Κατάργηση φώτων πλαφονιέρας
+6
johnnys
paradisos
astatos
AXELOS
gio
Chris Rodos
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Κατάργηση φώτων πλαφονιέρας
Δεν γνωρίζω αν έπρεπε να το κάνω post εδώ ή κάπου αλλού αλλά για μένα είναι πρόβλημα..
Μπορεί να μου πει κάποιος πως ενώ έχω ανοιχτές τις πόρτες να σβήσω τα φώτα που είναι στον μέσα καθρέπτη??
Έχω δοκιμάσει να τα βάλω στο off μέσα από το μενού που έχει αλλά τίποτα !τα έβαλα όλα στο off όσες ενδείξεις
περιέχουν την λέξη lights και πάλι όμως τίποτα..
Καμιά ιδέα ??
Μπορεί να μου πει κάποιος πως ενώ έχω ανοιχτές τις πόρτες να σβήσω τα φώτα που είναι στον μέσα καθρέπτη??
Έχω δοκιμάσει να τα βάλω στο off μέσα από το μενού που έχει αλλά τίποτα !τα έβαλα όλα στο off όσες ενδείξεις
περιέχουν την λέξη lights και πάλι όμως τίποτα..
Καμιά ιδέα ??
Chris Rodos- Αριθμός μηνυμάτων : 41
Απ: Κατάργηση φώτων πλαφονιέρας
Απλα δεν γινεται
gio- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 2462
gio έγραψε:Απλα δεν γινεται
+1!!!!!!
AXELOS- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 443
Μα γιατιιιιιιιιι ?????????
anyway,thx πάντως..
anyway,thx πάντως..
Ναί όντως αυτό δεν γίνεται...σβήνουν νομίζω από μόνα τους μετά από κάποιο χρονικό διάστημα!
astatos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 71
άμα βγάλεις την ασφάλεια?
paradisos- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 536
paradisos έγραψε:άμα βγάλεις την ασφάλεια?
Το σκέφτηκα και εγώ.. ή μπορεί να βγάλει τις λάμπες ή την φύσα πίσω από τον καθρέφτη (που παίρνει ρεύμα) αλλά έτσι δεν θα ανάβουν ποτέ.
johnnys- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2337
Η μπαταρία δεν έχει ανάγκη πάντως!
astatos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 71
Αμαρτία πάντως ,πήγα και εγώ μια βολτούλα άραξα σε ένα πανοραμικό μέρος βραδάκι εννοείται και είχα ανοιχτή την πόρτα να πετάω με ευκολία και άνεση τα πασατέμπο που έτρωγα ( ) και φαινόμασταν από χιλιόμετρα...
..στην τελική, τύλιξα τον καθρέπτη με ένα πανί σαν τους τραυματίες
Chris Rodos έγραψε:Αμαρτία πάντως ,πήγα και εγώ μια βολτούλα άραξα σε ένα πανοραμικό μέρος βραδάκι εννοείται και είχα ανοιχτή την πόρτα να πετάω με ευκολία και άνεση τα πασατέμπο που έτρωγα ( ) και φαινόμασταν από χιλιόμετρα...
Χαχαχα... φοβερη εικονα...
gio- poster
Chris Rodos έγραψε:Αμαρτία πάντως ,πήγα και εγώ μια βολτούλα άραξα σε ένα πανοραμικό μέρος βραδάκι εννοείται και είχα ανοιχτή την πόρτα να πετάω με ευκολία και άνεση τα πασατέμπο που έτρωγα ( ) και φαινόμασταν από χιλιόμετρα...
Το περιμενα οτι παιζει μοντε σμιθ φαση!!!
Εχει ενα φισακι πισω απο τον καθρεπτη απλα ξεκουμπωσε το!
lazanton- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 890
lazanton έγραψε:
Το περιμενα οτι παιζει μοντε σμιθ φαση
???????
gio- poster
Μόντε Σμιθ είναι μια περιοχή στην Ρόδο gio...
Απλα επειδη ο Chris θα με καταλαβαινε και γι αυτο δεν εξηγησα! Λαθος μου εν μερει,,, μην ειστε περιεργοι κατα δευτερας!
Anyway για να καταλαβουμε ολοι τι ειναι ο λυκαβητος για τα ζευγαρακια??? Ετσι ειναι και το μοντε σμιθ στην ροδο!
Anyway για να καταλαβουμε ολοι τι ειναι ο λυκαβητος για τα ζευγαρακια??? Ετσι ειναι και το μοντε σμιθ στην ροδο!
lazanton- poster
Πραγματικα δεν το θυμομουν το ονομα πριν ονομαστει μοντε σμιθ αλλα ευτυχως και το ιντερνετ!!! Λεγοτανε λοφος του Αγιου Στεφανου.
Για οποιον θελει περισσοτερα http://www.rodosislandinfo.gr/rodosisland/rodosislandsights/montesmith/index.html οπως κοτατε την φωτογραφια αν υποθεσουμε πως ειστε εκει ευθεια κατω ειναι το αρχαιο σταδιο της ροδου το οποιο ισως ειναι το μονο πραγμα που κατεστρεψαν οι ιταλοι που βρισκονταν στην ροδο μιας και προσπαθωντας να αντιγραψουν και να κατανοησουν την τελεια ηχητικη του αμφιθεατρου μας (εφαμιλη της επιδαυρου λενε οι γνωριζοντες) κατεστρεψαν την υπογεια εγκατασταση πυλινων σωληνων που μετεφεραν τον ηχο απο τους ηθοποιους η τους ομιλοντες στο κεντρο του αμφιθεατρου!
Τωρα στην πλατη σας φανταστειτε την ακρη του λοφου η οποια εχει θεα ολη την παραλιακη οδο που οδηγει απο την Ροδο στο αεροδρομιο (πριν φτιαχτει το νεο οδικο δυκτιο ηταν ο μοναδικος δρομος να πας απο ροδο αεροδρομιο) και φυσικα το βραδυ η θεα ειναι απιστευτη.
Η θεα απο τον λοφο
Ο λοφος απο ψηλα
Το αμφιθεατρο που σας ελεγα (πολυ μικροτερο της επιδαυρου εννοειται)
Με συγχωρειτε για το εντελως off topic αλλα μιλησε ο τσαμπικος μεσα μου!
Για οποιον θελει περισσοτερα http://www.rodosislandinfo.gr/rodosisland/rodosislandsights/montesmith/index.html οπως κοτατε την φωτογραφια αν υποθεσουμε πως ειστε εκει ευθεια κατω ειναι το αρχαιο σταδιο της ροδου το οποιο ισως ειναι το μονο πραγμα που κατεστρεψαν οι ιταλοι που βρισκονταν στην ροδο μιας και προσπαθωντας να αντιγραψουν και να κατανοησουν την τελεια ηχητικη του αμφιθεατρου μας (εφαμιλη της επιδαυρου λενε οι γνωριζοντες) κατεστρεψαν την υπογεια εγκατασταση πυλινων σωληνων που μετεφεραν τον ηχο απο τους ηθοποιους η τους ομιλοντες στο κεντρο του αμφιθεατρου!
Τωρα στην πλατη σας φανταστειτε την ακρη του λοφου η οποια εχει θεα ολη την παραλιακη οδο που οδηγει απο την Ροδο στο αεροδρομιο (πριν φτιαχτει το νεο οδικο δυκτιο ηταν ο μοναδικος δρομος να πας απο ροδο αεροδρομιο) και φυσικα το βραδυ η θεα ειναι απιστευτη.
Η θεα απο τον λοφο
Ο λοφος απο ψηλα
lazanton- poster
..ισως σε τετοιες καταστασεις ακομα πιο επικινδυνο απο τα φωτα να ειναι το χειροφρενο(ειδικα αν το τερματισεις )....ασε που χαλανε και τα δερματα....αστο καλυτερα...μην πειραζεις τιποτα!!
Leykos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 109
Τόπος : ATHENS
lazanton έγραψε:Πραγματικα δεν το θυμομουν το ονομα πριν ονομαστει μοντε σμιθ αλλα ευτυχως και το ιντερνετ!!! Λεγοτανε λοφος του Αγιου Στεφανου.
Η θεα απο τον λοφο
Ο λοφος απο ψηλα
Κατατοπιστικοτατος...πολυ ωραια θεα
Στα μερη μου αυτα τα λεμε ''καβατζες''
gio- poster
Κανενα γνησιο roadster δεν ενδυκνειται για τετοιες καταστασεις....
Οχι μονο το αμαξι μας....
gio- poster
gio έγραψε:Κανενα γνησιο roadster δεν ενδυκνειται για τετοιες καταστασεις....
τι λέτε ???? προσφέρεται για ατάκες:
1)δεν έχω καθίσματα για τη φίλη σου, αλλά είστε μικρούλες! η μια ας κάτσει στην αγκαλιά μου
2)Δε σε φτάνω από εδώ, έλα να μοιραστούμε το ευρύχωρο κάθισμά μου
3)κάθισε μαζί μου, ανοίγουμε την οροφή ... έχει μια θέα ....
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης