ΠΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ KW ΑΝΑΡΤΗΣΗ ?
+9
Arab
Petr@n
emik
lazanton
Nasos
MEGAS
gio
paf
Vagos
13 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
ΠΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ KW ΑΝΑΡΤΗΣΗ ?
Mετά από πολύ ψάξιμο από ότι μας διαβεβαίωσε φίλος του tounelakia είναι η ανάρτηση η οποία αποδίδει καλύτερα σε speedster και σε gt .
Στη γερμανία πολοί gt άκιδες και πολοί speedster άδες την κουμπώνουν και παθαίνουν ταράκουλο όταν την χρησιμοποιούν και μέσα σε πίστα.
Νομίζω πως έχω ακούσει καλά λόγια για την kw και έιναι ιδανική και για το αυτοκίνητο μας.
Στη γερμανία πολοί gt άκιδες και πολοί speedster άδες την κουμπώνουν και παθαίνουν ταράκουλο όταν την χρησιμοποιούν και μέσα σε πίστα.
Νομίζω πως έχω ακούσει καλά λόγια για την kw και έιναι ιδανική και για το αυτοκίνητο μας.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vagos στις Πεμ Οκτ 22, 2009 10:48 pm, 1 φορά
Vagos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 645
Τόπος : Αθήνα
Απ: ΠΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ KW ΑΝΑΡΤΗΣΗ ?
Vagos έγραψε:Mετά από πολύ ψάξιμο από ότι μας διαβεβαίωσε φίλος του tounelakia είναι η ανάρτηση η οποία αποδίδει καλύτερα σε speedster και σε gt .
tin foraei o sakis, kw variant 3 ritmizomeni!! einai mia xara i anartisi.
paf- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 2667
paf έγραψε:Vagos έγραψε:Mετά από πολύ ψάξιμο από ότι μας διαβεβαίωσε φίλος του tounelakia είναι η ανάρτηση η οποία αποδίδει καλύτερα σε speedster και σε gt .
tin foraei o sakis, kw variant 3 ritmizomeni!! einai mia xara i anartisi.
Tώρα που θα πάτε Γερμανία νομίζω θα δεις πολλά modify όλοι λένε ότι δουλεύει άψογα και ότι το αμάξι μεταμορφώνεται σε τραπέζι...........με φαντάζεσαι με ταχύτητες που σε κυνηγάει ο νόμος να κάνω σφήνες.
Vagos- poster
Μήτσο πάντως αρκετός κόσμος χωρίζεται ανάμεσα σε KW & Bilstein.
Vagos- poster
tounelakias έγραψε:οι αναρτησεις kw ειναι οι μονες που εχουν διπλα εμβολα. αυτο σημαινει οτι στα πολλα <ζορια> η αναρτηση συμπεριφερεται αψογα ακομα τα διπλα εμβολα εχουν το πλεονεκτημα να ψηχουν το λαδι γρηγοροτερα πηστευω ειναι κορυφαιες
Υπαρχουν και οι Οhlins , Proflex διπλων εμβολων που ειναι μακρα ανωτερες απο KW
αλλα ξεφευγουν σε κοστος και θεωρουνται πιο ειδικης χρησης.
gio- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 2462
GT 4 ME έγραψε:tounelakias έγραψε:οι αναρτησεις kw ειναι οι μονες που εχουν διπλα εμβολα. αυτο σημαινει οτι στα πολλα <ζορια> η αναρτηση συμπεριφερεται αψογα ακομα τα διπλα εμβολα εχουν το πλεονεκτημα να ψηχουν το λαδι γρηγοροτερα πηστευω ειναι κορυφαιες
Υπαρχουν και οι Οhlins , Proflex διπλων εμβολων που ειναι μακρα ανωτερες απο KW
αλλα ξεφευγουν σε κοστος και θεωρουνται πιο ειδικης χρησης.
Ναι αλλά όπως λες είναι πολύ ακριβές , θεωρώ πως είναι μiα τέλεια λύση για τα αυτοκίνητά μας είναι κάπου εκεί ανάμεσα σε kw & Bilsteinκαι σου δίνουν και πολλές δυνατότητες ρύθμισης τώρα από εκέι και πέρα πάμε στα άλλα μοντέλα αναρτήσεων αλλά πόσο παίζουν δηλ. για να έχουμε συγκριτικά στοιχεία και τι παραπάνω σου δίνουν όταν θα είσαι συνέχεια σε δρόμο και όχι σε πίστα.
Vagos- poster
Vagos έγραψε:Μήτσο πάντως αρκετός κόσμος χωρίζεται ανάμεσα σε KW & Bilstein.
H Bilstein απ'οσο ξερω εχει βγαλει μονο για την GM/sky redline/gxp/opel gt ,μια πιο σκληρη κατα 18% αναρτηση με revalved αμορτισερ(μονου εμβολου) η οποια λεγεται GMPP(GM Performance Suspension)...την φοραω εγω .
Αν υπαρχει κατι αλλο της bilstein για βαλε ενα link,alla νομιζω πως δεν εχει..!
MEGAS- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1607
eisai eyxaristimenos mega apo tis anartiseis sou? kai poso pigan an epitrepete?
paf- Administrator
σε σχεση με την μαμα αναρτηση η οποια για τις απαιτησεις μου ειναι πολυ μαλακη με διπλο και τριπλο rebound(πραγμα απαραδεκτο)ειναι καλη..λιγο πιο σκληρη και σε κρατα καλυτερα αν και παλι απεχει απο αυτο που θελω εγω.
κανονικα εχει/ειχε $1100-$1200,thn eixa ομως χτυπησει στο ebay με $900+μεταφορικα
κανονικα εχει/ειχε $1100-$1200,thn eixa ομως χτυπησει στο ebay με $900+μεταφορικα
MEGAS- Administrator
MEGAS έγραψε:σε σχεση με την μαμα αναρτηση η οποια για τις απαιτησεις μου ειναι πολυ μαλακη με διπλο και τριπλο rebound(πραγμα απαραδεκτο)ειναι καλη..λιγο πιο σκληρη και σε κρατα καλυτερα αν και παλι απεχει απο αυτο που θελω εγω.
euxaristo polu MEGA gia tin boithia sou.
paf- Administrator
οι περισσοτεροι εχουν παρει Kw3 και την εχουν ρυθμισει στον Rabbit (περιστερι)
Πιστευω οτι καλυτερα και οικονομικοτερα να ερχεται η ΚW1 πιο κατω βεβαια σε κατηγορια απο την 3, αλλα και πολυ πιο κατω σε χρηματα !
Πιστευω οτι καλυτερα και οικονομικοτερα να ερχεται η ΚW1 πιο κατω βεβαια σε κατηγορια απο την 3, αλλα και πολυ πιο κατω σε χρηματα !
Nasos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 586
Nasos έγραψε:οι περισσοτεροι εχουν παρει Kw3 και την εχουν ρυθμισει στον Rabbit (περιστερι)
Rabit ειναι λαγος οχι περιστερι! ¨
lazanton- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 890
vasika einai sinergeio !
sto peristeri !
xaxaxaxaxa
sto peristeri !
xaxaxaxaxa
Nasos- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 586
Βασικά μια ψυχή μου είπε ότι οι KW 3 είναι τέλειες αλλά βρίσκεις παντού λόγω χαμηλώματος
emik- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 120
Τόπος : ΠΑΛΛΗΝΗ
Δεν έχω βάλει ακόμα αλλά παιδιά που την έχουν δεν θα την άλλαζαν με καμία άλλη επίσης ξέρω ότι έχει ότι ρύθμιση θέλεις τα πάντα.
Vagos- poster
Το χαμήλωμα είνια ανάλογο της δικής σου ρύθμισης!
Petr@n- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 103
ξεκινας ομως με σάνβουα χαμηλωμα απο 3 ποντους..
δλδ εννοω οτι με την kw χαμηλωνει 3 και μετα εσυ την χαμηλωνεις και αλλο αν θες..
δλδ εννοω οτι με την kw χαμηλωνει 3 και μετα εσυ την χαμηλωνεις και αλλο αν θες..
MEGAS- Administrator
Μετακίνησα το θέμα για την KW3 εδώ, μιας κ νομίζω είναι το κατάλληλο μέρος.
κατά τη γνώμη μου, γ όποιον θέλει κ μπορεί να τα σκάσει, είναι μία από τις καλύτερες λύσεις (απ' όσα έχω ακούσει τουλάχιστον).
κατά τη γνώμη μου, γ όποιον θέλει κ μπορεί να τα σκάσει, είναι μία από τις καλύτερες λύσεις (απ' όσα έχω ακούσει τουλάχιστον).
Arab- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 3695
Arab έγραψε:Μετακίνησα το θέμα για την KW3 εδώ, μιας κ νομίζω είναι το κατάλληλο μέρος.
σωστα εχεις ακουσει, ειναι οτι καλυτερο (τοπ) που κυκλοφορει για τα μαξια μας!! βεβαια το καλυτερο στοιχιζει παντα!
paf- Administrator
Εχει υποψιν του κανεις που παιζουν οι τιμες περιπου?
Johny26- poster
- Αριθμός μηνυμάτων : 1813
1400-1500 ευρω περιπου
MEGAS- Administrator
MEGAS έγραψε:ξεκινας ομως με σάνβουα χαμηλωμα απο 3 ποντους..
Δηλαδη το πιο ψηλο set up της kw3 ειναι 3 εκατοστα πιο χαμηλο απο το μαμα υψος??
gio- poster
MEGAS- Administrator
Tι ειναι αυτο το πραγμα ρε γαμωτο, δεν μπορει κανεις να 'στησει' καλυτερα το αυτοκινητο του
χωρις να χαμηλωσει....και ισχυει για ολα τα αυτοκινητα!!
χωρις να χαμηλωσει....και ισχυει για ολα τα αυτοκινητα!!
gio- poster
Δυστυχως και γω αυτο το προβλημα ειχα οταν ψαχνομουν για αναρτηση χωρις να χαμηλωσει γιατι βρισκει και δεν μπαινει στο γκαραζ μου.
Κατεληξα στην GMPP (GM Performance suspension) 18% πιο σκληρη,σιγουρα οχι kw v3 σε αποτελεσμα,αλλα ειναι καλυτερη απο την ΟΕΜ αναρτηση.
Κατεληξα στην GMPP (GM Performance suspension) 18% πιο σκληρη,σιγουρα οχι kw v3 σε αποτελεσμα,αλλα ειναι καλυτερη απο την ΟΕΜ αναρτηση.
MEGAS- Administrator
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» ΜΑΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ GT
» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ INTERCOOLER ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
» ΠΩΛΕΙΤΑΙ GMPP BILSTEIN Αναρτηση
» Μαμα αναρτηση GT με μολις 8000χλμ!
» ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΘ ΥΨΟΣ WEITEC HICON GT
» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ INTERCOOLER ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
» ΠΩΛΕΙΤΑΙ GMPP BILSTEIN Αναρτηση
» Μαμα αναρτηση GT με μολις 8000χλμ!