KS Handling Pack
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
KS Handling Pack
Σήμερα συζητούσα με ένα φίλο για το συγκεκριμένο σετ και μου είπε πως θα προχωρήσει σε αγορά τους καθώς όπως μου εξήγησε βοηθούν τις μαμά αναρτήσεις bilstein να δουλέψουν καλύτερα. Λεπτομέρειες θα μας πεί ο ίδιος αν ευκαιρήσει σύντομα μιας και δεν γράφει εδώ, το παρόν θέμα δημιουργείται και για τυχόν group buy γιατί νομίζω θα ενδιαφέρει αρκετούς....
http://www.kappasphere.com/products/performance/ks-handling-pack.cfm
http://www.kappasphere.com/products/performance/ks-handling-pack.cfm
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
Απ: KS Handling Pack
εξαιρετική τιμή! έχω τα αντίστοιχα προιόντα (άλλης μάρκας) κ έχουν δώσει το κάτι τις τους στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
η τιμή του συγκεκριμένου πακέτου είναι τζάμπα.
μόνο ένα θέμα: προσοχή στο rebar με τις after market εξατμίσεις
http://www.kappasphere.com/products/performance/rebar.cfm
η τιμή του συγκεκριμένου πακέτου είναι τζάμπα.
μόνο ένα θέμα: προσοχή στο rebar με τις after market εξατμίσεις
http://www.kappasphere.com/products/performance/rebar.cfm
Arab- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 3695
Με ενδιαφερει η μπαρα,καθως τα ελατηρια χαμηλωνουν το αμαξι και ειμαι κατα του χαμηλωματος καθως το χρησιμοποιω καθημερινα.
Υπαρχουν μειονεκτηματα σε μια τετοια τροποποιηση;
Τι διαφορα κανει αυτη η μπαρα σε σχεση με το brace;
Υπαρχει περιπτωση το πλαισιο να καταπονειται περισσοτερο με μια τετοια τοποθετηση καθως οι στρεβλωσεις θα μεταφερονται παρα να αποσβενονται οπως προεβλεπε ο κατασκευαστης;
Υπαρχει περιπτωση το πλαισιο να καταπονειται περισσοτερο με μια τετοια τοποθετηση καθως οι στρεβλωσεις θα μεταφερονται παρα να αποσβενονται οπως προεβλεπε ο κατασκευαστης;
GaTopardos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 350
file i gnomi mou einai! oti to pro kit tis eibach einai must gia to autokinito! ta bilstein ta sprint ta opoia forame sindoiazontai mono me elatiria xamilomatos kai ta elatiria pou exei to gt gen einai xamilomatos. to pro kit xamilonei 1 mprosta kai 1.3 piso!! an deis ta elatiria auta exoun pio poles spires pou simainei oti tha meiothoun apolita oi talanteuseis!!! fisika me alla kit elatirion to autokinito xaplonei asxima afou ta h&r xamilonoun 4cm to sportline tis eibach 3cm sigoura me auta einai axristo gia kathimerini xrisi kai ego kathe mera to xrisimopoio to gt den tha ithela me tipota na vrisko pantou!!!GaTopardos έγραψε:Με ενδιαφερει η μπαρα,καθως τα ελατηρια χαμηλωνουν το αμαξι και ειμαι κατα του χαμηλωματος καθως το χρησιμοποιω καθημερινα.
vasilis gt- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 197
Τόπος : alimos
vasili GT καλως ήρθες στην παρέα μας! θα ήθελα να σ παρακαλέσω να γράφεις ελληνικά κι όχι greeklish.
@GaTopardos: η μπάρα θόλων έχει σαν δουλειά να κρατάει τον άξονα δεμένο κ ως εκ τούτου να βοηθάει την πίσω ανάρτηση ν κάνει τη δουλειά της πιο σωστά!
όπως πολύ σωστά τα λέει κι ο Βασίλης, τα αμορτισέρ μας συνεργάζονται εξαιρετικά με ελατήρια χαμηλώματος (μειώνεται βέβαι η διάρκεια ζωής τους)
εγώ έχω τα H&R και μπάρα ψαλιδιών της DDM κ είμαι πολύ ευχαριστημένος.
έχε υπόψην ότι το αυτοκίνητο δένει περισσότερο, δν γέρνει, οι ταλαντώσεις λόγω μεταφοράς βάρους πλέον δν υπάρχουν, και κάνει το αυτοκίνητο περισσότερο υπερστροφικό.
τώρα οτιδήποτε μη εργοστασιακό, σίγουρο επιφέρει αλλαγή διαφορετική από τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. μακροχρόνια μπορεί ν παρατηρήσεις τριγμούς, αλλά αυτό εξαρτάται από το πως οδηγείς κ πόσο προσέχεις το αυτοκίνητο. π.χ. μπορεί ν το έχει ςτελείως μαμα κ μ τον τρόπο π οδηγεί κάποιος να το ξεχαρβαλώσει, ενώ κάποιος άλλος ν έχει συσφίξει το πλαίσιο, ν το προσέχει όμως και να μην κάνει κιχ.
με το χαμήλωμα, προς το παρόν δεν έχω πρόβλημα (3 εκ μπροστά και 4 πίσω αν θυμάμαι καλά), αλλά είμαι προσεκτικός κ δν ΄το έχω γ κάθημερινό.
