GT Team
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ανεμοθραυστηs

+17
lazanton
atanaz
paf
basilisgt2
Aloperidin
paradisos
Beballer
gatza
lolosgp
gio
AXELOS
Arab
Kagem
Johny26
Leoniums
Gregory
diogo
21 απαντήσεις

Σελίδα 1 από 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ανεμοθραυστηs Empty ανεμοθραυστηs

Δημοσίευση  diogo Δευ Μαρ 22, 2010 11:11 pm

εχει φτιαξει καποιοs εδω στην αθηνα ανεμοθραυστη? υπαρχει θεμα ποιοτηταs,λειτουργικοτηταs και αντοχηs?

diogo
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 370

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ανεμοθραυστηs Empty Απ: ανεμοθραυστηs

Δημοσίευση  Gregory Τρι Μαρ 23, 2010 12:51 am

εφτιαξα μονος μου με πλεξιγκλας
εχουμε αντιστοιχο τοπικ
δεν ειναι τιποτα δυσκολο και την παρουσα στιγμη ασχολειται ο Νικος (leoniums)
και εγω θα ξαναφτιαξω ανεμοθραυστη λιγο ποιο κοντο απο τον τωρινο...
Gregory
Gregory
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 1306
Τόπος : Κάντζα

Δημοσίευση  Leoniums Τρι Μαρ 23, 2010 7:24 pm

Σημερα το απογευμα θα τον δοκιμασω μιας και το κομματι που μου εδωσε ο φιλτατος Γιαννης ειναι sry κι ολας ... για τον Π**τσο...
Κομμενο στο χερι με τροχο και ψαλιδι...
Το εκανα ισομετρικο και θα δοκιμασω το βραδυ τα κεντρα των οπων καθως και την καλαισθησια του.
Θα το ντυσω και απο τις 2 πλευρες με μεβρανη για να μην εχουμε γραντζουνιες και κιτρινιλες λογο καθαρισματος και ηλιου αντιστοιχα.
Τιμη τελικη θα δωσω αυριο.
Ακομα ψαχνομαι στο αν θα χρησιμοποιησω plexi η πολυκαρμπονικο.
Η τιμη οπως εχω πει και στο παρελθον θα ειναι τιμη κοστους.

Αν θελετε το topic μπορειτε να το μεταφερετε στο ηδη ανοιχτο topic απο καιρο.
Leoniums
Leoniums
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 380
Τόπος : Αθηνα

Δημοσίευση  Johny26 Τρι Μαρ 23, 2010 7:32 pm

Leoniums έγραψε:Σημερα το απογευμα θα τον δοκιμασω μιας και το κομματι που μου εδωσε ο φιλτατος Γιαννης ειναι sry κι ολας ... για τον Π**τσο...
Το εκανα ισομετρικο και θα δοκιμασω το βραδυ τα κεντρα των οπων καθως και την καλαισθησια του.
Θα το ντυσω και απο τις 2 πλευρες με μεβρανη για να μην εχουμε γραντζουνιες και κιτρινιλες λογο καθαρισματος και ηλιου αντιστοιχα.

Φιλε μου πιστεψε με ξερω ποσο απαραδεχτη ειναι... γι αυτο και την εχω χρησιμοποιησει μονο μια φορα....
Οταν λες μεμβρανη εννοεις να υποθεσω διαφανη, οχι σκουρα?
και κατι ακομα... αμα παρατηρησες στο κατω μερος που πιανει αναμεσα στο πορτ μπαγκαζ, τριβεται! και εκτος απ το οτι χαρασσεται ο ανεμοθραυστης, αφηνει σημαδια οπως τριβεται και πανω στην ασημι λωριδα πισω απ τα προσκεφαλα μας. εχεις καμια ιδεα μηπως πως μπορουμε να το προσεξουμε αυτο εκτος απο τη λυση του να κολλησουμε τσοχακια πανω στον ανεμοθωρακα ή στο αμαξι.... Λυση η οποια δυσκολευει το πορτ μπαγκαζ να κλεισει και ζοριζει τον ανεμοθραυστη...
Johny26
Johny26
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 1813

Δημοσίευση  Leoniums Τρι Μαρ 23, 2010 7:38 pm

Johny26 έγραψε:
Leoniums έγραψε:Σημερα το απογευμα θα τον δοκιμασω μιας και το κομματι που μου εδωσε ο φιλτατος Γιαννης ειναι sry κι ολας ... για τον Π**τσο...

Φιλε μου πιστεψε με ξερω ποσο απαραδεχτη ειναι... γι αυτο και την εχω χρησιμοποιησει μονο μια φορα....
Οταν λες μεμβρανη εννοεις να υποθεσω διαφανη, οχι σκουρα?
και κατι ακομα... αμα παρατηρησες στο κατω μερος που πιανει αναμεσα στο πορτ μπαγκαζ, τριβεται! και εκτος απ το οτι χαρασσεται ο ανεμοθραυστης, αφηνει σημαδια οπως τριβεται και πανω στην ασημι λωριδα πισω απ τα προσκεφαλα μας. εχεις καμια ιδεα μηπως πως μπορουμε να το προσεξουμε αυτο εκτος απο τη λυση του να κολλησουμε τσοχακια πανω στον ανεμοθωρακα ή στο αμαξι.... Λυση η οποια δυσκολευει το πορτ μπαγκαζ να κλεισει και ζοριζει τον ανεμοθραυστη...

Η μεμβρανη φυσικα και θα ειναι διαφανη εκτος και αν κανεις θελει- θελησει κατι πιο σκουρο Razz
Απο εκει και επειτα με την τοποθετηση της μεμβρανης πιστευω να μην υπαρχει προβλημα στην ασημι λωριδα.
Οσο για την επαφη του ανεμοθραυστη με το πορτ μπαγκαζ θα μπορεσω να εκφρασω την γνωμη μου μετα την 1η δοκιμη. Να δω απο κοντα ολες τις λεπτομερειες και βλεποντας και κανοντας. Παντως την Κυριακη θα πρεπει να εχουμε ανεμοθραυστη (ευχομαι να εχει καλο καιρο Wink )
Leoniums
Leoniums
poster
poster

Δημοσίευση  Leoniums Τρι Μαρ 23, 2010 8:18 pm

NikK έγραψε:Νικο εγω σου ειπα ενα πραγμα μοναχα, μην με γραψεις σε αυτο.
Ενα ενα..
εχει πεσει τρελη δουλεια στην εταιρια που δουλευω...
Χτες πχ ολη μερα ημουν σε μια οικοδομη (νεο εμπορικο κεντρο) και επερνα μετρα γιατι ο εργολαβος δεν εμπιστευοταν τον εαυτο του, να τα παρει μονος του...
ολοι οι λαλακες σε μενα τυχαινουνε...
Leoniums
Leoniums
poster
poster

Δημοσίευση  Leoniums Τρι Μαρ 23, 2010 8:32 pm

NikK έγραψε:Για τον ανεμοθραυστη μιλαω ρε πιπι !!!!!!!
Εσενα θα σου κοστισει κατι παραπανω
μιας και δεν στα ''πηρα'' το Σαββατο να στα παρω τορα
muahahaha

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Leoniums στις Τρι Μαρ 23, 2010 8:32 pm, 1 φορά
Leoniums
Leoniums
poster
poster

Δημοσίευση  diogo Τρι Μαρ 23, 2010 8:32 pm

αυτο ειναι και το ωραιοτερο σχεδιο για το gt, ταιριαζει απολυτα και εχει και υποδοχεs

