Bluetooth!!!
+4
vauxascoupe
Arab
Gregory
iliasGT
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Bluetooth!!!
Mου ήρθε χτες το bluetooth απο Opel μιας κ μου το είχαν κάνει δώρο.Το θέμα ομως είναι οτι δεν γνωρίζουν να το βάλουνε.Έχει βάλει κανείς?Θέλει όντως μανούρα για να μπεί?Αν το πάω σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων να το τοποθετήσει θα υπάρξει πρόβλημα με εγγύηση σε τυχόν βλάβη?Αν το έχει βάλει κάποιος να κανονίσω να έρθω Αθήνα να το βάλουνε.Μη μου μείνει κ στα χέρια...
iliasGT- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 486
Απ: Bluetooth!!!
Δεν υπάρχει! Έλεος η ασχετοσύνη σε αυτή τη χώρα!!! Μα καλά ρε παιδιά εκείνα τα σεμινάρια της GM συγκεκριμένα που περνάει ένας υπάλληλος από κάθε οπελ κάθε φορά που βγαίνει καινούριο μοντέλο με τι έχουν σχέση; μόνο με την αλλαγή λαδιών;;;iliasGT έγραψε:Mου ήρθε χτες το bluetooth απο Opel μιας κ μου το είχαν κάνει δώρο.Το θέμα ομως είναι οτι δεν γνωρίζουν να το βάλουνε.Έχει βάλει κανείς?Θέλει όντως μανούρα για να μπεί?Αν το πάω σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων να το τοποθετήσει θα υπάρξει πρόβλημα με εγγύηση σε τυχόν βλάβη?Αν το έχει βάλει κάποιος να κανονίσω να έρθω Αθήνα να το βάλουνε.Μη μου μείνει κ στα χέρια...
Gregory- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 1306
Τόπος : Κάντζα
Ηλία, ψάξου πρώτα με άλλες αντιπροσωπείες Οπελ (πάρε τηλέφωνα) ν δεις αν ξέρουν αυτοί. καλύτερα η δουλειά να γίνει σε Όπελ.
Arab- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 3695
Θα ρωτήσω κ γω κ μακάρι να βρεθεί κάποιος που να ξέρει...
iliasGT- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 486
Να ρωτήσω τι μάρκα-μοντέλο είναι? Θέλω και εγώ να βάλω κάποιο αλλά δεν ξέρω ποιο.
vauxascoupe- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 227
Τόπος : Χαϊδάρι
vauxascoupe έγραψε:Να ρωτήσω τι μάρκα-μοντέλο είναι? Θέλω και εγώ να βάλω κάποιο αλλά δεν ξέρω ποιο.
φίλε έχω βάλει από όλα τα μοντέλα!!! η φιλική μου γνώμη είναι να βάλεις το μικρό φθηνό και διακριτικό Parrot (αυτό έχουν έτσι και αλλιως εδώ στο Sinis προσφορά)!!
το μεσαίο με τη μονόχρωμη οθόνη δεν αξίζει, ενώ το μεγάλο με τα 200€ και την έγχρωμη οθόνη που επίσης έβαλα, δεν ταιριάζει αισθητικά ΚΑΘΟΛΟΥ και κάνει 100 ώρες να μεταφέρει τον τηλεφωνικό κατάλογο και τις φωτογραφίες!
το μικρό είναι μαύρο και διακριτικό ΑΛΛΑ επίσης το ξήλωσα... ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ σε τυχόν "αδιάκριτα" τηλεφωνήματα που δε θέλεις να ακούει ο συνοδηγός και η υπόλοιπη γειτονιά (επαγγελματικά, ραντεβουδάκια, κλπ κλπ)
δε συζητάω γιατο πανάκριβο και άθλιο Clarion... μακριά
http://www.ebay.com/itm/SATURN-BLUETOOTH-STREAMING-W-IPOD-IPHONE-MP3-ADAPTER-/360345663977?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3ASaturn%7CModel%3ASky&vxp=mtr&hash=item53e64679e9
αυτο θα παιζει σε εμας..?
αυτο θα παιζει σε εμας..?
MEGAS- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1607
Έχουμε εμείς τέτοιο κουμπί ή δορυφορκό radio tuner;
Compatibility Requirement
•Radio must be equipped with a "CAT" or "XM" button.
•Vehicle must be equipped with a factory satellite radio tuner.
Δεν αποκλείεται αλλά είναι πολλά τα λεφτά για να το ρισκάρεις...
Του έστειλες κανένα mail?
Compatibility Requirement
•Radio must be equipped with a "CAT" or "XM" button.
•Vehicle must be equipped with a factory satellite radio tuner.
Δεν αποκλείεται αλλά είναι πολλά τα λεφτά για να το ρισκάρεις...
Του έστειλες κανένα mail?
johnnys- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2337
απ'οτι ξερω οχι...αλλα λεω μπας και με καμια πατεντα αλλη..
MEGAS- Administrator
Μέγα ρίξε μια ματιά...
johnnys- Administrator
http://pioneerelectronics.com/PUSA/Car/AppRadio/AppRadio+2+(SPH-DA100)
johnnys- Administrator
nice findings johny.!
MEGAS- Administrator
Scosche BTAXS motorMOUTH II Stereo Handsfree Bluetooth Kit
http://www.ebay.com/itm/Scosche-BTAXS-motorMOUTH-II-Stereo-Handsfree-Bluetooth-Kit-/300671632548?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item46016d04a4
http://www.ebay.com/itm/Scosche-BTAXS-motorMOUTH-II-Stereo-Handsfree-Bluetooth-Kit-/300671632548?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item46016d04a4
johnnys- Administrator
ρε παιδια κατι ασχετο
ειχα δει καποτε σε ενα φορουμ οτι βαζανε ανταπτορα μεσω bluetooth στο αμαξι και ειχες Usb υπαρχει τπτ τετοιο?
ειχα δει καποτε σε ενα φορουμ οτι βαζανε ανταπτορα μεσω bluetooth στο αμαξι και ειχες Usb υπαρχει τπτ τετοιο?
VasilisOpelGT- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 307
Τόπος : Rodos
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης