ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
+13
Arab
C.Mos
vauxascoupe
astatos
Gregory
paf
johnnys
Kagem
GaTopardos
iliasGT
gio
Johny26
Leoniums
17 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
Τοτε το πας στην Οπελ σιμο!!!
paf- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2667
σιμο, στο κάνει μόνο στο γκαράζ σου ή στο κάνει κ σε άλλες περιοχές?
π.χ. εστω ότι μένεις Γλυφάδα κ έχεις πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ.
αν πας γ καφέ Κέντρο, έχεις παρατηρήσει να στο κάνει?
όσο κ αν φαίνεται περίεργο, καμιά φορά τα κύματα σε κάποιες περιοχές μπλοκάρουν το σήμα του τηλεκοντρόλ (το λέω από παλιότερη εμπειρια).
π.χ. εστω ότι μένεις Γλυφάδα κ έχεις πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ.
αν πας γ καφέ Κέντρο, έχεις παρατηρήσει να στο κάνει?
όσο κ αν φαίνεται περίεργο, καμιά φορά τα κύματα σε κάποιες περιοχές μπλοκάρουν το σήμα του τηλεκοντρόλ (το λέω από παλιότερη εμπειρια).
Arab- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 3695
Αν και το δεύτερο κοντρόλ δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτέ το άνοιξα κάποια μέρα και ήθελε και αυτό κόλλημα εκεί όπου λέει ο Μέγας. Τελικά ενίσχυσα και τις τρεις επαφές και προβλήματα τέλος, μέχρι που ξανασταματησε να δουλεύει εξαιτίας των επαφών των κουμπιών που πατάνε στη πλακέτα όπου έπεσε πατέντα ταινίας διπλής όψης και αλουμινόχαρτου και ήρθε στα ίσια του!
Gregory- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 1306
Τόπος : Κάντζα
paf έγραψε:Τοτε το πας στην Οπελ σιμο!!!
Αυτό θα ήταν το καλύτερο! Όμως που ξέρω ότι θα μουτο κάνει εκείνη την ώρα ?
Αν δεν το δουν δεν μπορούν να το διαγνώσουν λογικά.
Μου το κάνει 1 φορά τις 2 εβδομάδες.
Έτσι και ένα παράθυρο παλιά μια στο τόσο κόλλαγε και το είχα πάει και μου είπαν αν δεν δούμε το πρόβλημα δεν μπορούμε να το φτιάξουμε.
Arab,
το σκέφτηκα! καθώς στην Κεφαλλονιά ΔΕΝ πιανούν πολλοί συναγερμοί!!! Ήμουν παθών.
Όμως το παρατήρησα σε 3 διαφορετικά μέρη (βύρωνα,καλλιθέα,φάληρο) οπότε μάλλον το αποκλειώ.
C.Mos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 953
Τόπος : Νέα Ελβετία - Βύρωνας
Πολύ πιθανό να είναι λίγο λάσκα κάποιος πόλος της μπαταρίας, να πας να στον σφίξουν....
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
C.Mos έγραψε:Έχει τοποθετήσει κανείς συναγερμό με εκκίνηση και turbo timer?
Δουλεύουν σωστά στο αμάξι μας ή βγάζουν τίποτα CEL's?
Anyway,
η αρχική ερώτηση συναγερμός με εκκίνηση και turbo timer μπαίνει στο αμάξι μας - δίχως παρατράγουδα? Δεν με χαλάει το πρωί πριν φύγω να το ανάβω μέσα από το σπίτι και να είναι έτοιμο όταν βγω.
Δουλεύουν τέλεια στο αμάξι...καθόλου cel !!!
paradisos- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 536
Εταιρία...

johnnys- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2337
Εσύ να πάρεις τηλ να μάθεις ....άντε σε έχω πάρει 10 φορές !!!
paradisos- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 536
Clifford... λεπτομέρειες θα μας πει ο Πάνος!
johnnys- Administrator
http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/mini-global-gps-tracker/
μια φτηνή λύση...
μια φτηνή λύση...
johnnys- Administrator
johnnys έγραψε:http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/mini-global-gps-tracker/
μια φτηνή λύση...
το χω παρει john απο το e-bay εδω και καιρο και φθηνοτερα απ οσο λεει... δεν το εβαλα ποτε... ξεχαστηκε σ ενα συρταρι... χαχαχα... αμα βρω λιγο χρονο θα το βαλω να το δοκιμασω... απλα για να μην το παιρνεις και το φορτιζεις συνεχεια πρεπει να παρεις απο καπου μια παροχη και να το συνδεσεις με τη μπαταρια του αυτοκινητου, ελπιζοντας οτι δεν καταναλωνει τοσο πολυ ωστε να πας να βαλεις μια μερα μπροστα και να μην παιρνει...

Johny26- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 1813
μηπως εχει παρατηρησει κανεις το εξης...οταν κλειδωνω πατωντας μια φορα το κουμπι ανοιγει το φωτακι του immobilazer μονιμα..ενω αν το πατησω δυο συνεχομενες φορες την δευτερη κορναρει μια φορα στιγμιαια κ παρατηρησα οτι το φωτακι του immobilizer ανοιγοκλεινει...ξερει κανεις κατι για αυτο?
σε άλλα αυτοκίνητα π έχω συναντησει κάτι παρόμοιο, πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό του συναγερμού, π λέγεται safe lock. ίσως είναι το ίδιο, αλλά δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς είναι.
ψάξε στο internet στο μοντέλο του συναγερμού σου
ψάξε στο internet στο μοντέλο του συναγερμού σου
Arab- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 3695
Αν έχεις μοντέλο 07 & εννοείς ένα κίτρινο λαμπάκι είναι ο συναγερμός που έχει από την μάνα του και ενεργοποιείται με το δεύτερο πάτημα.
johnnys- Administrator
του 07 ειναι..οποτε μαλλον αυτο που λες θα ειναι!johnnys έγραψε:Αν έχεις μοντέλο 07 & εννοείς ένα κίτρινο λαμπάκι είναι ο συναγερμός που έχει από την μάνα του και ενεργοποιείται με το δεύτερο πάτημα.
Καλημέρα σε όλους.
Από χθες το αμάξι αρχίζει να βαράει όποτε του γουστάρει.
Πιο συγκεκριμένα, κάθε βράδυ που το βάζω με συναγερμό χαλάει τον κόσμο με τα ιου-ιου-ιου-ιου-ιου-ιου-ιου-ιου σε τυχαία χρονικά διαστήματα.
Συμβαίνει τις τελευταίες 3 ημέρες κάθε μέρα, ώσπου πλέον το κλειδώνω απλά για να μην τρελαίνω την γειτονιά.
Έχω τον εργοαστασιακό - δηλαδή δεν ξέρω αν είναι της Opel ή όχι, αλλά είναι αυτός όπως αγοράστηκε το αμάξι.
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κοιτάξω πριν πάω σε ειδικό ?
Φτιάχνει αυτό ή πάω για αλλαγή συναγερμου?
Ξέρει κάποιος να μου πει κάποια γνώημη ?
ΥΓ. Ο λόγος που γράφω τέτοια ώρα δεν είναι γιατί είχα πάει βόλτα και ξενύχτησα, αλλά γιατί σηκώθηκα και βγήκα έξω να πάω να τον κλείσω και να το κλειδώσω -- οπότε καταλαβαίνετε το πρόβλημα μου!!!
Ευχαριστώ,
Σίμος.
Από χθες το αμάξι αρχίζει να βαράει όποτε του γουστάρει.
Πιο συγκεκριμένα, κάθε βράδυ που το βάζω με συναγερμό χαλάει τον κόσμο με τα ιου-ιου-ιου-ιου-ιου-ιου-ιου-ιου σε τυχαία χρονικά διαστήματα.
Συμβαίνει τις τελευταίες 3 ημέρες κάθε μέρα, ώσπου πλέον το κλειδώνω απλά για να μην τρελαίνω την γειτονιά.
Έχω τον εργοαστασιακό - δηλαδή δεν ξέρω αν είναι της Opel ή όχι, αλλά είναι αυτός όπως αγοράστηκε το αμάξι.
Υπάρχει κάτι που μπορώ να κοιτάξω πριν πάω σε ειδικό ?
Φτιάχνει αυτό ή πάω για αλλαγή συναγερμου?
Ξέρει κάποιος να μου πει κάποια γνώημη ?
ΥΓ. Ο λόγος που γράφω τέτοια ώρα δεν είναι γιατί είχα πάει βόλτα και ξενύχτησα, αλλά γιατί σηκώθηκα και βγήκα έξω να πάω να τον κλείσω και να το κλειδώσω -- οπότε καταλαβαίνετε το πρόβλημα μου!!!
Ευχαριστώ,
Σίμος.
C.Mos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 953
Τόπος : Νέα Ελβετία - Βύρωνας
Δεν γνωρίζω αν έχει να κάνει με την μπαταρία σου, αν θέλει αλλαγή κ.τ.λ. Πήγαινε και σε μια opel να είσαι σίγουρος....
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|