ανεμοθραυστηs Lgsolsky1ανεμοθραυστηs Lgsolsky4ανεμοθραυστηs Profilecomp

diogo
poster
poster

Δημοσίευση  Johny26 Τρι Μαρ 23, 2010 8:37 pm

Να Νικο αυτο που μου πες για την καμυλη φαινεται στη τριτη φοτο του φιλου diogo... αμα σηκωθει 1.5 ποντο στο μεσον ταιριαζει ακομα καλυτερα στις καμπυλες και θα ναι και πολυ πιο αποδοτικος... θα κοβει τον αερα καλυτερα...
Johny26
Johny26
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 1813

Δημοσίευση  Leoniums Τρι Μαρ 23, 2010 8:46 pm

Johny26 έγραψε:Να Νικο αυτο που μου πες για την καμυλη φαινεται στη τριτη φοτο του φιλου diogo... αμα σηκωθει 1.5 ποντο στο μεσον ταιριαζει ακομα καλυτερα στις καμπυλες και θα ναι και πολυ πιο αποδοτικος... θα κοβει τον αερα καλυτερα...
Σχετικα ειναι ολα αυτα γιατι οπως μου ειπε ο Γρηγορης μπαινει αρκετος αερας στην καμπινα.
Και πιστευω πως ο λογος ειναι γιατι δεν υπαρχει καποια διατρηση ωστε να μπορει να διαφευγει και να μην επιστρεφει μεσα στην καμπινα.
Του Γρηγορη ειναι και πιο ψηλος και ισως φταιει κι αυτο... δεν ξερω...
Παντως, Γι αυτο ο μαμα ειναι και πιο αποδοτικος απο οτι εχω ακουσει. Αλλα και πιο ενοχλητικος απο οτι λενε (αερας στον σβερκο).
Leoniums
Leoniums
poster
poster

Δημοσίευση  Leoniums Τετ Μαρ 24, 2010 4:28 am

http://img232.imageshack.us/gal.php?g=snc00016d.jpg

Ετοιμος ειμαι.
Κανω 2 αλλαγες στα κεντρα των οπων και μετατοπιζω την καμπυλη κατα 3 χιλιοστα πιο ψηλα για την καλυτερη εμφανιση.
Τα παραπανω μπορειτε να τα δειτε στις photo (βλ. link)

Οι γνωμες για οποιαδηποτε τροποποιηση ειναι ευπροσδεκτες.

Οι photo πολλες και απο το κινητο. Συγνωμη αλλα δεν εχω την αντοχη - κουραγιο για επιλογη των καλυτερων.

Ισως καποιος να το μεταφερει στην ενοτητα ''Καντο μονος σου'' ??? Wink
Leoniums
Leoniums
poster
poster

Δημοσίευση  Kagem Τετ Μαρ 24, 2010 4:43 am

Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ το αποτέλεσμα, μπράβο για την επαγγελματική αυτή δουλειά! Μπορείς να έχεις μία έτοιμη για μένα με το αζημίωτο για την Κυριακή?
Kagem
Kagem
Administrator
Administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 3797

Δημοσίευση  Leoniums Τετ Μαρ 24, 2010 4:50 am

Kagem έγραψε:Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ το αποτέλεσμα, μπράβο για την επαγγελματική αυτή δουλειά! Μπορείς να έχεις μία έτοιμη για μένα με το αζημίωτο για την Κυριακή?
Εχω ηδη ''παραγγελεια'' μια για τον John26 , Nikos εγω
Υλικο να εχω και να δω τι θα γινει με τις διαφανες μεμβρανες (για τις μεμβρανες πρεπει να τα στειλω σε μια εταιρια με την οποια συνεργαζομαστε να μου τις βαλει... Ασπασια εαν θυμαστε).
Το υλικο που εχω στην παραγωγη ελεγε 2mm αλλα αυτο λογο τοy οτι ειναι χυτο πεζει απο 2.4 μεχρι 2.8...
Παντως ναι Αντωνη εαν το υλικο φτασει δεν το συζηταμε.
Απλα θα ηθελα να ειναι οσο το δυνατον πιο καλο γινεται ... μην φαω και κανα κραξιμο απο του πουθενα hehe.

ω και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Και οπως ειπα και παραπανω δεν ειναι ακομα ετοιμο. Ενα δειγμα ηταν για να δω που βρισκομαι αλλα πιστευω και ετσι να το αφηνα δεν ειναι κατι ασχημο. Αλλα απο την στιγμη που ειναι 2-3 λεπτα σχεδιασμου για να διορθωσω αυτες τις 2 ατελειες τοτε γιατι να μην το κανω.
Leoniums
Leoniums
poster
poster

Δημοσίευση  diogo Τετ Μαρ 24, 2010 5:12 am

μηπωs οι υποδοχεs πρεπει να γινουν στενοτερεs για να πιανουν καλυτερα οι βιδεs?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την diogo στις Παρ Μαρ 26, 2010 3:33 am, 1 φορά

diogo
poster
poster

Δημοσίευση  Kagem Τετ Μαρ 24, 2010 5:15 am

Σήμερα το πρωί σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο, να επεκτείναμε τον ανεμοθραύστη για καλύτερη μόνωση, αλλά τόσο το αισθητικό αποτέλεσμα όσο και το πρακτικό δεν με ώθησαν στο να μοιραστώ την σκέψη. Αν έβγαινε ένα κομμάτι πειραματικά για να το δοκιμάσει κάποιος μόνο έτσι θα μπορούσαμε να έχουμε πλήρη εικόνα....

Leoniums έγραψε:
Εχω ηδη ''παραγγελεια'' μια για τον John26 , Nikos εγω
Υλικο να εχω και να δω τι θα γινει με τις διαφανες μεμβρανες (για τις μεμβρανες πρεπει να τα στειλω σε μια εταιρια με την οποια συνεργαζομαστε να μου τις βαλει... Ασπασια εαν θυμαστε).
Το υλικο που εχω στην παραγωγη ελεγε 2mm αλλα αυτο λογο τοy οτι ειναι χυτο πεζει απο 2.4 μεχρι 2.8...
Παντως ναι Αντωνη εαν το υλικο φτασει δεν το συζηταμε.
Απλα θα ηθελα να ειναι οσο το δυνατον πιο καλο γινεται ... μην φαω και κανα κραξιμο απο του πουθενα hehe.

ω και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Και οπως ειπα και παραπανω δεν ειναι ακομα ετοιμο. Ενα δειγμα ηταν για να δω που βρισκομαι αλλα πιστευω και ετσι να το αφηνα δεν ειναι κατι ασχημο. Αλλα απο την στιγμη που ειναι 2-3 λεπτα σχεδιασμου για να διορθωσω αυτες τις 2 ατελειες τοτε γιατι να μην το κανω.
Ok φίλε, αν φτάσει το υλικό count me in! Σ'ευχαριστώ!
Kagem
Kagem
Administrator
Administrator

Δημοσίευση  Leoniums Τετ Μαρ 24, 2010 1:19 pm

diogo έγραψε:και εγω ενδιαφερομαι. μηπωs οι υποδοχεs πρεπει να γινουν στενοτερεs για να πιανουν καλυτερα οι βιδεs?
Στενοτερες δεν νομιζω. Θα κεντραρεις εσυ και τις 4 υποδοχες απο το πλαι του αυτοκινητου? :O
Θα πρεπει να τον τοποθετησεις εντελως καθετα για να κουμπωσει.
Ισως να θελει λιγο μικροτερες αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος.
Leoniums
Leoniums
poster
poster

Δημοσίευση  Leoniums Τετ Μαρ 24, 2010 1:22 pm

NikK έγραψε:Ισως ακουστει καπως αλλα ποιος λεει πως πρεπει αναγκαστικα να εχει αυτο το σχημα ο ανεμοθραυστης ?
Αυτο που θελω να πω ειναι πως γιατι να μην το κανουμε καπως ετσι οπως το σχεδιασα προχειρα :

ανεμοθραυστηs Snc00024.th

Φυσικα θα πρεπει να προσεχτει περισσοτερο αφου δεξια και αριστερα δεν θα πατανε πουθενα τα φτερα οπως το κεντρο και θα πρεπει φυσικα να το βγαζουμε πριν κλεισουμε την οροφη αλλα αυτο ομως δεν θα μειωνε κατα πολυ τον αερα μεσα στην καμπινα ?
Δεν ξερω αν ειναι κουταμαρα αυτο που λεω απλα το σκεφτηκα και το ριχνω στο τραπεζι.
Θα χασει οπτικα
το ματι σου θα εστιαζει στον ανεμοθραυστη και οχι στις 2 καμπυλες πισω απο τα προσκεφαλα.
Η γνωμη μου
Leoniums
Leoniums
poster
poster

Δημοσίευση  Leoniums Τετ Μαρ 24, 2010 10:33 pm

Οι αλλαγες γινανε
Το εποτελεσμα εμενα με αφηνει απολυτα ικανοποιημενο.
Το βραδακι θα φερω 1-2 μπορει και 3 .
Χωρις μεμβρανες.
Θα φερω και μεμβρανες χωρια και οποιος θελει τις βαζει μονος του.
Η τις βαζουμε παρεα.
Το κοστος ειναι αμελητεο οποτε και καθε καλοκαιρι να κανουμε αλλαγη δεν τρεχει μια πιστευω.
Τιμη θα σας πω... περιμενω και εγω απο τον διευθυντη μου να μου πει τιμη (για μενα φυσικα )
Leoniums
Leoniums
poster
poster

Δημοσίευση  diogo Τετ Μαρ 24, 2010 11:04 pm

τελικα θα ειναι απο polycarbon? υπαρχει επαφη με το πορτπαγκαζ στο ανοιξε κλεισε? στιs φωτο φαινεται να εχει λιγο αερα, κανα δυο χιλιοστα.

diogo
poster
poster

Δημοσίευση  Kagem Τετ Μαρ 24, 2010 11:21 pm

Μπράβο Αγορίνα! Το βραδάκι θα περάσεις κριτική επιτροπή!
Kagem
Kagem
Administrator
Administrator

Δημοσίευση  Gregory Τετ Μαρ 24, 2010 11:44 pm

Να μου δανείσει καποιος εναν να βγαλω κοκκινο και να χαραξω GTaime!!!!! Smile
Gregory
Gregory
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 1306
Τόπος : Κάντζα

Δημοσίευση  Leoniums Πεμ Μαρ 25, 2010 2:26 am

Το υλικό είναι plexiglass 2 χιλιοστών. Το καπό δεν βρίσκει κατά το κλείσιμο του πανω στον ανεμοθράυστη αλλα οπως ειναι αντιληπτο το λαστιχο φυσικά και βρίσκει. Την πραγματικη του αντοχη στο χρονο δεν τη γνωριζω εφοσον δεν τον εχω δοκιμάσει.
Επειτα απο αρκετη σκεψη για το κοστος αυτου κατεληξα στο ποσο των 20 Ευρω χωρις διαφανο αυτοκολλητο και 25 με το αυτοκολλητο (πρεπει να δοκιμασω το κατα ποσο ειναι ευκολο να σας το κολλαω εγω)
Η τιμη αυτη ειναι αυξημενη μεταξύ 5 - 10 Ευρω και ο λόγος είναι
Σε περιπτωση που φτιαξω περισσοτερα που σημαινει πως θα πρεπει να βαλω "παραγωγή", σιγουρα η εταιρια που δουλευω θα μου ζητησει να πληρωσω το κοστος του λειζερ και τις εργατοωρες που θα χρειαστουν για να παραχθουν οι ανεμοθραυστες. Οποτε για να μην εχω αυριο μεθαυριο προβληματα του τύπου "γιατι εμένα τοσο και στον αλλον τοσο" βαζω απο τωρα καποιο συμβολικο κοστος για τα προαναφερθεντα.
Κανω ολη αυτη την αναλυση μονο και μονο για να ειμαι καθαρος απεναντι σας και για να μην υπαρξουν προβληματα οπως εχουν εμφανιστει στο παρελθον με αγοροπωλησιες.

Η κυριακη ειναι κοντα και ηδη 2-3 ατομα θελανε εναν. Ενας απο αυτους ειμαι και εγω (σε περιπτωση που δεν μας τα χαλασει ο καιρος). Οποτε λογο της ''πιεσης'' αυτης και της δουλειας μου δεν ειχα χρονο για περισσοτερο ψαξιμο.
Leoniums
Leoniums
poster
poster

Δημοσίευση  Kagem Πεμ Μαρ 25, 2010 8:15 am

Ευχαριστώ πολύ Νίκο, η αεροτομή όπως την είδα εμένα οπτικά με ικανοποιεί, δεν την έχω βάλει ακόμα για να δώ πως θα είναι στην εφαρομογή αλλά αφού είναι δοκιμασμένη δεν νομίζω να αντιμετωπίσω πρόβλημα. Με αυτή την συμβολική τιμή είναι best value for money και μπράβο σου που έκατσες και ασχολήθηκες για να βολευτούμε και εμείς οι υπόλοιποι....
Kagem
Kagem
Administrator
Administrator

Δημοσίευση  Kagem Πεμ Μαρ 25, 2010 7:10 pm

Πφφφφφφφφφφφ, ότι να'ναι, μπέρδεψα τον άνεμο με τον αέρα. Πάμε πάλι....
Ευχαριστώ πολύ Νίκο, ο ανεμοθραύστης όπως τον είδα εμένα οπτικά με ικανοποιεί, δεν τον έχω βάλει ακόμα για να δώ πως θα είναι στην εφαρομογή αλλά αφού είναι δοκιμασμένος δεν νομίζω να αντιμετωπίσω πρόβλημα. Με αυτή την συμβολική τιμή είναι best value for money και μπράβο σου που έκατσες και ασχολήθηκες για να βολευτούμε και εμείς οι υπόλοιποι....
Kagem
Kagem
Administrator
Administrator

Δημοσίευση  Leoniums Παρ Μαρ 26, 2010 12:58 am

diogo έγραψε:και εγω ενδιαφερομαι. μηπωs οι υποδοχεs πρεπει να γινουν στενοτερεs για να πιανουν καλυτερα οι βιδεs?
Οι υποδοχες γινανε μικροτερες. Φ6.5 ειναι αν θυμαμαι καλα.
Παρολα αυτα στα παιδια εδωσα καποιες ροδελες για να μην πιεσουν το πλεξι με τις υπαρχουσες βιδες και σπασει. Αν και οπως ολοι μου ειπαν δεν χρειαζεται σφιξιμο γιατι το εγκλωβιει το πορτ παγκαζ.
Θα βαλω καποια στιγμη τελικες φωτο (ισως στο ημερισιο που θα κανουμε).

Αν καποιος εχει προβλημα απο αυτες που πηρε ας μου το πει. Οπως και σε περιπτωση που εχει καποια αλλη ιδεα.

Γιαννη εσενα σου γραντζουνουσε το αυτοκινητο στο βαλε βγαλε φιλε. Ο ανεμοθραυστης που ειχες ηταν κομμενος με λαμαρινοψαλιδο και τροχο.... αυτος ξυριζε.. καμμια σχεση πιστευω με αυτον που σου εδωσα.

Αν καποιος αλλος θελει ας μου το πει.

Παμε για το καπακι τορα ... Αντε να δουμε..
Leoniums
Leoniums
poster
poster

Σελίδα 1 από 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης