Ultra Gauge OBDII monitor
+8
lazanton
gio
GT4747
MEGAS
JOHN4589
vasilis gt
johnnys
Arab
12 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Ultra Gauge OBDII monitor
Arab έγραψε:θα βάλω φώτο, απλά το έχω παρκαρισμένο εδώ κ 3 βδομάδες...
πυράκια, θερμοκρασία λαδιού και refresh rate (αν κ γ το τελευταίο δεν είμαι 100% σίγουρος μιας κ το UG πλέον παίζει -το είδα με τα μάτια μ δλδ- στα 0,3sec)
αρα που καταληγουμε? οτι το DW ειναι καλυτερο μονο στο οτι μετραει πυρακια (αν και δεν ξερω εαν οντως μπορει να το κανει στο δικο μας αυτοκινητο) απο το UG (μιας και το UG εχει refresh rate 0,3) αλλα το DW ειναι πολυ ακριβοτερο. Η' κανω λαθος?
JOHN4589- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 216
Arab έγραψε:gio έγραψε:A γεια σου....
ακριβως αυτο ελεγα....αν ειχαμε εργοστασιακο αισθητηρα
σχεδον σιγουρα θα ειχαμε κ την αντιστοιχη ενδειξη!!
δεν είπα ότι δεν έχουμε boss, είπα ότι δεν είμαι σίγουρος αν έχουμε ή όχι γτ δεν βρήκα κάποια έγκυρη πληροφορία.
κ επιπλέον πολύ αμφιβάλλω αν θα μας την δίναν την πληροφορία είτε σε όργανο είτε στο DIC...
Ουτε εγω στο λεω σιγουρα ρε παιδι...
οσα αυτοκινητα εχω δει κ δεν εχουν ενδειξη,δεν εχουν αισθητηρα,
εχουν αναμονη.
gio- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 2462
απ ότι λένε κάποιοι γνώστες μηχανικοί, το μοτέρ μας δεν έχει πραγματικό αισθητήρα θερμοκρασίας λαδιού.
ο εγκέφαλος όμως υπολογίζει όμως την θερμοκρασία λαδιού με κάποιον αλγόριθμο μέσω της θερμοκρασίας του ψυκτικού κ σαν πληροφορία είναι διαθέσιμη σε εργαλεία μέτρησης (μέσω της ecm)
ο εγκέφαλος όμως υπολογίζει όμως την θερμοκρασία λαδιού με κάποιον αλγόριθμο μέσω της θερμοκρασίας του ψυκτικού κ σαν πληροφορία είναι διαθέσιμη σε εργαλεία μέτρησης (μέσω της ecm)
Arab- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 3695
να πω ρε παιδια κατι ασχετο..
εχω κινητο ανδροιντ πηρα και ενα μπλουτουθ ανταπτορα για την obd και βλεπω τα παντα απο το κινητο για το αυτοκινητο
και βλεπω σβηνω τσεκ και μπορω να κανω καταγραφει και διαφορα αλλα που δεν εχω δοκιμασει,ετσι απλα και με ελαχιστα περιτα εξοδα
εχω κινητο ανδροιντ πηρα και ενα μπλουτουθ ανταπτορα για την obd και βλεπω τα παντα απο το κινητο για το αυτοκινητο
και βλεπω σβηνω τσεκ και μπορω να κανω καταγραφει και διαφορα αλλα που δεν εχω δοκιμασει,ετσι απλα και με ελαχιστα περιτα εξοδα
msgt- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 171
ποιο software εχεις ?
MEGAS- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1607
Μεγακλή,
ρίξε μια ματιά στα παρακάτω software και δες ποιο σου ταιριάζει καλύτερα.
Scantool_net113win
EasyOBDII
OBD2Spy
ScanMaster-ELM
ρίξε μια ματιά στα παρακάτω software και δες ποιο σου ταιριάζει καλύτερα.
Scantool_net113win
EasyOBDII
OBD2Spy
ScanMaster-ELM
C.Mos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 953
Τόπος : Νέα Ελβετία - Βύρωνας
ενα που το κατεβασα απο το μαρκετ νομιζω torque ,gamatoMEGAS έγραψε:ποιο software εχεις ?
msgt- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 171
Ενημερωτικά ο DDM δεν έχει DASHHAWK απλά δεν είναι ενημερωμένο το site.
Επίσης δεν μπορεί να μειώσει την τιμή για το τελωνείο γιατί είναι υποχρεωμένος να το ασφαλίσει.
Επίσης δεν μπορεί να μειώσει την τιμή για το τελωνείο γιατί είναι υποχρεωμένος να το ασφαλίσει.
johnnys- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2337
Σταμάτησαν να στέλνουν UG στην Ελλάδα ή κάνω λάθος;;;
johnnys- Administrator
John,
Due to crippling customs fees, UltraGauge.com will no longer accept orders to be shipped to Greece.
http://ultra-gauge.com/ultragauge/support/International_Shipping.html
Best Regards,
UltraGauge pre-sales support
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σταματάνε όλοι να στέλνουν Ελλάδα. Τι customs fees λέει; 70 δολλάρια κάνει!
Ο Camskill που είναι & εντός ;envshw γιατί σταμάτησε;
johnnys- Administrator
Με λίγα λόγια σου λέει οτι οι τελωνιακοί κάνουν πάρτυ και πως είναι ασύμφορο. Αυτό λογικά έπρεπε να αφορά μόνο εμάς σαν αγοραστές, δεν ξέρω αν πλέον υποχρεώνουν και αυτούς που στέλνουν να πληρώνουν φόρο, το οποίο θα είναι παράλογο....johnnys έγραψε:
John,
Due to crippling customs fees, UltraGauge.com will no longer accept orders to be shipped to Greece.
http://ultra-gauge.com/ultragauge/support/International_Shipping.html
Best Regards,
UltraGauge pre-sales support
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σταματάνε όλοι να στέλνουν Ελλάδα. Τι customs fees λέει; 70 δολλάρια κάνει!
Ο Camskill που είναι & εντός ;envshw γιατί σταμάτησε;
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
Στα 70 δολλάρια τι πάρτυ να κάνουν;;; Ο Camskill δεν έχει καν θέμα με τελωνείο οπότε μάλλον είναι θέμα κόστους μεταφορικών. Το θέμα είναι ότι σιγά σιγά μας βγάζουν εκτός, οπότε θα πρέπει να έχεις κάποιον σε άλλη χώρα να στα στέλνει...
johnnys- Administrator
Αυτό που σου είπε έχει να κάνει με τους φόρους. Το ότι σιγά σιγά μας βγάζουν εκτός, σαν να ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε....
Kagem- Administrator
Βρε Τόνυ, λες να ξέρει η UG το μέλλον του κόσμου?
από Μάιο, όλες οι ασφαλιστικές του εξωτερικού έχουν κόψει την ασφάλεια στην Ελλάδα (κ σε άλλες χώρες)
τώρα είτε το κόστος ασφάλισης της μεταφοράς του προιόντος έχει πάει στο Θεό, οπότε δεν τους συμφέρει, ή απλά τα σαίνια μας στα τελωνέια κάνουν την ζωή δύσκολη στους εισαγωγείς, γτ χάσαν τα "τυχερά" τους.
όπως κ ν χει, το παρουσιάζουν σαν crippling custom fees γ ν μην εξηγούν μοκροσκελείς ιστορίες.
η λύση είναι ταχυδρομείο μέσω γνωστού.
γ τ λάστιχα, είναι πιο δύσκολη η υπόθεση δυστυχώς...
από Μάιο, όλες οι ασφαλιστικές του εξωτερικού έχουν κόψει την ασφάλεια στην Ελλάδα (κ σε άλλες χώρες)
τώρα είτε το κόστος ασφάλισης της μεταφοράς του προιόντος έχει πάει στο Θεό, οπότε δεν τους συμφέρει, ή απλά τα σαίνια μας στα τελωνέια κάνουν την ζωή δύσκολη στους εισαγωγείς, γτ χάσαν τα "τυχερά" τους.
όπως κ ν χει, το παρουσιάζουν σαν crippling custom fees γ ν μην εξηγούν μοκροσκελείς ιστορίες.
η λύση είναι ταχυδρομείο μέσω γνωστού.
γ τ λάστιχα, είναι πιο δύσκολη η υπόθεση δυστυχώς...
Arab- poster
Την είπα πάλι ε?Arab έγραψε:Βρε Τόνυ, λες να ξέρει η UG το μέλλον του κόσμου?
Βασικά δεν ήξερα, εκτός απο τα τελωνειακά, για ποιόν άλλο λόγο δεν στέλνανε....
Kagem- Administrator
εσυ εχεις σοι παντου. οτι κ ν γινει, παντα θα φτιαχνεσαι!
το τουρμπακι το φορεσες?
το τουρμπακι το φορεσες?
Arab- poster
Τι βρήκες κανα δικό μου πουθενά?
Το τουρμπάκι ακόμα κάθεται, πρέπει να πάρω γερή ανάσα και να βουτήξω. Θυμάσαι που ανεβαίναμε στις ευθείες 2 και 3 φορές την εβδομάδα για δοκιμές με το upgraded wheel, τα έχεις περάσει και επειδή σκέφτομαι θα τα περάσω κ'εγώ ακόμα το φρενάρω....
Το τουρμπάκι ακόμα κάθεται, πρέπει να πάρω γερή ανάσα και να βουτήξω. Θυμάσαι που ανεβαίναμε στις ευθείες 2 και 3 φορές την εβδομάδα για δοκιμές με το upgraded wheel, τα έχεις περάσει και επειδή σκέφτομαι θα τα περάσω κ'εγώ ακόμα το φρενάρω....
Kagem- Administrator
Παιδια καποιο OBD διαγνωστικο για βλαβες / λειτουργια κλπ που να ειναι για κινητα η λαπτοπ για το αμαξι μας? ειμαι ασχετος απο αυτα το παιδι που το αγορασα μου ειπε οτι εβαλε OBD II και εβλεπε πιεσης θερμοκρασιες την λειτουργια δλδ του αμαξιου τα σφαλματα / κωδικους βλαβης με το κινητο ισχιει? εχετε να μου προτεινετε κατι?
VasilisOpelGT- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 307
Τόπος : Rodos
δες εδω
https://gteam.forumgreek.com/t800-topic
ειναι μονο για i-phone
για android δες εδω
https://gteam.forumgreek.com/t636-topic
https://gteam.forumgreek.com/t800-topic
ειναι μονο για i-phone
για android δες εδω