Φώτα GT - OEM & aftermarket
+20
GaTopardos
vasilis gt
msgt
Gregory
diogo
MEGAS
C.Mos
iliasGT
johnnys
gio
dartman1980
Petr@n
paf
Vagos
Leykos
Nasos
Kagem
lazanton
Johny26
Arab
24 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 5
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Φώτα GT - OEM & aftermarket
diogo παιξε με s1autoparts απο ebaydiogo έγραψε:γνωριζει καποιοs κανα μαγαζι απο αμερικη που μπορω να φερω τα πισω φαναρια του sky saturn?απο ebay τα βρισκω ξεχωριστα και δεν θελω να πληρωσω δυο φορεs μεταφορικα.....
και αν υπαρχει κανα εξειδικευμενο συνεργειο εδω ,να δωσω τα μπροστινα φαναρια να τα ανοιξουν και να τα βαψουν μαυρα..
https://www.youtube.com/watch?v=z4MhFtsUhcM
Gregory- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 1306
Τόπος : Κάντζα
παντωs απο φωτογραφιεs δεν μπορω να αποφασισω αν αξιζει να κανειs την αλλαγη αυτη στα πισω φαναρια...δεν νομιζω κιολαs να τα εχει βαλει καποιοs εδω,να μαs πει κατι παραπανω...
diogo- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 370
Αν θυμάμαι καλά για να παίξουν θες και κάποιες ηλεκτρολογικές αλλαγές... IMHO δεν αξίζει ο κόπος.
johnnys- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2337
τα έχει βάλει ένα παλληκάρι από την Λούτσα.
δεν τα έχω δει. γνώμη μου δεν αξίζουν τα λεφτά και τον κόπο...
δεν τα έχω δει. γνώμη μου δεν αξίζουν τα λεφτά και τον κόπο...
Arab- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 3695
Είχε έρθει σε meeting ένα παλικάρι απο Νέα Μάκρη που τα είχε βάλει, ωραίο το αποτέλεσμα, καλύτερο απ'ότι φαίνεται στις foto....
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
μαλλον τα φρυδακια θα παραγγειλω,τα οποια παρεπιπτοντωs απο 55ευρω πριν λιγο καιρο τα πηγε στα 80! ο γερμαναραs....
οσο για το ανοιγμα στα μπροστινα φαναρια,βρηκα μαστορα στην γρηγοριου λαμπαρακη ,EXELIXI TUNING ειναι το ονομα του μαγαζιου,και ηταν πριν στην νικαια... 80 ευρω μου ζητησε,μηπωs τον γνωριζει καποιοs? αν δεν κανω λαθοs τιs παλιεs καλεs εποχεs,πρεπει να ηταν γνωστο ονομα στο χωρο τηs βελτιωσηs.....
οσο για το ανοιγμα στα μπροστινα φαναρια,βρηκα μαστορα στην γρηγοριου λαμπαρακη ,EXELIXI TUNING ειναι το ονομα του μαγαζιου,και ηταν πριν στην νικαια... 80 ευρω μου ζητησε,μηπωs τον γνωριζει καποιοs? αν δεν κανω λαθοs τιs παλιεs καλεs εποχεs,πρεπει να ηταν γνωστο ονομα στο χωρο τηs βελτιωσηs.....
diogo- poster
Ανοιγμα στα μπροστά φανάρια για να στα κάνει μαύρα? αυτό λες?
C.Mos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 953
Τόπος : Νέα Ελβετία - Βύρωνας
https://www.youtube.com/watch?v=P-q0SVALfus
Kagem- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 3797
μου ειπε οτι η εργοστασιακη κολλα(κατι σαν τσιχλα) δεν υπαρχει πουθενα στο εμποριο,αλλα στιs περισσοτερεs περιπτωσειs κλεινειs τα φαναρια ,με την κολλα που υπαρχει ηδη πανω...
https://www.youtube.com/watch?v=QVkV5YTgtDs&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=QVkV5YTgtDs&feature=related
diogo- poster
δυο ερωτησειs.... τα μπροστα φαναρια στο sky saturn,μεσα ειναι ματ? το γυαλιστερο θα πηγαινε? και κατι για τα πισω φρυδακια...
στο πισω αριστερο φαναρι στην πανω πλευρα η μυτη κοιταει στον ουρανο και κανει δοντι(ειδηση θα ειναι αν ηταν ολα οκ)...αν χαλαρωσειs τιs δυο πανω βιδεs δεν κανειs και πολλα ,για να μετακινησειs το φαναρι στην σωστη θεση πρεπει να βγει ο προφυλακτηραs?
στο πισω αριστερο φαναρι στην πανω πλευρα η μυτη κοιταει στον ουρανο και κανει δοντι(ειδηση θα ειναι αν ηταν ολα οκ)...αν χαλαρωσειs τιs δυο πανω βιδεs δεν κανειs και πολλα ,για να μετακινησειs το φαναρι στην σωστη θεση πρεπει να βγει ο προφυλακτηραs?
diogo- poster
ειχα ανοιξη απο το ς2000 που ειχα με αναλογο τροπο τα φαναρια και μετα τα εκλεισα παλι με την ιδια κολλα αφου με το ζεσταμα μαλακωνη και κραταει τις ιδιοτητες τις
msgt- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 171
msgt έγραψε:ειχα ανοιξη απο το ς2000 που ειχα με αναλογο τροπο τα φαναρια και μετα τα εκλεισα παλι με την ιδια κολλα αφου με το ζεσταμα μαλακωνη και κραταει τις ιδιοτητες τις
Και εγώ το ίδιο είχα κάνει.
C.Mos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 953
Τόπος : Νέα Ελβετία - Βύρωνας
τελικα δεν τα κανω τα φαναρια μαυρα... ,ημουν σε διλημμα αφου η αντιθεση με τα ασημι προβολακια δεν μου αρεσει καθολου(δεν το εχω δει και σε αλλο σπορ αμαξι),εκτοs βεβαια αν υπαρχει τροποs να τα καταργησειs....την ιδια γνωμη ειχαν και αλλοι εκει...
diogo- poster
diogo έγραψε:τελικα δεν τα κανω τα φαναρια μαυρα... ,ημουν σε διλημμα αφου η αντιθεση με τα ασημι προβολακια δεν μου αρεσει καθολου(δεν το εχω δει και σε αλλο σπορ αμαξι),εκτοs βεβαια αν υπαρχει τροποs να τα καταργησειs....την ιδια γνωμη ειχαν και αλλοι εκει...
μαύρα φανάρια με ασημι τα κάτω προβολάκια, είναι στο μαμα saturn sky redline. αισθητικά κολλάει γτ μιλάμε γ μαύρο κ ασημί , δύο χρώματα τα οποία κατεξοχήν συνδυάζονται άνετα!
τώρα, μπορείς με την ίδια διαδικασία ν μαυρίσεις και τα προβολάκια-φλάς ή ν κάνεις μια άλλη απλή μόντα. εγώ πάντως το μαύρισμα π έκανα στην μούρη δεν τ αλλάζω. μ αρέσει πολύ (προσωπικό γούστο βέβαια)
Arab- poster
μπροστα το μασκακι ειναι γαματωωωω ,θα κανω και εγω ζηλεψα ....
ειναι καλη φαση και τα φαναρια αλλα ειναι κιτρινο το αμαξι και 8α κανει μπαμ και μπουμ απο μακρια
ειναι καλη φαση και τα φαναρια αλλα ειναι κιτρινο το αμαξι και 8α κανει μπαμ και μπουμ απο μακρια
msgt- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 171
κιτρινο με μαύρο, γ μενα είναι τρελός συνδυασμός (ΔΕΝ είμαι αεκτζης...)
βέβαια τα γούστα είναι προσωπικά
βέβαια τα γούστα είναι προσωπικά
Arab- poster
george ειναι τουμπανο!!!!!!! μπραβο!!!!!Arab έγραψε:diogo έγραψε:τελικα δεν τα κανω τα φαναρια μαυρα... ,ημουν σε διλημμα αφου η αντιθεση με τα ασημι προβολακια δεν μου αρεσει καθολου(δεν το εχω δει και σε αλλο σπορ αμαξι),εκτοs βεβαια αν υπαρχει τροποs να τα καταργησειs....την ιδια γνωμη ειχαν και αλλοι εκει...
μαύρα φανάρια με ασημι τα κάτω προβολάκια, είναι στο μαμα saturn sky redline. αισθητικά κολλάει γτ μιλάμε γ μαύρο κ ασημί , δύο χρώματα τα οποία κατεξοχήν συνδυάζονται άνετα!
τώρα, μπορείς με την ίδια διαδικασία ν μαυρίσεις και τα προβολάκια-φλάς ή ν κάνεις μια άλλη απλή μόντα. εγώ πάντως το μαύρισμα π έκανα στην μούρη δεν τ αλλάζω. μ αρέσει πολύ (προσωπικό γούστο βέβαια)
vasilis gt- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 197
Τόπος : alimos
thx a lot Bill γ τ καλά σου λόγια!!
Arab- poster
Πολύ ωράιο το έχεις κάνει φίλε .
Vagos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 645
Τόπος : Αθήνα
Vagos έγραψε:Πολύ ωράιο το έχεις κάνει φίλε .
ο νονός ήσουν εσύ Βάγγο, μιας κ παλιότερα είχες βάλει στα φώτα θέσης πορτοκαλί λάμπες, κ απο τότε μ καρφώθηκε η ιδέα να κάνω τα θέσης ν λειτουργούν σαν φλας κ ν μαυρίσω τελείως τα μαμά φλας με βινύλιο.
Arab- poster
ωραιο το αποτελεσμα μπροστα,αλλα τωρα δεν μπορειs να αφησειs τα πισω φαναρια ασημι!!
νομιζω δυο λυσειs υπαρχουν για να υπαρξει συνολικα ενα ωραιο αποτελεσμα...στην πρωτη ανοιγειs τα μπροστινα φαναρια τα κανειs μαυρα,και αφηνειs τα πισω φαναρια και τα προβολακια ασημι(για να μην ειναι ξεκαρφωτα τα πισω),με το συνολικο αποτελεσμα να ειναι αποδεκτο...και στην δευτερη και πιο σωστη και ολοκληρωμενη λυση ολα μαυρα,ομωs τα πισω φαναρια δεν ανοιγουν για να γινει και σωστη δουλεια...
νομιζω δυο λυσειs υπαρχουν για να υπαρξει συνολικα ενα ωραιο αποτελεσμα...στην πρωτη ανοιγειs τα μπροστινα φαναρια τα κανειs μαυρα,και αφηνειs τα πισω φαναρια και τα προβολακια ασημι(για να μην ειναι ξεκαρφωτα τα πισω),με το συνολικο αποτελεσμα να ειναι αποδεκτο...και στην δευτερη και πιο σωστη και ολοκληρωμενη λυση ολα μαυρα,ομωs τα πισω φαναρια δεν ανοιγουν για να γινει και σωστη δουλεια...
diogo- poster
diogo έγραψε:ωραιο το αποτελεσμα μπροστα,αλλα τωρα δεν μπορειs να αφησειs τα πισω φαναρια ασημι!!
...τα φαναρια του ειναι μαυρα!!
gio- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 2462
το θετω κυριωs ρητορικα , και θελονταs να πω οτι αν δεν υπαρχει καποια αντιστοιχη λυση για τα πισω φαναρια οπωs με τα μπροστα, ,τοτε πηγαινειs αναγκαστικα σε λυσειs εξωτερικου βαψιματοs η μεμβρανηs κατι που εγω δεν θελω......
diogo- poster
εβαλα τα πισω φαναρια του sky saturn και χρειαζονται μια μικρη τροποποιηση για να λειτουργουν και τα φλαs....ομωs τα λαμπακια που εχουν πανω των 21watt αναβοσβηνουν πολυ γρηγορα...εβαλα λαμπακια 16 watt και αναβοσβηνουν σε κανονικο ρυθμο,αλλα ειναι μεγαλυτερα ,ακουμπανε μαλλον πανω στο φαναρι και με την τριβη σπανε....ξερει καποιοs αν υπαρχουν λαμπακια 16watt σε μικροτερο μεγεθοs? αν βαλω την ταπα με σιλικονη περιμετρικα,χωριs να την κουμπωσω μεχρι μεσα κερδιζω καποια χιλιοστα, μπορει ομωs αργοτερα να εχω προβλημα υγρασιαs?
καμια ιδεα?
καμια ιδεα?
diogo- poster
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 3 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης