GT Team
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Αλλαγή χρώματος με ζελατίνα

+16
GaTopardos
paf
C.Mos
GT4747
atanaz
gio
Leoniums
MEGAS
johnnys
lazanton
gatza
Arab
Gregory
T@ssos
Kagem
Aloperidin
20 απαντήσεις

Σελίδα 4 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Πήγαινε κάτω

Αλλαγή χρώματος με ζελατίνα - Σελίδα 4 Empty Απ: Αλλαγή χρώματος με ζελατίνα

Δημοσίευση  ace Παρ Νοε 22, 2013 6:59 pm

Το αυτοκινητο απο τις photo στα πλαγια ειναι πολυ ομορφο! απο εκει και περα οσον αφορα την τιμη θα σου πω μονο ενα πραγμα...για να ντυθει το gt θελει 14 τρεχοντα μετρα τα οποια κανουν κοντα στα 400 ευρο.η τιμη δλδ πανω κατω δεν ειναι ασχημη...Αν ηθελες να το βαψεις δεν νομιζω να ηταν τα ιδια χρηματα αν και εχω ακουσει οτι παιζουν και κατι τιμες με 700 ευρο αλλα βαψιμο με οτι αυτο σημαινει...Αφου λοιπον ειχες μικρο συμμαζεματα και το ηξερες αυτο ισως ναι να ηταν καλυτερα να το εβαφες τουλαχιστον να ηταν μεσα στο κοστος και η φαρνατζοδουλεια.Οσον αφορα τα ραψιματα σου ειπα οτι και το δικο μου εχει οπου εχει μεγαλη κλιση και αυτο γιατι αν στο εντυναν ολοκληρο δεν θα εστρωνε το υλικο.Να χαρεις το αυτοκινητο σου γιατι ειναι πολυ ομορφο και κανεις δεν θα κατσει να δει αυτα που βλεπεις εσυ και στην τελικη με το αυτοκολητο η μαγκια ειναι οτι δεν σου αρεσει κατι....ΟΚ...το βγαζεις και το ξαναντυνεις! Αυτα....
ace
ace
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 123

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση  ace Παρ Νοε 22, 2013 7:03 pm

συγνωμη γιατι τωρα το ειδα!!!!!! ολο αυτο το μαυρο στο σημειο της πινακιδας το αφησαν ετσι??? Λυπαμαι αλλα ναι το παρα εκαναν στο ραψιμο.....
ace
ace
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 123

Δημοσίευση  GT4747 Σαβ Νοε 23, 2013 3:51 am

ace έγραψε:συγνωμη γιατι τωρα το ειδα!!!!!! ολο αυτο το μαυρο στο σημειο της πινακιδας το αφησαν ετσι??? Λυπαμαι αλλα ναι το παρα εκαναν στο ραψιμο.....
Ακριβως γι'αυτο ουρλιαζα... Αυτο λοιπον αυριο θα αλλαχτει δεν το συζηταω καν. Δεν ηθελα να πω που για να μην εκθεσω καποιον δεδομενου οτι ντυθηκε και αλλο gt εκει πριν μια εβδομαδα σε ματ... αλλα εφοσον επιμενετε μετα απο συσταση απο τα κεντρικα της 3Μ ( Κηφισια νομιζω μιας και δεν εβρισκα το λευκο περλε που ηθελα αρχικα και περιμενα 3 εβδομαδες χωρις απαντηση..)και μετα απο διαφωνιες με το Βαγιαννακη στο Περιστερι το εκανα στη faster zone performance στη Νικαια. Τα παιδια τα κατασυμπαθησα εκει και ειναι ιδιαιτερα προθυμοι να μου αλλαξουν οτι δε μου αρεσει. Οποτε ενταξει νομιζω να ειναι.. Απλα το περιμενα τελειο και ειναι στο 90% προς το παρον..

Παρεπιπτοντως η φαναρτζοδουλεια ηταν 80€ δεν ηταν κατι σπουδαιο οπως καταλαβαινεις και βεβαια οπως ξερεις αν βαψεις δε ντυνεις παρα σε κανα 1-2 μηνες να στεγνωσουν τα βερνικια διαφορετικα κανει ζημια κατα την αφαιρεση η ζελατινα απ'οτι μου ειπαν σε δυο καταστηματα.
GT4747
GT4747
poster
poster

Αριθμός μηνυμάτων : 105
Τόπος : Ξυλόκαστρο Κορινθίας

Σελίδα 4 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης