Turbo Timer
+8
george14
Kagem
Nasos
gratipa
paradisos
paf
lazanton
Beballer
12 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Turbo Timer
Όπως λέει και ο τίτλος Turbo Timer. Το έχει βάλει κανείς? Αξίζει? Υπάρχει πιθανότητα δημιουργίας κάποιου προβλήματος στο αμάξι με την τοποθέτησή του από όσο γνωρίζετε? Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι τηρώ το κρύωμα του "κινητήρα-τουρμπίνα" κάθε φορά που είναι απαραίτητο γι' αυτό και ενδιαφέρομαι για τη λύση αυτή.
Beballer- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 492
Τόπος : Νέα Μάκρη Αττικής και Πάτρα!
Απ: Turbo Timer
Beballer έγραψε:Όπως λέει και ο τίτλος Turbo Timer. Το έχει βάλει κανείς? Αξίζει? Υπάρχει πιθανότητα δημιουργίας κάποιου προβλήματος στο αμάξι με την τοποθέτησή του από όσο γνωρίζετε? Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι τηρώ το κρύωμα του "κινητήρα-τουρμπίνα" κάθε φορά που είναι απαραίτητο γι' αυτό και ενδιαφέρομαι για τη λύση αυτή.
Ενδιαφερον και εμενα με ενδιαφερει αν και εγω το αφηνω 2-3 λεπτακια να ηρεμισει πριν το σβησω! Αλλα αν υπαρχει 100% αξιοπιστη λυση με ενδιαφερει εννοειται!
lazanton- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 890
lazanton έγραψε:Beballer έγραψε:Όπως λέει και ο τίτλος Turbo Timer. Το έχει βάλει κανείς? Αξίζει? Υπάρχει πιθανότητα δημιουργίας κάποιου προβλήματος στο αμάξι με την τοποθέτησή του από όσο γνωρίζετε? Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι τηρώ το κρύωμα του "κινητήρα-τουρμπίνα" κάθε φορά που είναι απαραίτητο γι' αυτό και ενδιαφέρομαι για τη λύση αυτή.
Ενδιαφερον και εμενα με ενδιαφερει αν και εγω το αφηνω 2-3 λεπτακια να ηρεμισει πριν το σβησω! Αλλα αν υπαρχει 100% αξιοπιστη λυση με ενδιαφερει εννοειται!
Turbo Timer exei balei o sakis den thimamai modelo kai den exei kanena apolytos problima mexri tora (ena xrono peripou).
i gnomi mou pantos einai na to kruoneis kalutera esu kai na to sbineis otan paei i thermokrasia stoys 92 batmous kelsiou. kai otan to anabeis na ksekinas otan pesei kato apo tis 1000 rpm to strofometro.
paf- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2667
paf έγραψε:lazanton έγραψε:Beballer έγραψε:Όπως λέει και ο τίτλος Turbo Timer. Το έχει βάλει κανείς? Αξίζει? Υπάρχει πιθανότητα δημιουργίας κάποιου προβλήματος στο αμάξι με την τοποθέτησή του από όσο γνωρίζετε? Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι τηρώ το κρύωμα του "κινητήρα-τουρμπίνα" κάθε φορά που είναι απαραίτητο γι' αυτό και ενδιαφέρομαι για τη λύση αυτή.
Turbo Timer exei balei o sakis den thimamai modelo kai den exei kanena apolytos problima mexri tora (ena xrono peripou).
i gnomi mou pantos einai na to kruoneis kalutera esu kai na to sbineis otan paei i thermokrasia stoys 92 batmous kelsiou. kai otan to anabeis na ksekinas otan pesei kato apo tis 1000 rpm to strofometro.
Το δικο μου δεν πεφτει κατω απο τους 93 ρελαντι! Οταν το τρεχω παει και 87
lazanton- poster
Το δικο μου δεν πεφτει κατω απο τους 93 ρελαντι! Οταν το τρεχω παει και 87 [/quote]
periergo bre lazanton den to exo akousei apo allon ayto. kai to diko mou "kollaei" stoys 93 kai 5 lepta alla para polu spania mesa se 2 xronia mono 3 fores moy exei tixei kai malista tin mia fora den epefte me tipota kato apo tous 95 me zesti kai poly treksimo.
opos pali 87 me treksimo den exo dei, panta mama gt leo etsi. tora as pei kai kapoios allos tin gnomi tou mipos bgaloume kana sumperasma.
periergo bre lazanton den to exo akousei apo allon ayto. kai to diko mou "kollaei" stoys 93 kai 5 lepta alla para polu spania mesa se 2 xronia mono 3 fores moy exei tixei kai malista tin mia fora den epefte me tipota kato apo tous 95 me zesti kai poly treksimo.
opos pali 87 me treksimo den exo dei, panta mama gt leo etsi. tora as pei kai kapoios allos tin gnomi tou mipos bgaloume kana sumperasma.
paf- Administrator
Υπάρχουν πολλοί συναγερμοί που έχουν πλέον και εκκίνηση (ιμο τέλος) και turbo timer...!!
paradisos- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 536
Opoios endiaferetai gia sinagermo me turbo timer katharizei o kolitos stin argiroupoli pou bazei mono elser.
Dokimasmeni kai apovlimatistei lusei se para polla turbata...oxi akoma se GT pantos mellontika sto diko mou.
xsexasa ego pano apo 93 bathmous den exo dei pote!!!gia 2007 milame montelo.
Dokimasmeni kai apovlimatistei lusei se para polla turbata...oxi akoma se GT pantos mellontika sto diko mou.
gratipa- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 632
gratipa έγραψε:Opoios endiaferetai gia sinagermo me turbo timer katharizei o kolitos stin argiroupoli pou bazei mono elser.
Και εγω 93 εχω δει Max αν και δεν το παρακολουθω συνεχεια! Παντως μου κανει εντυποση οτι οταν ειμαι εν κινησει ειναι χαμηλοτερα απο ρελαντι στο αναμα!
Ο αεδερφος μου ειχε δει κατοσταρικο στην κινηση στην ποσειδωνος!
lazanton- poster
lazanton έγραψε:gratipa έγραψε:Opoios endiaferetai gia sinagermo me turbo timer katharizei o kolitos stin argiroupoli pou bazei mono elser.
Και εγω 93 εχω δει Max αν και δεν το παρακολουθω συνεχεια! Παντως μου κανει εντυποση οτι οταν ειμαι εν κινησει ειναι χαμηλοτερα απο ρελαντι στο αναμα!
Ολες οι 8ερμοκρασιες ειναι αποδεκτες .... μεχρι τους 110 κατα τη γνωμη μου !
στους 120 ή 125 αναβει λαμπακι θερμοκρασιας
Για να ειμαστε ΟΝ Topic εχω να πω να διαλεξεις καποιο καλο Turbo timer γιατι υπαρχει η πιθανοτητα να κολησει και να μην σε αφηνει καν να σβησεις ! και που να γινει σαββατο και να μην εχεις σε ποια οπελ να πας !
Για αυτο μικρη αναμονη .... μεχρι να κλεισεις κουκουλες και να μαζεψεις κινητα και κλειδια ειαι ετοιμος !
Nasos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 586
Nasos έγραψε:lazanton έγραψε:gratipa έγραψε:Opoios endiaferetai gia sinagermo me turbo timer katharizei o kolitos stin argiroupoli pou bazei mono elser.
Ολες οι 8ερμοκρασιες ειναι αποδεκτες .... μεχρι τους 110 κατα τη γνωμη μου !
στους 120 ή 125 αναβει λαμπακι θερμοκρασιας
Για να ειμαστε ΟΝ Topic εχω να πω να διαλεξεις καποιο καλο Turbo timer γιατι υπαρχει η πιθανοτητα να κολησει και να μην σε αφηνει καν να σβησεις ! και που να γινει σαββατο και να μην εχεις σε ποια οπελ να πας !
Για αυτο μικρη αναμονη .... μεχρι να κλεισεις κουκουλες και να μαζεψεις κινητα και κλειδια ειαι ετοιμος !
Αν υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να δημιουργηθει προβλημα συμφωνο με τον Νασο 2-3 λεπτακια δεν ειναι τραγικο να περιμενεις απλα καποιες φορες ειναι σπαστικο οταν βιαζεσαι. Εγω λιγο πριν φτασω σπιτι ριχνω τις στροφες κατω απο τα ορια του τουρμπο και αφηνω κανα 2-3λεπτο. Πιστευω οτι ειναι οκ.
lazanton- poster
Μια χαρά είναι! Και είναι και ο πιο αξιόπιστος τρόπος....
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
Tkagem έγραψε:Μια χαρά είναι! Και είναι και ο πιο αξιόπιστος τρόπος....
ego pali den mporo na kratitho me tipota kato apo tis strofes toy turbo stin diadromi , giati prin to spiti exo 2 strofes loukoumi den kratiemai re paidia me tipota tis pairno panta lathos (me anapoda)!!! opote meta perimeno... anoigo port-mpagkaz, kleisimo koukoulas-parathuron, kano kamia bolta, kano to proto stadio stin eksoxi pairno kana til kai meta to sbino (an miliso sto til telika allios perimeno ki'allo)...... ti na kaneis an den kapnizeis ayta pathaineis!!!
paf- Administrator
paf έγραψε:Tkagem έγραψε:Μια χαρά είναι! Και είναι και ο πιο αξιόπιστος τρόπος....
ego pali den mporo na kratitho me tipota kato apo tis strofes toy turbo stin diadromi , giati prin to spiti exo 2 strofes loukoumi den kratiemai re paidia me tipota tis pairno panta lathos (me anapoda)!!! opote meta perimeno... anoigo port-mpagkaz, kleisimo koukoulas-parathuron, kano kamia bolta, kano to proto stadio stin eksoxi pairno kana til kai meta to sbino (an miliso sto til telika allios perimeno ki'allo)...... ti na kaneis an den kapnizeis ayta pathaineis!!!
xaxaxaxa xaxaxaxa xaxaxaxa xaxaxaxa xaxaxaxa xaxaxaxa xaxaxaxa xaxaxaxa xaxaxaxa xaxaxaxa xaxaxaxa xaxaxaxa
Exo liosei sta gelia ! xaxaxax
Nasos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 586
thelei ena kalo timer den einai douleia auth kathe fora me ta dilepta kai ta trilepta.2-3 lepta kathe fora tha mas faei 1 mina apo thn zwh mas auto.amartia einai.
george14- Αριθμός μηνυμάτων : 9
george14 έγραψε:thelei ena kalo timer den einai douleia auth kathe fora me ta dilepta kai ta trilepta.2-3 lepta kathe fora tha mas faei 1 mina apo thn zwh mas auto.amartia einai.
Εχει παρατηρησει κανενας ποσο ανεβαινει η μεση καταναλωση με τα 2-3λεπτα που περιμενουμε??? Εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι καλυτερα να πηγαινω 2 λεπτα πριν φτασω σπιτι χαλαρα τελειως παρα να το περιμενω εμενα εφτασε σε ενα μηνα στο 15.5l/100km
lazanton- poster
Πώς σου πήγε η κατανάλωση εκεί ρε Tony, τι του κάνεις? Με 1η το γυρνάς το νησί? Βαρύ το πόδι σου....lazanton έγραψε:
Εχει παρατηρησει κανενας ποσο ανεβαινει η μεση καταναλωση με τα 2-3λεπτα που περιμενουμε??? Εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι καλυτερα να πηγαινω 2 λεπτα πριν φτασω σπιτι χαλαρα τελειως παρα να το περιμενω εμενα εφτασε σε ενα μηνα στο 15.5l/100km
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
Tkagem έγραψε:Πώς σου πήγε η κατανάλωση εκεί ρε Tony, τι του κάνεις? Με 1η το γυρνάς το νησί? Βαρύ το πόδι σου....lazanton έγραψε:
Ειναι γλυκογκαζο εγω φταιω??? Δεν βλεπω πια στροφες απλα ευκαιριες για να πεταξω κωλους!!!
lazanton- poster
Δηλαδή εγώ που έχω μέση κατανάλωση 18.1 τι να πω??
Beballer- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 492
Τόπος : Νέα Μάκρη Αττικής και Πάτρα!
Να μην πεις τιποτα. να δεις αν ο βενζινάς της γειτονιάς σου έχει κόρη και αν έχει, να της δώσεις ενα μονόπετρο...Beballer έγραψε:Δηλαδή εγώ που έχω μέση κατανάλωση 18.1 τι να πω??
Arab- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 3695
Μου εκαναν δωρο αυτο
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300431869468&viewitem=#ht_2647wt_1165
να δουλεψει αραγε στο GT
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300431869468&viewitem=#ht_2647wt_1165
να δουλεψει αραγε στο GT
Gregory- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 1306
Τόπος : Κάντζα
Καλησπερα σε ολους το Σ/Κ τοποθετεισα turbo timer τησ hks και δουλευει κανονικοτατα οποιοδηποτε της αγορας απλα θελει μια ρυθμιση απο το καντραν μας να μην ανοιγουν οι ασφαλειες οταν σβηνουμε τη μηχανη.
basilisgt2- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 132
Τόπος : PERISTERI
Πόσο κόστισε με τοποθέτηση??
Έχεις καμια φωτό??
Έχεις καμια φωτό??
AXELOS- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 443
Εγω το εβαλα με ενα φιλο μονο το τurbo timer αγωρασα η αληθεια ειναι οτι μασ πεδεμε λιγο αλλα με λιγο ψαξιμο το βρηκαμε...AXELOS έγραψε:Πόσο κόστισε με τοποθέτηση??
Έχεις καμια φωτό??
basilisgt2- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 132
Τόπος : PERISTERI
Παρόμοια θέματα
» Πωλουνται Stock k04 Turbo και AEM/Dejon CAI
» turbo kit 580 hp , ζαντες , μασκα steinmetz
» DDMWorks GT2871 Turbo Upgrade
» Πωλειται τουρμπινα DDMWorks Turbo Upgrade GT2871
» turbo k04 , φιλτροχοανη με νικελ σωληνα αλουμηνιου HKS σε αριστη κατασταση
» turbo kit 580 hp , ζαντες , μασκα steinmetz
» DDMWorks GT2871 Turbo Upgrade