πλευρα και αλλαξει τελειωs τιs ισορροπιεs.....παντωs ειναι βασικο μειονεκτημα ,δεν υπαρχει γυναικα που εχει μπει στο αμαξι και να μην το εχει επισημανει!
αν μ επιτρέπεις, συνεχίζω να διαφωνώ. με σωστή κ προσεχτική τοποθέτηση, μπορεί ν γίνει καλύτερα από το αρχικό.
επίσης, να προσέχεις τις γυναίκες π μπαίνουν στ αυτοκίνητο...
μάλλον έχουν άλλα σχέδια κ σε τσιτώνουν ν το δώσεις γ ν πάρεις 7θέσιο....έχουν πλάνο...ξέρουν τι κάνουν κ τι λένε...
Arab- poster
http://www.flickr.com/photos/50073044@N06/sets/72157624190971480/show/
δειτε την τελευταια φωτο απο το εσωτερικο ντυμενο ολο αλκανταρα..
μια ιδεα ειναι να βρεις το υφασμα αλκανταρα η σουεντ(suede) και να το κολλησεις πανω στο ταμπλο...αν βγαινει σε στυλ ταινιας βεβαια,αν και θα ειναι λιγο δυσκολο..!
http://www.ultrasuede.com/where_to_buy/fabric_retailers.html
δειτε την τελευταια φωτο απο το εσωτερικο ντυμενο ολο αλκανταρα..
μια ιδεα ειναι να βρεις το υφασμα αλκανταρα η σουεντ(suede) και να το κολλησεις πανω στο ταμπλο...αν βγαινει σε στυλ ταινιας βεβαια,αν και θα ειναι λιγο δυσκολο..!
http://www.ultrasuede.com/where_to_buy/fabric_retailers.html
MEGAS- Administrator
Arab έγραψε:diogo έγραψε:ακομα και να γινει η τελεια..... επανασυναρμολογηση δεν υπαρχει καμια μα καμια περιπτωση να ξανακατσει το ταμπλο ακριβωs στην ιδια θεση που ηταν και πριν ειναι αδυνατον, ποσο μαλλον οταν μπει και το δερμα και απο τη μεσα πλευρα και αλλαξει τελειωs τιs ισορροπιεs.....παντωs ειναι βασικο μειονεκτημα ,δεν υπαρχει γυναικα που εχει μπει στο αμαξι και να μην το εχει επισημανει!
αν μ επιτρέπεις, συνεχίζω να διαφωνώ. με σωστή κ προσεχτική τοποθέτηση, μπορεί ν γίνει καλύτερα από το αρχικό.
επίσης, να προσέχεις τις γυναίκες π μπαίνουν στ αυτοκίνητο...
μάλλον έχουν άλλα σχέδια κ σε τσιτώνουν ν το δώσεις γ ν πάρεις 7θέσιο....έχουν πλάνο...ξέρουν τι κάνουν κ τι λένε...
με αγχωσεs τωρα ,ειμαι υποστηρικτηs του ρητου που λεει οτι ο γαμοs ειναι το τελοs τησ ζωηs για εναν ανδρα και η αφετερια μιαs καινουργιαs ζωηs για μια γυναικα.... αχαχαχαχ
diogo- poster
http://www.netcarshow.com/breckland/2009-beira/1024x768/wallpaper_05.htm
Μια γουστοζικη προταση απο τους Αγγλους της Breckland
Δηστυχως δεν εχω καταφερει να βρω φωτο του ταμπλο.Φαινεται παντως η χρηση Αλκανταρα
Μια γουστοζικη προταση απο τους Αγγλους της Breckland
Δηστυχως δεν εχω καταφερει να βρω φωτο του ταμπλο.Φαινεται παντως η χρηση Αλκανταρα
GaTopardos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 350
Gatopardos, εσωτερικό Sol από JPM γ ν μοιάζει στης Breira
https://2img.net/r/ihimizer/i/photo0187xs.jpg/
https://2img.net/r/ihimizer/i/photo0187xs.jpg/
Arab- poster
Καλο σαν αποτελεσμα αλλα αυτο το χρωμα και η επικαλυψη δηθεν αθρακονηματος καπως γυφτεξ μου ηρθε
GaTopardos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 350
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης