Irmscher Front Spoiler
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Irmscher Front Spoiler
http://www.irmscher.de/uk/
Εδω στο site της Irmscher θα βρειτε το μπροστινο spoiler που πιανει πανω στον ΟΕΜ προφυλακτηρα... Και η εναλλακτικη λυση της Steinmetz...
Το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι εχουμε τρελαθει τελειως... 470 ευρω???? μα παμε καλα ρε παιδια... αρχιζουμε και ξεφευγουμε... οσο ωραιο και να ναι η τιμη ειναι τρελη.. ανοιγουν το στομα τους και δεν ξερουν τι λενε... παω να γραψω τα ιδια και για την steinmetz τωρα στο αναλογο τοπικ...
Εδω στο site της Irmscher θα βρειτε το μπροστινο spoiler που πιανει πανω στον ΟΕΜ προφυλακτηρα... Και η εναλλακτικη λυση της Steinmetz...
Το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι εχουμε τρελαθει τελειως... 470 ευρω???? μα παμε καλα ρε παιδια... αρχιζουμε και ξεφευγουμε... οσο ωραιο και να ναι η τιμη ειναι τρελη.. ανοιγουν το στομα τους και δεν ξερουν τι λενε... παω να γραψω τα ιδια και για την steinmetz τωρα στο αναλογο τοπικ...
Johny26- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 1813
Irmscher Front Spoiler
Για τα δικά μου γούστα ταιριάζει γάντι με το μπροστινό μέρος...Η τιμή είναι ένα θέμα βέβαια...Αν υπάρχουν κ άλλα άτομα που ψήνονται κ ρίξουμε την τιμή εννοείτε θα το χτυπήσω (group buy οne more time!!!xa xa xa!!!)
iliasGT- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 486
Απ: Irmscher Front Spoiler
Tο είδα ρε Νίκο...αλλά δεν με ξετρελαίνουν τόσο τα spoiler της Steinmetz...τα είχα τσεκάρει όταν παρήγγειλα την μάσκα.Εκτός του οτι μου αρέσει περισσότερο της Irmscher κ απο θέμα τιμής να το πάρεις πιο φτηνό θα βγεί (470 vs 600)...(χωρίς group buy).Πάντως όπως λεει κ ο Γιάννης οι τιμές είναι τελείως κουφές...
iliasGT- poster
Είναι απίστευτα ακριβά!!!
Εγώ πάντως επιμένω ότι το πιο ωραίο spoiler είναι αυτά ενός παιδιού που είχε έρθει μια φορά στο PALMIE με ένα μαύρο GT.
Δεν θυμάμαι μάρκα βεβαια!!
Εγώ πάντως επιμένω ότι το πιο ωραίο spoiler είναι αυτά ενός παιδιού που είχε έρθει μια φορά στο PALMIE με ένα μαύρο GT.
AXELOS- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 443
Εγώ ψηφίζω αυτό πάντως...όσοι πιστοί προσέλθετε...μπας κ το ρίξουμε κοντά στα 350....
iliasGT- poster
NikK έγραψε:AXELE εδω εισαι
http://www.ws-tuning.com/15222/13522.html
Εχω στειλει και σε αυτον για το Group Buy, βλεπουμε και προχωραμε.
Αυτος ο ws-tuning τι λεει ρε Νικκ απο τιμες?? Δεν βλεπω πουθενα κατι?
Johny26- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 1813
O vasilis gt είναι το παλικάρι που λές και όντως είναι και για μένα τα πιό ωραία που έχω δεί μέχρι στιγμής, μου είχε πεί απο που τα πήρε αλλα δεν θυμάμαι, θα τον ξαναρωτήσω αν δεν το δεί πρώτος και απαντήσει....AXELOS έγραψε:
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
Ουπς sorry, είναι κουδούνι το κεφάλι μου και μόλις είδα το post του αμέσως το έκανα quote χωρίς να προσέξω παρακάτω το link σου....
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
παιδιά μην ξεχνάτε και τα αδέρφια σας εδώ επάνω!!! μέσα και εγώ στο group buy, αναμένω αποφάσεις και οδηγίες. Είναι από τα πρώτα πράγματα που μου είχανε μπει στο μάτι και πιστεύω πως θα δώσει παααρα πολύ στο αυτοκίνητο! γι χαααααααααα
Γνώμες είναι αυτές αλλά εμένα μου αρέσει πιο πολύ από όλα το ws!!!
AXELOS- poster
Τιμή ξέρουμε Nikk???
AXELOS- poster
Nικο οταν μαθεις τιμές για WS και Irmscher για group buy πες για να δούμε τι θα κάνουμε.Παιδιά όσοι είδαν απο κοντά τα spoiler της WS παρατήρησαν αν χαμηλώνει πλάγια πολύ η μούρη?(γιατί στο Λασίθι έχει κατσικόδρομους). Της Irmscher στη foto φαίνεται οτι δεν χαμηλώνει η μούρη.Επίσης, έχει δεί κανείς απο κοντά κάποιο GT να φοράει της Irmscher να μας πεί εντυπώσεις?
iliasGT- poster
Παρόμοια θέματα
» Rear Spoiler
» ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣΚΑΣ - SPOILER - DIFUSER
» Front diffuser
» eyelids( front and back)
» Norms new Sky front splitter
» ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣΚΑΣ - SPOILER - DIFUSER
» Front diffuser
» eyelids( front and back)
» Norms new Sky front splitter