εμφανισιακά δείχνει πολύ, αλλά το μεγαλύτερο όφελος είναι το πώς το νιώθεις στο δρόμο (σσ πιο παιχνιδιάρικο στις μέτριες, πιο σταθερό στις ανοιχτές)
@GaTopardos: η μπάρα θόλων έχει σαν δουλειά να κρατάει τον άξονα δεμένο κ ως εκ τούτου να βοηθάει την πίσω ανάρτηση ν κάνει τη δουλειά της πιο σωστά!
όπως πολύ σωστά τα λέει κι ο Βασίλης, τα αμορτισέρ μας συνεργάζονται εξαιρετικά με ελατήρια χαμηλώματος (μειώνεται βέβαι η διάρκεια ζωής τους)
έχε υπόψην ότι το αυτοκίνητο δένει περισσότερο, δν γέρνει, οι ταλαντώσεις λόγω μεταφοράς βάρους πλέον δν υπάρχουν, και κάνει το αυτοκίνητο περισσότερο υπερστροφικό.
τώρα οτιδήποτε μη εργοστασιακό, σίγουρο επιφέρει αλλαγή διαφορετική από τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. μακροχρόνια μπορεί ν παρατηρήσεις τριγμούς, αλλά αυτό εξαρτάται από το πως οδηγείς κ πόσο προσέχεις το αυτοκίνητο. π.χ. μπορεί ν το έχει ςτελείως μαμα κ μ τον τρόπο π οδηγεί κάποιος να το ξεχαρβαλώσει, ενώ κάποιος άλλος ν έχει συσφίξει το πλαίσιο, ν το προσέχει όμως και να μην κάνει κιχ.
με το χαμήλωμα, προς το παρόν δεν έχω πρόβλημα (3 εκ μπροστά και 4 πίσω αν θυμάμαι καλά), αλλά είμαι προσεκτικός κ δν ΄το έχω γ κάθημερινό.
εμφανισιακά δείχνει πολύ, αλλά το μεγαλύτερο όφελος είναι το πώς το νιώθεις στο δρόμο (σσ πιο παιχνιδιάρικο στις μέτριες, πιο σταθερό στις ανοιχτές)
Arab- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 3695
φιλε θα προσπαθησω τα ελληνικα αν και δεν ειμαι πολυ καλος σε αυτό.τα bilstein είναι αμορτισέρ χαμηλώματος και δεν χάνουν την διάρκεια ζωής τους.το μπαράκι είναι για τα ψαλίδια και έχει διαφορά από την μπάρα θόλων,αλλά από την εμπειρία μου και τα δύο ανταλ. προσφέρουν τα μέγιστα στην συμπεριφορά του αυτοκ.Arab έγραψε:vasili GT καλως ήρθες στην παρέα μας! θα ήθελα να σ παρακαλέσω να γράφεις ελληνικά κι όχι greeklish.
vasilis gt- poster
εχει χρησιμοποιησει κανεις αντιστρεπτικες eibach?
vasilis gt- poster
Απο οτι καταλαβαινω καλο ειναι να παιζεις με αντιστρεπτικες σαν απαραιτητο συμπληρωμα σε μια αλλαγη στο στησιμο.Το GT δειχνει να εχει σωστο πλαισιο που τα βγαζει περα με το ενδοτικο στησιμο του εργοστασιου.Εχει παρατηρησει καποιος παραμορφωση σε μετρημα φορωντας τη μαμα αναρτηση;
GaTopardos- poster
τι ενοοεις παραμορφωση?GaTopardos έγραψε:Απο οτι καταλαβαινω καλο ειναι να παιζεις με αντιστρεπτικες σαν απαραιτητο συμπληρωμα σε μια αλλαγη στο στησιμο.Το GT δειχνει να εχει σωστο πλαισιο που τα βγαζει περα με το ενδοτικο στησιμο του εργοστασιου.Εχει παρατηρησει καποιος παραμορφωση σε μετρημα φορωντας τη μαμα αναρτηση;
vasilis gt- poster
Καποιοι φιλοι μου πηγαν να τοποθετησουν μπαρα θολων στο αμαξι τους και βρηκαν οι υποδοχες να εχουν αποκλιση απο τις στρεβλωσεις που ειχε υποστει το πλαισιο.Εχει παρατηρηθει κατι τετοιο σε καποιον με GT;
GaTopardos- poster
]file i gnomi mou einai! oti to pro kit tis eibach einai must gia to autokinito! ta bilstein ta sprint ta opoia forame sindoiazontai mono me elatiria xamilomatos kai ta elatiria pou exei to gt gen einai xamilomatos. to pro kit xamilonei 1 mprosta kai 1.3 piso!! an deis ta elatiria auta exoun pio poles spires pou simainei oti tha meiothoun apolita oi talanteuseis!!! fisika me alla kit elatirion to autokinito xaplonei asxima afou ta h&r xamilonoun 4cm to sportline tis eibach 3cm sigoura me auta einai axristo gia kathimerini xrisi kai ego kathe mera to xrisimopoio to gt den tha ithela me tipota na vrisko pantou!!![/quote]
Στο site μιλαει για χαμηλωμα 1,5 ιντσας (40mm) δηλ. 4 εκ.
Στο site μιλαει για χαμηλωμα 1,5 ιντσας (40mm) δηλ. 4 εκ.
GaTopardos- poster
εχεις δικιο ιντσες ειναι!
vasilis gt- poster
Βασίλη σαυριά θα τα κάνουμε....
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
πιστευω θα ειναι πολυ καλο! εχει φωτο στο site δεν χαμηλωνει τραγικα http://www.kappasphere.com/images/product/performance/skylowered.jpgKagem έγραψε:Βασίλη σαυριά θα τα κάνουμε....
vasilis gt- poster
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης